Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Tidligere: LaboratoriesikkerhedLaboratoriearbejde er omfattet af mange særlige arbejdsmiljø- og sikkerhedsregler, som er essentielle forudsætninger for arbejdet i et laboratorium. Denne bog indeholder alt, du bør vide om sikkerhed og arbejdsmiljø i kemiske og biologiske laboratorier.Arbejdsmiljø i laboratoriet dækker emner fra sikkerhedsudstyr og almen sikkerhed i laboratoriet over toksikologi og førstehjælp til klassificering og mærkning af kemiske stoffer. Desuden er der kapitler om fysisk og psykisk arbejdsmiljø samt relevant lovgivning.Arbejdsmiljø i laboratoriet henvender sig til laborant- og bioanalytikerstuderende samt studerende på andre videregående uddannelser, der har laboratoriefag. Bogen er desuden velegnet som håndbog i professionelle laboratorier.Arbejdsmiljø i laboratoriet er en ny og gennemrevideret udgave af Laboratoriesikkerhed fra 2014. Ud over det nye navn har denne 7. udgave fået nyt layout, og indholdet er blevet opdateret og afspejler den nyeste lovgivning på området. Især kapitel 9 om klassificering og mærkning af kemiske stoffer har fået en redaktionel bearbejdning, så det fremstår mere overskueligt og opslagsvenligt.
Der er folk, der mener, at ledige er dovne og ikke gider arbejde. Hvis du hører til en af dem, vil du højst sandsynligt ændre holdning, når du har læst denne bog. Jeg har gennem 5 år oplevet kontanthjælpssystemet inde fra; altså som jobparat kontanthjælpsmodtager. Jeg har oplevet chikane, mistænkeliggørelse og at blive misbrugt som billig arbejdskraft. Det fortæller jeg om her.Som politisk aktiv følger jeg med i, hvor arbejdsmarkedet og hvor især beskæftigelsespolitikken bevæger sig hen ad.Jeg mener helt klart, at vores arbejdsmarked undergår en kæmpe forvandling i disse år. Fagforeningerne mister indflydelse, og arbejdstagere får dårligere arbejdsvilkår. Det kommer jeg ind på sidst i bogen. Bogen er ikke ment som en personlig klagesang, og jeg ønsker ikke en offerrolle. Dette her er en debatbog.
Challenging standard economic models, this book shows how farmers tend to use cognitive shortcuts and how professional pride frequently trumps profit considerations when farmers make decisions about fertilizers and other types of decisions. -- .
Denne bog er en samtidsrejse ind i det danske arbejdsmarked. Målet er bl.a. at finde ud af, om der eksisterer solidaritet på danske arbejdspladser.Vi bevæger os hovedsagligt rundt på arbejdspladser indenfor det pædagogiske og social- og sundhedsfaglige område. Det er da også her, hvor man måske har mærket de største besparelser de senere år.Vi undersøger ligeledes konsekvenserne af den stigende arbejdsløshed og fatttigdom, da det er begreber, der er blevet ret så nærværende med den voksende finanskrise.Ændrer folks menneskesyn og samfundssyn sig, når livsbetingelser og arbejdsvilkår forandres?Er fremtidsperspektiverne på nuværende tidspunkt, at vi får en form for parallelsamfund med større skel mellem rig og fattig?Findes der alternative måder at indrette arbejdsmarkedet og samfundet på? Måder som måske kan gøre vores samfund mere lige, retfærdigt og frem for alt mere solidarisk.
Denne bog er en nutidens rundrejse ind i det danske arbejdsmarked. Vi forsøger at tage temperaturen på solidaritetsfølelserne blandt de ansatte. Vi undersøger ligeledes konsekvenserne af den stigende arbejdsløshed og fattigdom. Det er begreber, der er blevet ret så nærværende med den voksende finanskrise, der jo tog sin begyndelse omkring år 2008. Ændrer folks menneskesyn og samfundssyn sig, når livsbetingelser og arbejdsvilkår forandres? Er fremtidsperspektiverne på nuværende tidspunkt, at vi får en form parallelsamfund og med større skel mellem rig og fattig? Findes der alternative måder at indrette arbejdsmarkedet og samfundet på? Måder som måske forhindrer ulighed og som tværtimod skaber frie mennesker, der bruger deres kreativitet til at forme deres eget liv/arbejdsliv. Og tilmed til gavn for samfundet.
