Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Som en by i byen ligger Kødbyens hvide funkisblokke mellem Vesterbros høje murstenskomplekser. Slagterkitler og træsko er for længst erstattet af tatoveringer og fuldskæg og har efterladt de fredede bygninger som sidste, tavse vidner om startskuddet til dansk industris kødeventyr.KØDBYEN er fortællingen om, hvordan de københavnske slagtere trak blod og kreaturer med sig til Vesterbro, da kongen smed dem på porten. Hvordan slagtermestre, gullaschbaroner og en flok fremsynede, kommunale arkitekter skabte Nordens største kødmarked. Indtil tiden tog livtag med Københavns kødbastion, og lyden af klove forstummede.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.