Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Jørn Falk

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Michael Hviid Jacobsen, Heine Andersen, Lars Bo Kaspersen, mfl.
  788,95 kr.

  Gennemrevideret og opdateret udgave af denne lærebogsklassiker, blandt andet med nye kapitler om Zygmunt Bauman og Ulrich Beck. Alle bibliografier er ajourført.

 • af Jørn Falk
  108,95 kr.

  Mørkeræd – vi har vel alle været det, men de fleste af os vokser fra det og slipper den irrationelle angst. Dog er der altid noget på en gang dragende og afskrækkende ved natten. Fantasien tager kontrollen, og den slipper den nødigt igen.I Jørn Falks seneste roman undersøger han, hvordan noget så almengyldigt som primalfrygten for, hvad der gemmer sig i nattens mulm og mørke, kan præge et menneske gennem resten af livet. Venskaber, kærlighed, karriere og alle andre vigtige og uvigtige valg – alle præges de af barndommens uvirkelige, men ikke desto mindre ægte oplevelser.Bogen er også en kærlighedserklæring til Aalborg og den effekt, byen på godt og ondt har på sine indbyggere. Det er ikke en historie om store skæbner og skelsættende sociale begivenheder. Men en afdækning af noget så skræmmende, rørende og vidunderligt som et ganske almindeligt menneskes liv.Uddrag af bogen:Den aften falder han lidt hen ud på aftenen, da han pludselig ser en trehovedet trold dukke ud af det klædeskab, der står på klem. Eller det tror han i hvert fald der i mørket, for da han tænder lyset, er der ingen trold. Han lukker skabet, slukker lyset og går til ro, da han pludseligt kan høre noget, der lyder som en klapperslange, tilsat sangen fra en græshoppe. Han står op igen, men der er ingen krybdyr på værelset, og der er helt stille igen. Eller det vil sige, at der er en lyd ude fra trappen. Det lyder, som om at noget stort og prustende er på vej op ad trappen.Om forfatteren:JØRN FALK blev født i 1969 i Aalborg. Han har en alsidig række studier bag sig, en varieret arbejdserfaring og en diagnosticeret sindslidelse. Nu er han, på baggrund af sine livserfaringer, lærer i psykiatri. Ud over at være en ivrig forfatter med fokus på filosofi, psykologi og sociologi er han særdeles musikinteresseret.

 • af Jørn Falk
  168,95 kr.

  Nye digte fra Jørn Falk.Vi sætter som mennesker vores moral, velbefindende, psyke og i yderste tilfælde livet ind på, kabalerne i tilværelsen kan gå op. Den virkelige verden er bare ikke et objektivt sted, hvor vi kan få en præcis forklaring på, hvad det er, vi er midt i. Der er fremmede verdener lige om hjørnet, og ser vi efter, kan livet nemt skifte karakter”Verden er mangesidet, og selv indenfor et overskueligt areal, er forskellene markante. Jeg har selv bevæget mig i flere forskellige miljøer,og det har slået mig, hvor stor forskellene er blandt mennesker, der bor og lever i samme lad og har samme modersmål.Der er ham, der mest af alt har travlt med at benægte tingenes tilstand, og der er ham, der har negativ holdning til miljøet.Kort afstand, og alligevel en verden til forskel Lige Om Hjørnet.” Jørn Falk

 • af Jørn Falk
  168,95 kr.

  52 årig nordjysk digter med en baggrund i både nogle af landets fineste skoler, men samtidigt også på samfundets sidelinjer. Jørn Falk filosoferer, undrer sig på den ene side over, hvordan livet leves, og er samtidigt realistisk om, hvordan verden er skruet sammen, og hvordan et forløb kan ende, på godt og ondt. Samtidigt har han også en mening om, hvilken vej det samfund, han lever i, går, og hvad man bør være opmærksom på. InterCity fortsætter Jørn Falks tradition med digte skrevet af en forfatter, der selv lever eller har levet, i det vores behandlersamfund kalder, et liv på kanten. Det er måske derfor, der er brug for en digtsamling som denne. Jørn Falk bor i Gistrup

 • af Jørn Falk
  158,95 kr.

  Når talen falder på sindslidende, tænker man ikke først digte, tænksomhed, eftertænksomhed og refleksion over såvel fortid som nutid og fremtid. Ikke desto mindre er det, hvad denne digtsamling tilbyder, netop fra en sindslidende.Digte, der bygger på forfatterens erindring om livet og de mennesker han har mødt. Erindringer er så mange ting, og den kan ikke koges ned til blot en enkelt bog, men Jørn Falk har forsøgt at samle pejlemærker for, hvordan han er nået derhen, hvor han er, spejlet gennem et sind, der tilfældigvis er hans. Jørn Falks digte blev oprindelig skrevet som historier, men en udfordring fra forlagets konsulent, genstartede Jørns digtskrivning, der er mere nerve i de her digte fra et liv på kanten, end i historierne, hvis man tør kaste sig ud i digtlæsningen. Det er måske derfor, der er brug for en digtsamling som denne. Mørkekammer fortsætter en fin dansk tradition med digte skrevet af forfattere, der selv lever eller har levet, i det vores behandlersamfund kalder, et liv på kanten.

 • af Jørn Falk
  124,95 kr.

  Folkeskolerne løber sidste fredag inden efterårsferien det årlige motionsløb. For nogle er det en sur pligt, mens det for andre er en velkommen chance for at hævde sig. Går man i en hård klasse og har ti års opsparet frustration i bagagen, så vil man gerne bevise, at man er hurtigst. Men ti kilometer er ikke bare noget, man uden videre løber. På samme måde med frustrationerne: Man vil så gerne have udløb for dem, men hvad pokker skal man stille op? Det er slet ikke nemt at være Benjamin, og nu lyder startskuddet til løbet.Uddrag af bogen:Langsomt nærmede gruppen sig en bakketop, da Michael pludselig begyndte at sakke bagud. Han stønnede højlydt og skærmede sig for blæsten og regnen med sine hænder. Benjamin kiggede sig tilbage og tænkte på, hvor længe han selv hang på. Imens satte Gert tempoet gevaldigt i vejret, og så var det bare at hægte sig på. I en rasende fart nærmede de sig bakketoppen, og kadencen gik hele tiden op. Det var lige før, at man troede, man var hjemme på atletikbanen på sportspladsen og i gang med at løbe sprint. Bakken opad blev kortere og kortere, og i løbet af ingen tid var de over bakketoppen. Benjamin kiggede tilbage og kunne konstatere, at seks var blevet til fem.”Puha,” pustede Jens.”Lidt gang i den skader ikke,” stønnede Gert.”Den trak søm ud,” supplerede Benjamin.”Der er mere i værktøjskassen,” hvislede Gert. Benjamin tænkte ved sig selv, at det var der uden tvivl, men han måtte jo hænge på så godt som muligt. De stod lidt og pustede ud og begyndte så igen at jogge derudad på vej ind i stormen.Om forfatteren:Jørn Falk blev født i 1969 i Aalborg. Han har en alsidig række studier bag sig, en varieret arbejds­erfaring og en diagnosticeret sindslidelse. Nu er han, på baggrund af sine livserfaringer, lærer i psykiatri. Ud over at være en ivrig forfatter med fokus på filosofi, psykologi og sociologi er han særdeles musikinteresseret.

 • af Jørn Falk
  148,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.