"Prygelknabe" er offer på tysk, og denne bog handler om voksenmobning. Voksenmobning har sandsynligvis altid eksisteret, men i dag er begrebet ikke længere så tabubelagt. Og heldigvis for det. Bogen definerer, hvad mobning er og giver gode råd til, hvordan man håndterer den. Samtidig indeholder bogen en autentisk beretning om en kvinde, som får mobning at føle på egen krop, da hun bliver ansat som social- og sundhedshjælper-elev i hjemmeplejen. Arbejdspladsen er præget af løgne og intriger, og samtidig er arbejdsvilkårene ofte hårde og barske. Hovedpersonen kommer du ud på den anden side med værdigheden i behold, fordi hun nægter at spille offerrollen.
"Lighed skaber Frihed" er en nutidens rundrejse ind i det danske arbejdsmarked. Findes solidaritet på danske arbejdspladser og blandt danskerne generelt, eller er vi blevet mere individualistiske? Vi undersøger konsekvenserne af den stigende arbejdsløshed og fattigdom, da det er begreber, der er blevet ret så nærværende med den voksende finanskrise, der jo tog sin begyndelse omkring 2008. Ændrer folks menneskesyn og samfundssyn sig, når livsbetingelser og arbejdsvilkår forandres? Er fremtidsperspektiverne på nuværende tidspunkt, at vi får en form for parallelsamfund og med større skel mellem rig og fattig? Findes der alternative måder at indrette arbejdsmarkedet og samfundet på? Måder som måske kan gøre vores samfund mere lige, retfærdigt og frem for alt mere solidarisk.
Denne bog er blevet til på grundlag af historier fortalt af borgere i Randers Kommune. De har ærligt og modigt berettet om deres møde med nogle af Randers Kommunes offentlige instanser i forbindelse med, at de har modtaget offentlig støtte, været i aktivering eller været i udredning af et sygdomsforløb. Bogen synliggører, hvor stort og alvorligt et problem det er for mange på overførselsindkomster, at de føler sig nedværdiget, stigmatiseret og usynliggjort i mødet med kommunen/jobcentret. De oplever ikke, at de har rettigheder, der helst gerne skulle beskytte dem mod overgreb.Når personer eller systemer begår overgreb på borgerne, så afpersonaliserer de dem, dvs. de tingsliggører dem. Borgerne bliver nu behandlet som ting, der ikke har anden værdi end den, de bliver tillagt. Landsforeningen Lediges Vilkår, som står bag denne bog, får jævnligt henvendelser fra folk, som dagligt står med disse problemstillinger. Der er for lidt oplysning om, hvordan dette påvirker mennesker. Så derfor denne bog!
"Lighed skaber Frihed" er en nutidens rundrejse ind i det danske arbejdsmarked. Findes solidaritet på danske arbejdspladser og blandt danskerne generelt, eller er vi blevet mere individualistiske?Vi undersøger konsekvenserne af den stigende arbejdsløshed og fattigdom, da det er begreber, der er blevet ret så nærværende med den voksende finanskrise, der jo tog sin begyndelse omkring 2008.Ændrer folks menneskesyn og samfundssyn sig, når livsbetingelser og arbejdsvilkår forandres? Er fremtidsperspektiverne på nuværende tidspunkt, at vi får en form for parallelsamfund og med større skel mellem rig og fattig? Findes der alternative måder at indrette arbejdsmarkedet og samfundet på? Måder som måske kan gøre vores samfund mere lige, retfærdigt og frem for alt mere solidarisk.
"Prygelknabe" er offer på tysk, og denne bog handler om voksenmobning. Voksenmobning har sandsynligvis altid eksisteret, men i dag er begrebet ikke længere så tabubelagt. Og heldigvis for det.Bogen definerer, hvad mobning er og giver gode råd til, hvordan man håndterer den. Samtidig indeholder bogen en autentisk beretning om en kvinde, som får mobning at føle på egen krop, da hun bliver ansat som social- og sundhedshjælper-elev i hjemmeplejen. Arbejdspladsen er præget af løgne og intriger, og samtidig er arbejdsvilkårene ofte hårde og barske. Hovedpersonen kommer du ud på den anden side med værdigheden i behold, fordi hun nægter at spille offerrollen.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.