Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Hans Kragh-Jacobsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Hans Kragh-Jacobsen
  188,95 kr.

  Turen Går Til Prag dækker alle centrale kvarterer, og tager dig med ud til Vinohrady, Zizkov og Holesovice.Gå på opdagelse i Prags skæve brostensgader, snup en improviseret jazzkoncert på Karlsbroen og nyd roen på den jødiske kirkegård. Drik en kop kaffe i overdådige kagetempler, der smager af verden af i går. Eller tag metroen ud til gamle arbejderkvarterer, hvor kunstnere og nytilflyttere sætter dagsordenen.

 • af Hans Kragh-Jacobsen
  228,95 kr.

  Meget mod sin vilje bliver skuespilleren Jerry Larsen trukket ind i en mordgåde da han får tilbudt rollen som Ofelias far Polonius i skuespillet Hamlet. Harald Hambild der skulle have spillet Polonius er myrdet med en papirkniv. Da der bliver begået endnu et mord står det klart at morderen skal findes blandt Hamlet-forestillingens ensemble. Alle undtagen Jerry som har sit alibi i orden er under mistanke. En teatergal politimand skal forsøge at opklare mordene. Men Jerry deler ikke alle de oplysninger med ham som falder i hans skød. For Jerry har sine særlige grunde til at være skeptisk over for politiet. Samtidig skubber hans kæreste Winnie til ham for at han skal tage affære og opklare mysteriet. Jerry føler sig tvunget til at indtage rollen som detektiv. Det gør det ikke nemmere for Jerry at flere af hans kolleger er gamle kendinge. De fleste har han har svært ved at forestille sig som morder. På den anden side: Jerry er langt fra imponeret over den branche han lever af. Det gør ham ikke mere positivt stemt over for teatermiljøet at hans mor Lydia i sin tid var cabaretkunstner og at hans niece hospitalsklovnen Tytter også vil til scenen. PØJ PØJ POLONIUS er en satirisk og slagfærdig spændingsroman fra et københavnsk teatermiljø hvor detaljerne skygger for sandheden frem for at afsløre den.

 • af Hans Kragh-Jacobsen
  46,95 - 47,95 kr.

  Tolvårige Keld er på ferie hos sin tante og onkel, der bestyrer et mejeri i en hyggelig lille landsby. Men ferieidyllen brydes brat, da han en dag, mens han leger på et loft, finder en død person – eller personen ser i hvert fald død ud. Det er det mest forfærdelige, han nogensinde har oplevet, men før han har nået at beslutte sig for, hvad han skal gøre, er liget forsvundet igen, og det bliver starten på en række underlige hændelser. Pludselig forsvinder Kelds kusine Dagny også, og med ét er Keld blevet viklet ind i et vaskeægte mysterium.Hans Kragh-Jacobsen (f. 1945) er en dansk forfatter, skuespiller, dramatiker og instruktør. Han har blandt andet skrevet tv-serien "Bullerfnis" og medvirkede som skuespiller i filmatiseringen af Ole Lund Kirkegaards "Gummi-Tarzan". Derudover har Hans Kragh-Jacobsen skrevet en perlerække af bøger til både voksne og børn.

 • - Erindringsforskydninger
  af Hans Kragh-Jacobsen
  148,95 kr.

  Som et tværgående missil flyver Hans Kragh-Jacobsen gennem de forskellige kulturelle genrer, han har arbejdet med som skuespiller, instruktør af film, tv og teater, billedkunstner og radiomand.Rastløst har han blaffet rundt i Europa, har studeret filminstruktion i Prag, været med i Solvognen og på Jomfru Ane Teatret, hvortil han skrev sangen Plutonium. Sideløbende har han skrevetflere romaner, skuespil og lavet dokumentarfilm. Som baggrund skriver han om sin opvækst i en yderst sammensat familie krydret med en stribe farverige anekdoter.

 • af Hans Kragh-Jacobsen
  94,95 kr.

