Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jeff Kinney

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  I andet bind i serien Wimpy Kid forsøger Greg efter sommerferien at lægge de seneste tre måneder bag sig. Særligt  pinlig er en ganske bestemt begivenhed, som hans storebror Roderick desværre kender lidt for meget til. Og Rodrick har ikke tænkt sig at skåne Greg, nu han har krammet på ham ...

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Gregs far tilmelder Greg det lokale fodboldhold for at hærde sønnen og vække hans interesse for "sunde, maskuline værdier". Desværre udviser Greg ikke den store begejstring, og først da far trækker et faretruende kort og fabler om rekrutlejr, går det op for Greg, at det ikke er tiden at være svækling - det her er alvor!

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Det er sommerferie og hedebølge. Greg er erklæret indendørsmenneske og vil helst sidde for nedrullede gardiner og spille computerspil. Hans største sommerferiefantasi hedder 'intet ansvar og ingen regler'. Men Gregs mor har skræmmende visioner om en rigtig familiesommer i det fri.

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Greg er ikke længere et barn, men selvom han altid har haft travlt med at blive voksen, så er teenagetiden ikke den succes, han havde regnet med. Armsved, nakketræk, piger og pligter derhjemme er blot nogle af de omvæltninger, Greg bliver udsat for. Og hvad værre er: Han skal gå igennem det hele alene for bedstevennen Rowley og han er nemlig blevet uvenner. Virkelig dårlig timing!

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 168,95 kr.

  "En dag bliver jeg berømt, men indtil da må jeg finde mig i at gå i folkeskolen med en flok kraftidioter". Ordene kommer fra Greg Heffley, der nok mest af alt er en antihelt, men bestemt ikke sætter sit lys under en skæppe. Tværtimod udnytter han tiden ved at skrive den bog om sit liv, som hans fans en dag vil efterspørge. Serien om Wimpy Kid hitter verden over og er med sin humor og kombination af tegneserie og tekst gået rent ind hos både drenge og piger.

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Greg er endnu en gang kommet i problemer, og snart falder der brænde ned. Men midt i det hele rammer en snestorm byen, og han sner inde med sin familie. Han ved, at når sneen smelter, så må han se problemerne i øjnene, men måske er det egentlig en værre straf at være fanget med sin familie?

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  9. bog i den populære Wimpy Kid-serie.Bilferie med familien er vildt sjovt … med mindre det er med familien Heffley. Ferien starter godt, men tager hurtigt en mærkelig drejning. For rasteplads-toiletter, en hævngerrig beskægget familie og en gris på flugt er ikke ligefrem, hvad Greg forventer sig af en ferie. Men selv den værste bilferie kan forvandle sig til et eventyr – og det her er et, familien sent vil glemme.

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Var alting bedre i gamle dage?Det mener Gregs mor, der har fået hele byen til at trække stikket og holde elektronikfri. Greg selv er ikke så sikker, og han opdager hurtigt, at dåseskjul, friluftsliv, hjemmelavet lemonade og farfar, der flytter ind, ikke er helt så idyllisk, som det kunne lyde.Kan Greg overleve uden moderne teknologi og komfort, eller ender det hele i en god gammeldags fiasko?

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Det går ikke så godt så godt for Greg Heffley. Han er blevet droppet af sin bedste ven, Rowley, og det er ikke let at få nye venner i skolen. I et forsøg på at ændre situationen beslutter Greg sig for at overlade alle beslutninger til en magisk spåkugle.Men kan spåkuglen gøre en forskel, eller er Gregs liv dømt til at være et langt, surt show.

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Tænk, hvis man pludselig arvede en masse penge … Det gør Gregs familie! Derfor beslutter de sig for at sætte deres hus i stand, men det er hårdt arbejde, og snart opdager de, hvad der skjuler sig bag facaden. Mens pengene langsomt slipper op, bliver nye problemer ved med at vælte frem, og Greg og hans familie tvinges til at genoverveje hele ombygningen.Kan Heffley-familien overhovedet blive boende, eller bliver de mon nødt til at forlade hus og hjem?

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Gregs mor synes, at han spiller for meget computer. Hun vil have sin søn til at slukke for skærmen og udforske sin "kreative" side. Greg kaster sig over poesi, klaver og endda lektier, men intet vil lykkes for ham, og de nye interesser skaber kun problemer. Men da Greg finder en pose vingummiorme, får han en idé, der måske kan vende hans katastrofekurs. Hvis han laver en gyserfilm, kan han gøre sin mor glad og samtidig blive rig og berømt. Det kan umuligt gå galt!

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Der er Valenstinsfest på skolen, og Greg kæmper for at finde en date. Han er bange for, at det ikke vil lykkes, og at han derfor vil føle sig udenfor på den store aften. Hans bedste ven Rowley har heller ikke fundet en pige at følges med, men det er en ringe trøst.Ved et totalt tilfælde får Greg en date til festen, og nu er det kun Rowley, der er udenfor.Men meget kan ske på en enkelt aften, og man ved aldrig, hvem der vinder i kærlighed.

