Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Den nordiske natur byder på spiselige oplevelser hele året! Masser af ting i naturen kan spises, men bogen her har fokus på de ting, der faktisk smager godt og som kan spises med behag. Vore forfædre vidste det og brugte det i langt større udstrækning end vi gør i dag. Det vil forfatter Helle Buchardt Boyd gøre noget ved og lære os igen at sætte tænderne i naturen og lære af dens variation. Og hun understreger, at man hverken behøver være natur-uddannet eller gourmetkok for at finde gode spiselige ting i naturen. Alle kan være med!Velegnet som tag-med-lommeguide for familier, daginstitutioner, spejdere og andre naturskattejægere. Bogen indeholder nøje beskrivelser, masser af flotte fotos, findested og advarsler, hvis der findes giftige "fætre" som skal undgås. Endelig angiver bogen hvornår de enkelte planter er bedst og hvad de hedder på både latin, engelsk, tysk, norsk og svensk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.