  Theo er lige blevet skilt, han er begyndt at få vom, og han nærmer sig de fyrre. Selvværet skrumper mere og mere ind, og han begynder at fantasere om at gøre en ende på sin ynkelige tilværelse. Men en dag bliver han tilfældigt vidne til et mord på et værtshus, og det vækker ham fra den eksistentielle døs og sætter gang i et uventet og ikke helt ufarligt begær. Hans Kragh-Jacobsen (f. 1945) er en dansk forfatter, skuespiller, dramatiker og instruktør. Han har blandt andet skrevet tv-serien "Bullerfnis" og medvirkede som skuespiller i filmatiseringen af Ole Lund Kirkegaards "Gummi-Tarzan". Derudover har Hans Kragh-Jacobsen skrevet en perlerække af bøger til både voksne og børn.

 • - Erindringsforskydninger
  af Hans Kragh-Jacobsen
  207,95 kr.

  Hukommelsener som savsmuld på månen, vilkårligt behandlet af glemslens vinde. Som ettværgåenede missil tager Hans Kragh-Jacobsen livtag med forskellige genrer ogprøver at finde sammenhæng i den måske mest omskiftelige periode i mennesketshistorie, hvor rollerne som drenge og piger er gennemgribende forandret. Hanberetter om sin opvækst i en yderst polariseret familie med to aparte onkler.I enslags alternativ kulturhistorie hopper han som bevægelig størrelse fra tue tiltue i sin safari efter egen identitet. Rastløst blaffer han rundt i Europa,afsøger nye retninger for at afprøve sine evner som skuespiller, instruktør,forfatter, oversætter, billedkunstner og radio- og tv-mand. Fra at opleveinvasionen i Prag i 1968, hvor han i to år som den første dansker studerede påfilmakademiet Famu, til Solvognens forestillinger og aktioner, og Jomfru AneTeatret, hvortil han skrev sangen Plutonium. Senere som medlem afUngdomsredaktionen i BU, hvor han var ankermand på Klyderne. Han skrevtv-serien Bullerfnis og lørdagssatire i fjernsynet. Sideløbende er det blevettil flere romaner og skuespil og en række dokumentarfilm.Krageredenrimmer et væld af absurde tildregelser og sjove anekdoter. Skønt Hans nok harspredt sig, så handler al hans foretagsomhed dybest set om at videregive oplevelseri forskellige udtryk.IKennedy Airport mødte han Rhea Leman, som han efter få uger giftede sig med. Dehar nu været sammen i 40 år.

 • af Hans Kragh-Jacobsen
  207,95 kr.

  På en togtur til Amsterdam kommer radiomanden Martin til at dele kupé med den gamle oberstinde Vera Lemnow. Skæbnen vil, at de på togturen tilbagekommer til at sne inde i Lübeck.Martin er flygtet fra en forlist kærlighed, oberstinden har været i banken for at tjekke sine penge. Under snestormen fortæller Vera om sin tid på Java, hvor hun var gift med en oberst, da japanernebesatte øen. Hendes farverige beretning giver Martin blod på tanden til at lave et radioportræt af den excentriske gamle dame, men Vera holder på sine hemmeligheder. Trods den store aldersforskel opstår der et ømt forhold mellem dem efter hjemkomsten til København. Vil Martin komme over sit knuste hjerte? Og vil han mon nogensinde finde frem til oberstindens inderste hemmelighed? Oberstinden og radiomanden er en både rørende, humoristisk og spændingsfyldt fortælling om et helt usædvanligt venskab, der samtidig trækker dybe erindringsspor.

 • af Hans Kragh-Jacobsen
  75,95 kr.

  Den Svimle Kanin er en drilsk krimi. Skuespilleren Jerry Larsen skal spille kaninen i Alice i Eventyrland. Rigmanden Robert Skjold er som producent fascineret af Lewis Carrolls sære eventyr, så han og hans smukke kone, Chantal, har derfor døbt deres datter Alice. På datterens fødselsdag bliver den lille pige bortført. Jerry bliver tvunget til at løse mysteriet. Hvem har interesse i Alice uden at kræve løsepenge? Og hvem står bag de efterfølgende mord? Gåderne står i kø og spærrer for de hemmeligheder, som Alices forældre og teaterfolkene gemmer på.Hans Kragh-Jacobsen (f. 1945) er en dansk forfatter, skuespiller, dramatiker og instruktør. Han har blandt andet skrevet tv-serien "Bullerfnis" og medvirkede som skuespiller i filmatiseringen af Ole Lund Kirkegaards "Gummi-Tarzan". Derudover har Hans Kragh-Jacobsen skrevet en perlerække af bøger til både voksne og børn.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.