Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jørgen Thomsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Jørgen Thomsen
  40,95 kr.

  'RIMERIKKER - de verse' er ca. 150 af de limericks, som ikke rigtigt passer ind i de 6 forrige kategorier. Der er lidt for enhver smag - også den dårlige. Som fx: > 'Angerfuld' / En angrende flov dummepeter / Siger undskyld til alle poeter / Jeg har bittert fortrudt / For det er jo forbudt / At la’ rim være versparameter. /// 'Delebarn' / De deler et par frokostplatter / En delemor og teenagedatter / De ypper lidt kiv / Om sødt natteliv / Som opblødes med café latte'r. /// 'Firehjulstræk' / Jeg har så'n en firehjulstrækker / Den er eddermame så lækker / Blot synd at den sviner / For fulde gardiner / Så klodens miljøkurve knækker. / epub.

 • af Jørgen Thomsen
  40,95 kr.

  9788799729425“De letbenede” er fjerde bind i rækken af Rimerikker. Her er 190 af slagsen, så der er lidt for enhver smag, undtagen den dårlige. En og anden vil måske synes at de bliver lidt vovede, men de er da stadig absolut stuerene. Her et par smagsprøver:“Amerikavej” >Han står i sin store kavaj / På hjørnet A’merikavej / Så entrer han stigen / På vej op til pigen / Som venter på hed elskovsleg. / “Barbering” > Babette en vaks lille godte / Barberer sin luvslidte måtte / Både den i entréen / Og den til pc’en / Men også den lidt mere hotte. / “D’Angleterre” > En nydelig gråskægget herre / Logerede på d’Angleterre / Med yndige Britt / En ung transvestit / Som faldt for hans kone desværre. / epub.

 • af Jørgen Thomsen
  40,95 kr.

  "RIMERIKKER - de polemiske" er sjette bind i serien af limericks. De 150 polemiske vers sætter forskellige samfundsforhold under kritisk debat. Et par eksempler: / "Bagvendt" / Jeg synes det virker lidt rodet / At alting skal vendes på ho’det / At forbrug er en fryd / Og smid væk er en dyd / Når nu nøjsomhed ligger i blodet. // "Boldøje" / Vi spillede fodbold som drenge / Og tit kom vi hjem med en flænge / Men må konstatere / Nu handler det mere / Om tv- idoler og penge. // "Censur" / Man må ytre sig helt uden dom / Og forhåne i rivende flom / Her i vores kultur / Har vi ingen censur / Kun for det som man ved noget om. // "Demokratisme" / Man kalder det demokrati / Men det er vist bedrageri / Såvidt jeg fornemmer / Er det der bestemmer / Nok mere ren økonomi. // epub

 • af Jørgen Thomsen
  40,95 kr.

  'RIMERIKKER de nuttede' indeholder 150 danske limericks, små guldkorn som uvægerligt får læseren til at trække på smilebåndet. Andre letlæste samlinger - med blink i øjet og titler som: 'de natura, de jordslåede, de letbenede, de pikante, de pekuniære, de polemiske, de verse' - står i kø for at blive udgivet. Her en lille smagsprøve: >>>>> Amatørsen: Lars Bo var belæst og blev cand. oecon / Men hjernen var blæst som en saxofon / Han spilled' på børsen / Som ren amatørsen / Og tabte en halv million. >>>>> Elverskud: Når skoven hylles i kulsort nat / Og elverfolket ta'r rigtig fat / Forvirres dit øje / Af gloende høje / Og huldrerne lokker i elverkrat. epub.

 • af Jørgen Thomsen
  48,95 kr.

  'RIMERIKKER de jordslåede' indeholder 150 limericks på dansk med humoristisk, undertiden barokt indhold. Her er en lille smagsprøve: >>>>> Anderumpe / Med sin anderumpefrisure / Var Anne umulig å styre / Men anden blev tæmmet / Og Anne blev kæmmet / Nu steger hun and i friture. >>>>> Avedøre / Min grandtante fra Harboøre / Ta'r cyklen når det la'r sig gøre / Hun var med Sjælland rundt / Men fik pluds'lig så ondt / Og blev nødt til å stå A'vedøre. >>>>> Cigetar / En besindig men rar vegetar / Røg en hjemmefremstillet cigar / Den havde en aroma / Som en tyr fra Pamplona / Og den fes som en dorsk dromedar. / epub.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.