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Det er ved at være jul og familien Heffley har besluttet at flygte fra højtidens stress og jag. Derfor har Gregs forældre valgt, at familien skal holde jul på en vaskeægte bounty ø med tropisk klima og smukke badestrande. MEN det er jo familien Heffley, vi taler om, og så let går det selvfølgelig ikke. Det er første gang Greg skal flyve, og han bliver både konfronteret med sin flyskræk, og også med alt det en tropisk ø byder på – lige fra giftige dyr til solstik og madforgiftning. Hvordan ender ferien? Skal drømmen om jul i solparadiset ende her, eller kan familien nå at redde deres oplevelse? 

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Sneen vælter ned over Gregs by, og da skolen lukker, forvandler villakvarteret sig til en slagmark. Rivaliserende grupper kæmper om territorie og bygger gigantiske sneborge under de episke sneboldkampe. Midt i kampens vanvid står Greg og Rowley, og de to venner må nu lære at navigere i nye alliancer mellem forrædere og brutale bander.Vil Greg og Rowley stå tilbage som kvarterets helte eller tabere, når sneen smelter?

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Familien Heffley har lånt en autocamper og er klar til et fantastisk eventyr!  Men det er langt fra alle, der nyder livet på landevejen, og efter et møde med en bjørn slår familien sig ned på campingpladsen Edens Have. Det viser sig desværre, at stedet ikke ligefrem lever op til sit navn. Og da det ovenikøbet begynder at øse ned, drukner familien for alvor i problemer.Kan ferien reddes, eller er Gregs familie kommet ud, hvor de ikke kan bunde?

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 126,95 kr.

 • af Jeff Kinney
  83,95 kr.

  Dive into Jeff Kinney's fifth instalment of his rib-tickling and bestselling Diary of a Wimpy Kid series!I'm in the market for a new best friend. The problem is, I invested all my time in Rowley, and I don't have anyone lined up to take his place. Greg Heffley has always been in a hurry to grow up. But is getting older really all it's cracked up to be?Suddenly Greg is dealing with the pressures of boy-girl parties, increased responsibilities, and even the awkward changes that come with getting older. And after a fight with his best friend Rowley, it looks like Greg is going to have to face the "e;ugly truth"e; all by himself . . .Filled with brilliantly funny cartoons, 7+ readers (including reluctant readers) will devour Jeff Kinney's award-winning books. Praise for Jeff Kinney and the Diary of a Wimpy Kid series:'The world has gone crazy for Jeff Kinney's Diary of a Wimpy Kid series' - The Sun'Kinney is right up there with J K Rowling as one of the bestselling children's authors on the planet' - Independent'Hilarious!' - Sunday Telegraphwww.wimpykidclub.co.uk

 • af Jeff Kinney
  108,95 kr.

  NU KAN DU SKRIVE DIN EGEN BESTSELLER!Med Wimpy Kid – DIY-bogen er det dig, der er både forfatteren og tegneren. Det er også dig, der er historiens hovedperson, så med den her bog kan du lave dit helt eget mesterværk! Du kan tage notater, lave tegneserier og fortælle din egen historie – eller tage personlighedstest, lave hadeliste, opfinde et personligt slogan, designe dit drømmehus eller svare på spørgsmål fra Greg og Rowley og meget, meget mere … Men uanset hvad, skal du huske at gemme bogen et sikkert sted, når du er færdig med den. For når du en dag bliver rig og berømt, vil den her bog være en FORMUE værd.

 • af Jeff Kinney
  83,95 - 109,95 kr.

 • af Jeff Kinney
  83,95 - 88,95 kr.

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 138,95 kr.

  Greg Heffley har prøvet næsten alle sportsgrene. Der er bare ikke rigtig noget, han er god til. Han er derfor klar til at droppe al sport. Men den idé er hans mor ikke vild med, og Greg ender modvilligt med at gå til prøvetræning på skolens baskethold. Ved et tilfælde, bliver der oprettet et b-hold, hvor Greg og andre mindre sporty typer får plads, og det står hurtigt klart, at holdet går en hård sæson i møde.Men intet er afgjort, før dommeren har fløjtet den sidste kamp af. Kan Greg nå at komme i topform og føre sit hold til sejr?

 • af Jeff Kinney
  83,95 - 117,95 kr.

 • af Jeff Kinney
  117,95 kr.

