Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Iværksætteren møder mange udfordringer i kampen for at gøre sin gode idé til en levedygtig virksomhed. Juraen burde være en hjælp, men opleves ofte som en hindring. Sådan behøver det ikke være. Denne bog er skrevet af en kreds af eksperter med tilknytning til Københavns Universitet, der er udvalgt for deres ekspertise inden for en kreds af juridiske områder af særlig betydning for iværksættere. Den er skrevet til iværksætterens juridiske rådgivere, men iværksætteren kan også læse med.”Danmark lever af de iværksættere, der skaber vækstvirksomheder og fremtidens arbejdspladser. Selvom Danmark på nogle områder er et godt land at starte egen virksomhed i, har vi stadig alt for mange bøvlede regler, der risikerer at spænde ben for iværksætterne. Iværksætterens juridiske udfordringer er et værdifuldt opslagsværk til at undgå de juridiske blindgyder, der får iværksættere til at snuble i opstarten. Bogen er skrevet i et sprog, man ikke skal have en juridisk kandidatuddannelse for at forstå. Lad os håbe, at bogen kan være med til at sikre, at flere iværksættere når fra idé og opstart til succesfuld vækstvirksomhed.” - Jannick Nytoft, adm. direktør, DVCA , brancheforeningen for venture- og kapitalfonde
Bogen er inddelt i en Almindelig Del og en Speciel Del.Almindelig Del indeholder en fremstilling af de regler, der regulerer forsikringsaftaler. Systematisk er denne del af bogen udarbejder således, at læseren efter en kort introduktion i retskilder, relevante EU-retlige regler mv. kan følge det retlige og faktuelle forløb fra forsikringsaftalens indgåelse til forsikringskravets forældelse. Speciel Del indeholder en beskrivelse af dækningen ved udvalgte forbrugerforsikringer, herunder motorkøretøjsforsikring, ulykkesforsikring og livs- og pensionsforsikring. Forfatteren er lektor i formueret, herunder i forsikringsret ved Det Juridiske Fakultet, Forskningsområde I, Københavns Universitet og underviser (bl.a.) i faget forsikringsret på den juridiske kandidatuddannelse.
Denne 2. udgave har været igennem en gennemgribende ajourføring og omarbejdning, der tager højde for den produktudvikling forsikringerne har gennemgået de sidste 15 år.Bogen har hovedvægt på ulykkesforsikring, udvalgte problemstillinger indenfor sygeforsikring og syge- og ulykkesforsikring, herunder nyeste praksis indenfor ulykkesforsikringsvilkår. Som 1. udgaven indeholder denne også en belysning af praksis vedrørende den gamle ulykkesdefinition.Som noget nyt indeholder bogen en fremstilling af udvalgte problemstillinger ved "Kritisk sygdom" og rejseforsikring. Endelig behandles spørgsmål om erstatningens opgørelse, overførsel af forsikringsydelsen ved arv og kreditorforfølgning, forrentning, sagsomkostninger, tilbagebetalingskrav, selskabets regres og forældelse.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.