Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jakob Skovgaard-Petersen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jakob Skovgaard-Petersen
  73,95 - 270,95 kr.

  Muhammad er Islams profet, han er central i en verdensreligion og i den debat, der præger vores samtid. Han er også verdenskultur: Muhammad (o. 570-632) har formet historien, men den har også formet ham. Ligesom Jesus har profeten en lang fortolkningshistorie, og de historiske udviklinger har gjort ham til den, han er i dag. Professor i islamiske studier Jakob Skovgaard-Petersen indleder sin bog med en fremstilling af, hvad der vides om den historiske Muhammad, centreret omkring de centrale begivenheder i hans liv og karriere, og derpå tages læseren med gennem en fortælling om Muhammad fra tiden efter hans død til i dag. I en række kronologiske og tematiske kapitler skriver Jakob Skovgaard-Petersen en nuanceret, levende og vidtfavnende historie frem om profeten og den måde, enhver tid har set sine idealer og ideer legemliggjort i Muhammad.

 • - Muslimer i Cairo
  af Jakob Skovgaard-Petersen
  395,95 kr.

  Moderne islam handler om muslimer, og navnlig om, hvordan de forstår deres religion. Ved at gennemgå byen Cairos politiske, sociale og intellektuelle historie gennem de sidste 500 år kortlægger bogen nogle af de væsentligste ændringer, som islam har gennemgået – i det egyptiske samfund og i de troendes bevidsthed. Bogen er i nov. 2007 udkommet i en 3. udgave (ISBN 978-87-02-06350-9), som rummer nye tekster frem til 2007. Endvidere er de ældre koranoversættelser udskiftet med tekster fra Ellen Wulffs nyoversættelse af Koranen. Et særligt appendiks rummer tekster fra krisen om Jyllands-Postens tegninger af Muhammad fra begyndelsen af 2006. 2. udgaven kan købes til og med 31.12.07 og er nedsat fra kr. 169 til kr. 99 eksl.moms.

 • - Årsager, konsekvenser og handlemuligheder
  af Lars Erslev Andersen, Jakob Skovgaard-Petersen, Søren Schmidt, mfl.
  298,95 kr.

  Konflikten i Syrien er med rette blevet beskrevet som »et problem fra Helvede«: en konflikt med ufattelige menneskelige lidelser, men uden nogen snarlig løsning i sigte.En række forfattere giver deres bud på konfliktens forskellige aspekter, der samlet vil gøre os klogere på, hvad der foregår og hvorfor. Bogen henvender sig til en bred kreds af beslutningstagere, journalister, praktikere, studerende og politisk interessede i øvrigt.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.