Bøger af Jørn Lier Horst

Jørn Lier Horst, er en af Norges mest populære og solgte krimiforfattere. Jørn Lier Horst er tidligere efterforsker hos politiet i Larvik, og bruger derfor tit de miljøer han kender gennem sit arbejde i sine bøger. Det gør ligeledes han personskildringer, plots og handling yderst troværdig og gennemarbejdet.
Jørn Lier tager os gennem både hverdagen, arbejdet og miljøet hos en politiefterforsker og tager os med helt ind under huden, på en ikke altid lige nem profession.

Jørn Lier Horst har modtaget mange priser for sine bøger, blandt andet Rivertonprisen for Bedste Norske Krimi og Glasnøglen for Bedste Skandinaviske Krimi. Jørn Lier Horst er en bestseller-forfattere i hele Norden og alene i Norge har Horst solgt 2 millioner bøger. Hans populære serie om William Wisting er ligeledes ved at blive filmatiseret af TV3 Norge og Viaplay.

Har du endnu ikke stiftet bekendskab med en af Nordens mest populære forfattere, så har du chancen nu! Vi har samlet ultra lave priser på hele Jørn Lier Horst's forfatterskab, så du kan få store læseoplevelser til små penge!

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.