Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Inger Christensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Inger Christensen
  152,95 kr.

  Sommerfugledalen. Et requiem. Anden udgave med grafisk arbejde af Jørgen Rømer. 1991.

 • af Inger Christensen
  186,95 - 228,95 kr.

  Indeholder digtsamlingerne Lys, Græs, Det og Alfabet, og digtene Brev i april, Digt om døden og Sommerfugledalen.

 • - digte prosa udkast
  af Inger Christensen
  288,95 kr.

  Inden sin død i 2009 deponerede Inger Christensen sit personlige arkiv på Det Kongelige Bibliotek. Et arkiv, der rummer alt fra fuldt færdige og signerede digte til fragmenter af længere romanprojekter, udkast og strøtanker, skrevet i hånden og på maskine, samt tegninger, taler, artikler og tabeller.Den svenske digter Marie Silkeberg og Inger Christensens søn, Peter Borum, har gennemgået arkivet og har i et samarbejde udvalgt materialet til det, der nu bliver det enestående værk Verden ønsker at se sig selv. En litterær skatkiste på ca. 950 sider, der strækker sig over en periode på henved 50 år, og som vil kaste nyt lys på Inger Christensens forfatterskab.Inger Christensens Som var mit sind lidt græs der blev fortalt (dec. 2017) gav en forsmag på det, arkivet gemmer. Nu får alle mulighed for at komme i dybden.

 • - Digte
  af Inger Christensen
  152,95 kr.

  Digte, stramt spændt op i et matematisk og alfabetisk system, som så meget stærkere udtrykker kærlighed til livet og menneskene og angst for menneskehedens grusomheder.

 • af Inger Christensen
  152,95 kr.

  Jubilæumsudgave af Inger Christensens digtsamling fra 1969. Et af dansk litteraturs absolutte hovedværker.Nu trykt med udgangspunkt i 1. udgavens satsbillede efter revidering i samarbejde med Peter Borum, Inger Christensens søn.

 • af Inger Christensen
  74,95 - 222,95 kr.

  Samlet udgave af Inger Christensens to essaysamlinger, Del af labyrinten (1982) og Hemmelighedstilstanden (2000), i ny sammenfletning.

 • af Inger Christensen
  74,95 - 122,95 kr.

  Inden sin død i 2009 deponerede Inger Christensen sit personlige arkiv på Det Kongelige Bibliotek. Et arkiv, der rummer alt fra fuldt færdige og signerede digte til fragmenter af længere romanprojekter, udkast og strøtanker, skrevet i hånden og på maskine, tegninger og tabeller, der tilsammen tegner omridset af Inger Christensens enestående forfatterskab; et arkiv, der indtil nu har været utilgængeligt for offentligheden. Som var mit sind lidt græs der blev fortalt er et blik ind i dette arkiv, der med sine 60 kapsler kaster nyt lys over Inger Christensens verden.

 • af Inger Christensen
  155,95 kr.

  Inger Christensens anden roman fra 1969 har selve teksten som hovedperson! Og spørgsmålet om sammenhængen mellem sprog og identitet sættes her på spil. Romanen består blandt andet af en række breve skrevet af fem kvinder, der alle påstår at have forbindelse til manden Azorno...

 • af Inger Christensen
  44,95 - 124,95 kr.

  De syv fortællinger i Nataljas fortællinger udgjorde Inger Christensens bidrag til fortællekredsen Septemberfortællingerne (Brøndums Forlag, 1988). Septemberfortællingerne var et af de kollektivprojekter, forlæggerparret Hans-Jørgen Brøndum og Iselin Hermann satte i gang. Selve Septemberfortællingerne har opnået klassikerstatus. Vagn Lundbye, som sammen med Erik A. Nielsen fik ideen til Septemberfortællingernes udformning, skrev også rammefortællingen til denne danske kollektivdekameron, hvori Barsebäck eksploderer, og syv mennesker derefter er på flugt fra atompesten, mens de over syv dage (lige så mange som skabelsesberetningens dage) fortæller hinanden historier over syv temaer: skæbnen, mordet, mødet, det at fare vild, spiritus, det at holde sin mund og til sidst om – ingenting. Syv forskellige forfattere skrev i 1988 samtidig de syv gange syv fortællinger, udstyret med hver sin fortælleperson.

 • af Inger Christensen
  155,95 kr.

  Inger Christensens renæssancefortælling fra 1976. I årene 1460 - 1506 dekorerer den italienske renæssancemaler Andrea Mantegna et værelse i fyrst Lodovico III Gnazagas palads i Mantua i Norditalien. Fortællingens handling udspiller sig i denne periode og har de portrætterede personer fra Mantegnas væg- og loftsmalerier som hovedpersoner. En underholdende, gådefuld og filosofisk roman om kunsten som et middel til at udsætte døden.

 • af Inger Christensen
  155,95 kr.

 • af Inger Christensen
  113,95 kr.

  Inger Christensen (1935-2009) was both a virtuoso and a paradox. Her fiction, drama, essays and children's books won her wide acclaim in Denmark and other European countries, but it is her poetry spanning a forty-year period that best reveals her versatility and depth. Her poetry reflects a complex philosophical background, yet her most complex

 • af Inger Christensen
  155,95 kr.

  Inger Christensens første roman fra 1964 er et eksperimenterende stykke prosa. En samfundssatirisk version af Kristuslegenden, omskrevet til en genkendelig, moderne verden.

 • af Inger Christensen
  151,95 kr.

  Inger Christensen blev i 1986 opfordret af teateret Hotel Pro Forma til at skrive en dramatisk tekst for fire personer til opførelse på kunstmuseer.  Teksten skulle være knyttet til tre dramatiske grundformer: monolog, dialog og triolog. Resultatet blev ÆTER, der udgives første gang i 2011, tre år efter Inger Christensens død.Indledning af Kirsten Dehlholm og Willie Flindt.

 • af Inger Christensen
  74,95 kr.

  Inger Christensens lyriske hovedværk 'alfabet' (1981) kombinerer alfabetet med Fibonaccis talrække (1,2,3,5,8,13...). Digtet er spændt op i dette matematiske og alfabetiske system, som så meget stærkere udtrykker kærlighed til livet og menneskene og angst for menneskehedens grusomheder. Desuden læser Inger Christensen 'Sommerfugledalen. Et requiem' (1991), en klassisk sonetkrans, dvs. i alt 15 sonetter.

 • af Inger Christensen
  152,95 kr.

  Inger Christensens debuterede i 1962 med digtsamlingen Lys og udgav derefter Græs i 1963. Begge digtsamlinger skriver sig ind i 1960’erne lyrisk-modernistiske digtsamlinger og opererer med en jeg/omverdensproblematik.Temaerne kredser om fremmedgørelse, isolation og angst – det moderne menneskes tilværelse er præget af tomhed og meningsløshed, men i Inger Christensens digtning er der også håb at spore. Den findes i dialogen og i sproget, der rummer muligheden for et nyt syn på virkeligheden – og i oplevelsen af fællesskabet med naturen.Lys og Græs er lige nu kun tilgængelig i Samlede digte og har ikke været i optryk i mange år. De to digtsamlinger udkommer nu samlet i en lærredsindbundet vendebog. Således (gen)introducere to stærke digtsamlinger til et dansk publikum.

 • - Tidlige digte
  af Inger Christensen
  122,95 kr.

 • - Mit den Bildern atmen / Breathing with the Paintings
  af Inger Christensen, Oliver Kornhoff, Jutta Mattern, mfl.
  366,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.