Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Det er med en vis modvilje, at Eva Sonne flytter tilbage til Bornholm. Det er ikke kun solskinsminder, hun har fra sin barndom på øen. Men hendes kæreste, køkkenchefen Anders, har fået mulighed for at åbne sin egen restaurant, Rub & Stub, finansieret af den lokale matador Hans-Jørgen Becker. Men Becker blander sig i alt – og vil have karrysilden tilbage på menukortet.Da Becker bliver fundet myrdet i Gudhjem Røgeri, er efterforskerholdet fra København, den madglade Michael Bjørnholt og hans kollega Anna Lind, på bar bund. Det skorter dog ikke på mulige motiver; Becker har trådt mange over tæerne i årenes løb.Om forfatteren:Anette Price er uddannet kommunikationsrådgiver med mange års erfaring fra hotel- og restaurantbranchen. Hun driver i dag sit eget kommunikationsbureau. James Price, som mange af os kender fra ’’Spise med Price’’, er komponist, kapelmester og restauratør. James’ familie havde i næsten 20 år sommerhus i Gudhjem. Anette og James har begge en stor kærlighed til krimier, gastronomi og Bornholm.
James Price har samlet mere end 150 af sine favoritretter i denne bog. Bogens opskrifter strækker sig fra suppe, pastaretter, mormormad over snacks, asiatiske inspireret retter, fisk og desserter. Kort sagt alle de retter, den kendte tv-kok holder af at lave hjemme i sit eget køkken.Alle retter er gennemtestet, så du er sikret succes i dit eget køkken. Glæd dig til en kogebog, der er spækket med inspiration til både hurtig hverdagsmad og til festlige måltider.Udover de mange opskrifter indeholder bogen en række små, hyggelige historier om James mange madoplevelser. Fortællingerne er illustreret med tegninger af Jens Hage.
I "Spise med Price - de 100 bedste fra sæson 4, 5 og 6" er Adam og James Price tilbage i sædvanlig veloplagt form. Med smittende madglæde og glimt i øjet runder de madglade brødre bl.a. Thailand, Wien, Bornholm og Skagen og hylder det danske, kulinariske klenodie - pølsevognen - med et helt kapitel.Glæd dig til opskrifter på klassiske saucer, nostalgiske mormor-retter, syndige desserter og vanvittige køkkeneksperimenter: silde-is, et kæmpestort påskeæg og Danmarks største wienerschnitzel. Opskrifterne suppleres som altid af brødrenes velskrevne anekdoter og finurlige fortællinger om barndomshjemmet, om retternes oprindelse - og naturligvis beretninger fra det interne våbenkapløb udi køkkenmaskineri. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
I uden smør og fløde giver James Price os sine bedste opskrifter på god og velsmagende hverdagsmad HELT uden smør, fløde og andre fedende ingredienser. Bogen er ikke en kur, men bygger på ideen om, at sund og alsidig kost er vejen til en mindre fed livsstil. Madglæden er fortsat i fokus og hele grundlaget for bogen. Alle opskrifter er ernæringsberegnet. "Jeg håber, at de følgende opskrifter kan være til inspiration for dem, der godt kunne tænke sig at vende skuden, få lidt mere grønt og groft ind i køkkenet og spare lidt på det fede, men uden at det går ud over velsmagen." James Price
Når du besøger brdr. Prices diner, kan du ved den karkludspolerede disk bestille morgenmad bestående af pancakes, diverse slags æg m/u bacon, sausages, fry-ups etc., hashbrown potatoes, eggs benedict, eggs florentine, huevos rancheros, diverse omeletter og French toast. Du kan også få doughnuts, cinnamon rolls, English muffins, corn bread og naturligvis et bredt udvalg af burgere og forskellige hotdogs. Der er supper, der er sandwiches, der er steaks, salater, shakes og dirty desserter som banana split, cheese cake, pumpkin pie, key lime pie og sunday-is. Nyd det hele, mens baconen syder i køkkenet og jukeboxen spiller i baggrunden.
Brdr. Price er vilde med julen. Alle traditionerne, duftene, smagene og det hyggelige samvær med familie og venner, der er forbundet med december. I denne lille bog samler brødrene alt, der lugter brunt og brændt og vækker minder om barndommens juleaften. Men de bryder også med John og Birgitte Prices tradition med en julemiddag bestående af farseret kalkun – og bringer her deres opskrift på en klassisk juleand med det hele.Der er også opskrifter på varme drikke, knas og konfekt, bud på fantastisk nytårsmad og alt til julefrokostbordet.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
This powerful Affirmation book will change your life in 21 days if you are consistent and truly believe what you say.
This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your understanding of the imperfections in the preservation process, and hope you enjoy this valuable book. ++++ The below data was compiled from various identification fields in the bibliographic record of this title. This data is provided as an additional tool in helping to ensure edition identification: ++++ The Origin And Development Of Fenianism James Price
This is a reproduction of a book published before 1923. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc. that were either part of the original artifact, or were introduced by the scanning process. We believe this work is culturally important, and despite the imperfections, have elected to bring it back into print as part of our continuing commitment to the preservation of printed works worldwide. We appreciate your understanding of the imperfections in the preservation process, and hope you enjoy this valuable book. ++++ The below data was compiled from various identification fields in the bibliographic record of this title. This data is provided as an additional tool in helping to ensure edition identification: ++++ Versuche Mit Quecksilber, Silber Und Gold James Price Buchh. der Gelehrten, 1783
The Mighty James Begins is my life story about my entertaining, dramatic formative years of life going into my early years of getting into showbiz. In my formative years of life, you discover the tortuous events with the family that motivated me to go estranged from them, even after a father such as mine left me what I call terrifying, mental scars where he confesses why he done what he did. You even learn where, when and why I wanted to get into showbiz starting from learning getting into showbiz can be like Wile Coyote trying to catch Road Runner. Even if you have read something shocking in one chapter, you are guaranteed humour a little later on. It also features outings to show loyalty, me meeting famous people, setbacks being battled and me becoming who I am partly of it being just me and my brother being long gone. It ends on a positive note where I register a production company and learn how to build it.
