Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Fotografen Janne Klerk har gennemfotograferet Danmarks vidtstrakte kyster, dér hvor landet holder op, og det våde element tager over. Nogle gange manifesterer denne zone mellem land og vand sig brat som en amputeret skrænt, der er blevet slået sønder af storme og rasende bølger, andre gange er den en mild strandeng, som tegner en umærkelig overgang mellem land og hav, mellem grønt og blåt. Sejt og vedholdende har Janne Klerk opsøgt de upåagtede kystområder eller har sat sit fotostativ op på kendte og ikoniske turistdestinationer, som hun afæsker nye, visuelle sandheder. Med dette 2-binds pragtværk har hun skabt en ode til Danmark.
En smuk fotografisk rejse til Italiens Amalfi. De 60 motiver er gengivet i sort/hvid i en næsten akvarelagtig teknik og et guldalderligt motivvalg, der leder tanken tilbage på tider, hvor man drog på rejse til Sydeuropa for at skildre storheden, det fortryllende og det inspirerende nye.Denne dejlige bog er trykt på 200 gram krideret kunsttrykpapir og er indbundet i helshirting med indklæbet forsidemotiv, sølvpræg og smuk bøttepapirsforsats.
I vandspejlet findes alle former for tilstande, fra stilhedens ro og fred til drama, turbulens og kaos, med dybder og højder i mange lag.Fotografen Janne Klerk har fotograferet vandspejlet i en skovsø i Danmark, hen over årstiderne. Flere af motiverne er fotograferet direkte ned i vandspejlet og har derved ingen koordinater, der angiver, hvor vi befinder os. Billederne viser både højder og dybder, ud til siderne og ret- og spejlvendt samtidig. En metafor for de spejlinger, der ustandseligt foregår imellem mennesker og vores omgivelser. En levende ageren i evig bevægelse, uforudsigelig og kompleks – som vandspejlet. Billederne skildrer, sammen med tekster af Forfatter Gitte Broeng og Astrofysiker Anja C. Andersen, både målbare og ikke målbare udsagn og synsvinkler på det fascinerende begreb spejlinger.Bogen er med danske og engelske tekster.
"Ertholmene – en lomme i tiden, et sted i nuet" er en fotografisk skildring af Christiansø i dag med kortfattede tekster. Fotografen Janne Klerk og historikeren Rasmus Voss, der begge har et nært kendskab til Ertholmene, har i samarbejde skildret øernes rige natur- og kulturhistorie: Billederne viser tidens og menneskenes spor på Ertholmene og den levende natur i evig forandring, mens teksterne fortæller om øernes historie gennem tiderne og frem til i dag. Ertholmene, som består af Christiansø, Frederiksø og mindre ubeboede øer, har både været base for pirater, militær fæstning og scene for dramatiske krigsbegivenheder, kunstnerkoloni og fiskersamfund. Øerne udgør en egen verden langt ude i havet omkranset af fæstningsmure og med to mægtige, runde tårne, der troner over hele sceneriet. Rå klipper, blæst og bølgebrænding præger den østlige del af fæstningen, mens man længere inde på øerne kan finde gårdhuse med blomstrende haver og skyggefulde skov- og kratområder. På klipperne ligger små klynger af stenhytter med sorttjærede gavle, og i de små damme kvækker frøerne lystigt mellem åkander og dunhammere. I billeder og tekst portrætteres Ertholmene, en af de mest særprægede lokaliteter i det danske kongerige, skabt i et samspil mellem menneske, natur og tid – den evige forandringsskabende kraft.Teksterne er i 3 versioner: dansk, engelsk og tysk.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.