Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Jeg har i mange år fortalt anekdoter for vores børn og i andagter, jeg har holdt i folkekirkens børnearbejde. Under andagten var min metode at læse en bibeltekst, fortælle en anekdote og lade den understøtte formidlingen af den valgte bibeltekst. De fleste af anekdoterne udspringer af egne oplevelser gennem størstedelen af mit liv. Fortællingerne spænder fra anekdoter om leg som barn i Hirtshals over min medvirken til fremstilling af F16-fly-komponenter til afsked med nogle kære. Anekdoterne er tidsmæssigt ordnet kronologisk. De hænger ikke sammen hverken tids- eller emnemæssigt. De udgør ikke en selvbiografi. I stedet foretager jeg nogle nedslag i min livsfortælling. Gennem bogen kan min egen familie fastholde glimt af deres familiesaga. Nogle læsere kunne inspireres til selv at skrive en fragmenteret selvbiografi. Andre kunne få ideer til at belyse egne værdier med anekdoter fra eget liv.Uddrag af bogen Er du en kristen? Jeg kendte en pige, der hed Vivi. Vores forældre var nære venner. Vivi og jeg gik i samme skole, men ikke i samme klasse. Hun fortalte, at nogle piger fra hendes klasse flere gange drillede hende, fordi hun gik i kirke. En dag sagde de til hende i et frikvarter: ”Du går jo i kirke – er du kristen?” ”Ja, det er jeg!” svarede Vivi og fortsatte, ”men hvad er I? Er I hedninger?” Pigerne blev tilsyneladende overrumplede over modspørgsmålet. De svarede ikke, men gik. Om forfatteren Jørgen Biegel er født og opvokset i Hirtshals og uddannet ingeniør i Aalborg. Han arbejdede i 45 år som ingeniør i industrien, på Aalborg Universitet og i egen rådgivningsvirksomhed. Han er gift med Berit, og de har sammen fire voksne børn. Han har i mange år været leder i folkekirkens ungdomsarbejde.
Denne bogs fokus er forbedring af processerne under udvikling af software. Bogen er baseret på erfaringer høstet under et netværkssamarbejde mellem mindre software-udviklende firmaer. Formålet er at inspirere til opbygning af systemer og udførelse af aktiviteter, således at udvikling af software styres og sker effektivt.
Denne bog beskriver forløb og resultater af et projekt for udvikling af værktøjer til kvalitetsstyring i små og mellemstore industrivirksomheder. Seks demonstrationsvirksomheder har været inddraget fra elektronik-, maskin- og servicebranchen. Bogen præsenterer projektets opnåede erfaringer i form af modeller, værktøjer og eksempler. Det er hensigten at andre virksomheder, som ønsker at forbedre eget kvalitetsarbejde, kan drage nytte af de vundne erfaringer. De udviklede værktøjer kan bl.a. bruges til : Identificering af problemer, muligheder og afledte handlinger, Støtte under ordreindgåelse, Fastlægning af specifikationer og styring af konstruktionsarbejdet, Vurdering af målebehov og måleevne i virksomheden.
Denne bog beretter om et netværkssamarbejde benævnt GenSoft. Medlemmer er nordjyske virksomheder, som udvikler teknisk og indlejret software. De har en fælles vision om, at både de og den nordjyske software- og IT-sektor har fordele af at dele kompetencer og ressourcer til produktudvikling. Netværkssamarbejdet blev støttet af Det Digitale Nordjylland.
Udvikling af effektive kvalitetssystemer på virksomhederne forudsætter ledelsens initiativ, bevilling af ressourcer og bevågenhed. Men udviklingen forudsætter også, at de medarbejdere, som er involveret i udviklingsarbejdet, har viden og kunnen om kvalitetsstyring. Og at de behersker samarbejdets kunst. Denne bog beskriver en metode til etablering af kvalitetssystemer. Metoden og bogens eksempler er baseret på forfatterens arbejde med kvalitetsstyring i produktionsvirksomheder. Bogen henvender sig til alle, som har ansvar for, står i begreb med eller studerer udvikling og drift af kvalitetssystemer.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.