Organizations are using data, information and knowledge as a competitive weapon. Their data, information and knowledge are arguably their most valuable assets. Yet, these assets are managed badly (when compared to the other three assets, namely money, people and infrastructure) with considerable risk to the organization. Executives are accountable for the success of their organizations and those who don't manage this critical resource and business enabler effectively, can be regarded as negligent. The fourth asset an organization has is their information assets (their data, information and knowledge). Information assets carry enormous risk and value. Most boards and executives don't know how to manage IAs effectively and nobody is held accountable. Given this, organizations should manage their information assets the way they manage their Financial Assets. The benefits of managing IAs well are compelling. These benefits include increased efficiency, productivity, employee satisfaction, improved decision-making, mitigating business risk and improving product, protecting corporate reputation and service delivery. Drawing on ground-breaking research, this book explains to executives the fundamental barriers to effective information asset management and how to overcome them. It aims to inform executive managers/leaders about information asset management and governance in their organization, ie. What it means to manage data, information and knowledge. This book is unique in the sense that it takes a fresh look at this topic, is based on experience and includes interviews from over 70+ industry leaders. In short, this book is written by executives, exclusively for executives, and explains where to start.
Brødrene James & Adam Price har beskræftiget sig med mad og gastronomi det meste af deres liv. Det er gennem årene blevet til talrige kogebøger, madartikler, en lang række madprogrammer, og i de seneste år har de også været restauratører. I denne bog har James og Adam samlet deres yndlingsopskrifter på retter, som serveres i restauranterne - lige fra det gode surdejsbrød, sprøde pommes frites og klassisk bearnaise til signaturretten Boeuf Stroganoff. Der er masser af ideer til både hverdag og fest - glæd dig til spise med brødrene Price.
I denne nye kogebog kan du få brødrene Adam og James’ bedste opskrifter fra DR2-programmet "Spise med Price", hvor de to værter med stor kærlighed til det klassiske tv-køkken og nysgerrighed efter nye smagsoplevelser kaster sig ud i kogekunsten. Deres far, John Price, var i mange år en kendt madskribent, kogebogsforfatter og et fremtrædende medlem af Dansk Gastronomisk Akademi. Adam Price er blandt andet madanmelder og uddeler kokkehuer i Politiken, hvor også James er ansat til at dele ud af opskrifter fra eget køkken. Humor og selvironi er en fast bestanddel af "Spise med Price"-programmerne, og dette går igen i kogebogen, hvor læseren får historien bag retterne. I såvel DR2-programmerne som i kogebogen af samme navn får vi da også præsenteret retterne sammen med anekdoter fra familien Prices køkkenliv. Læs blandt andet om den berømte Boeuf Stroganoff, der hjemme hos familien Price kun blev lavet ved festlige lejligheder, og som blev præsenteret første gang i tv i Jørgen Ifversens talkshow ´Lørdagshjørnet´, hvor John var gæst og lavede retten med sin vanlige sans for drama "in front of a live studio audience". Mandagen efter fik James i skolen at vide, at han da havde en tosset far, for det var da helt vanvittigt at bruge så meget paprika ...Bogen er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide om, hvilke læsesystemer bogen kan læses i.
I 35 historier fortæller James Price og Søren Ryge Petersen hver især om deres livs måltider. Om alt fra barndommens mad, om at spise i marken, om smørrebrød, om møder med andre madkulturer og om kulinariske oplevelser fra deres professionelle liv. De to samlinger af meget forskellige fortællinger bliver dermed også et billede på maden og måltidets regionale forskelle, historie og udvikling i Danmark."I ugerne inden ferierne kogte min mor svinekød i lange baner. Det blev bragt om til købmanden i store gryder, for han havde et apparat, der kunne lave konserves. Alt kødet blev puttet i blikdåser og kom igennem et monstrum, der satte låg på, hvorpå vi cyklede hjem med kasser fulde af de fineste, skinnende konservesdåser uden etiket. De blev lagt i folkevognen under reservehjulet og taget frem, når vi skulle have frikadeller i Milano eller kødrand i Marseille". Søren Ryge Petersen om maden på barndommens campingture. "Når vi ikke spiste på hotellet, var der selvfølgelig masser af andre skønne restauranter. Og der opdagede jeg en af mine livretter: Scampi fritti. Det var jomfruhummerhaler, som først blev vendt i en beignetdej og siden friteret, til de var lysebrune og sprøde. De blev serveret med en tartarsauce og citron til at dryppe med. En rimelig ekstravagant ret, men jeg elskede den så højt, at det lykkedes mig at overbevise far og mor om, at det stort set var det eneste i verden, jeg havde lyst til at spise." James Price om en rejse til Venedig i barndommen.
Adam og James Price har med kæmpe succes indtaget DR1 med deres madprogram Spise med Price, og nu kan du få alle opskrifterne fra sæson 2 i bogform – plus nogle ekstraopskrifter fra brødrenes gemmer.I bogen byder brødrene på alt fra kyllingeopskrifter og mormormad til chiliretter og en scoremiddag, og den er spækket med familieanekdoter og andre historier om løst og fast, lige fra mislykkede slankekure til fascinationen af vampyrer.En god bog til alle som er faldet for brødrenes gode humør og dejlige mad.Hvis du laver samtlige opskrifter, skal du regne med at investere i 42 pakker smør.OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.