  In the tenth book, more bad luck follows Greg Heffley in Jeff Kinney's laugh out loud series! I really don't understand why Mom thinks we need to go BACKWARDS, anyway. From what I can tell, the old days weren't that much fun. Life was better in the old days. Or was it? That's the question Greg Heffley is asking as his town voluntarily unplugs and goes electronics-free. But modern life has its conveniences, and Greg isn't cut out for an old-fashioned world. With tension building inside and outside the Heffley home, will Greg find a way to survive? Or is going 'old school' just too hard for a kid like Greg? Join the millions of 7+ readers all around the world who love reading about Greg's misadventures. The Diary of a Wimpy Kid series is perfect for avid and struggling readers. Praise for Jeff Kinney:'The world has gone crazy for Jeff Kinney's Diary of a Wimpy Kid' - The Sun'Kinney is right up there with J K Rowling as one of the bestselling children's authors on the planet' - Independent

 • af Jeff Kinney
  83,95 - 98,95 kr.

  It's book six of Jeff Kinney's award winning, bestselling Diary of a Wimpy Kid series, and life isn't getting any easier for Greg Heffley! Over the past few days we've been running low on food, and if the snow doesn't melt quick I don't know WHAT we're gonna do.Greg is in big trouble. School property is damaged, and he is the prime suspect. But the crazy thing is, he's innocent! Or at least, sort of. The authorities are closing in, but then a surprise blizzard hits and the Heffley family is trapped indoors. Greg knows that when the snow melts he is going to have to face the music but could any punishment be worse than being stuck inside with your family? Readers of 7+ all over the world love reading about Greg and his crazy, super funny adventures! Avid and reluctant readers alike can't wait to dive into Diary of a Wimpy Kid. Praise for Jeff Kinney:'The world has gone crazy for Jeff Kinney's Diary of a Wimpy Kid' - The Sun'Kinney is right up there with J K Rowling as one of the bestselling children's authors on the planet'- Independent'The most hotly anticipated children's book of the year is here - Diary of a Wimpy Kid' - Big Issue'Hilarious' - Telegraph

 • af Jeff Kinney
  83,95 - 103,95 kr.

  Brought to you by Penguin. In the most hotly-anticipated childrens book release of the year, the globally-bestselling and award-winning Diary of a Wimpy Kid series is back, in this hilarious audio edition, read by Dan Russell. Greg Heffleys on a losing streak. His best friend, Rowley Jefferson, has ditched him, and finding new friends in middle school is proving to be a tough task. To change his fortunes, Greg decides to take a leap of faith and turn his decisions over to chance. Will a roll of the dice turn things around, or is Gregs life destined to be just another hard-luck story?

 • af Jeff Kinney
  73,95 - 118,95 kr.

  Rowley Jefferson er Greg "Wimpy Kid" Heffleys bedste ven. I Rowleys dagbog - en utrolig venlig ven hører vi for første gang om Greg og Rowley set fra Rowley perspektiv. En spinn-off til den populære serie af forfatter og tegner Jeff Kinney.

 • af Jeff Kinney
  83,95 - 118,95 kr.

  Brought to you by Penguin. The Third Wheel is the hilarious next book in the brilliant, bestselling and award-winning Diary of a Wimpy Kid series. Available here as an unabridged audio download. Perfect for readers of 8+ and all the millions of Wimpy Kid fans. Also now a box office-busting major motion franchise with the third Wimpy Kid movie, Dog Days released in the UK in August 2012! Love is in the air, but what does that mean for Greg Heffley? A Valentines Day dance at Gregs school has turned his world upside down. As Greg scrambles to find a date, hes worried hell be left out in the cold on the big night. His bestfriend, Rowley, doesnt have any prospects either but thats small consolation. Then an unexpected twist gives Greg a partner for the dance and leaves Rowley the odd man out. But a lot can happen in one night, and in the end, you never know whos going to be lucky in love . . . Share in the hilarious adventures of everyones favourite wimpy kid, Greg Heffley, in the highly-anticipated seventh book in the Diary of a Wimpy Kid series. Praise for Jeff Kinney: The world has gone crazy for Jeff Kinneys Diary of a Wimpy Kid - Sun Kinney is right up there with J K Rowling as one of the bestselling childrens authors on the planet - Independent The most hotly anticipated childrens book of the year is here - Diary of a Wimpy Kid - Big Issue Hilarious - Telegraph Winner of Blue Peters Best Book of the Last 10 Years award. Jeff Kinney is an online game developer and designer, and a #1 New York Times bestselling author. Jeff has been named one of Time magazines 100 Most Powerful People in the World. Jeff is also creator of Poptropica.com, which was names one of Time magazines 50 Best Websites. He lives in Massachusetts, USA.

 • af Jeff Kinney
  76,95 kr.

  Diary of a Wimpy Kid: Do-It-Yourself Book is an engaging and entertaining piece by the renowned author, Jeff Kinney. Published in 2011 by Penguin Random House Children's UK, this book has become a beloved addition to the children's literature genre. The story unfolds in a captivating way, drawing readers into the world of the Wimpy Kid. The author's unique storytelling style and the book's relatable themes have contributed to its popularity among young readers and adults alike. This book is a testament to Jeff Kinney's prowess as an author and is a must-read for any book lover. Published by Penguin Random House Children's UK, it showcases the high standards of children's literature that the publisher is known for.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.