Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Kaj Sparle Christensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • Spar 10%
    af Bobby Zachariae, Bo Netterstrøm, Klaus Witt, mfl.
    484,95 kr.

    Klinisk sundhedspsykologi har fokus på interaktionen mellem følelser, tanker og handlinger i forbindelse med sundhed og sygdom. Det tværprofessionelle danske forfatterpanel tager udgangspunkt i det danske sundhedsvæsen og den danske folkesundhedstradition, men bogen afspejler også sundhedspsykologien, som den defineres internationalt.Bogens kapitler er grupperet i seks hovedtemaer:       Sundhedspsykologiske perspektiver på sundhed, sygdom og funktion Psykologiske reaktioner ved stress, angst, smerte og belastninger Sundhedspsykologisk fokus på patient, behandler og kommunikation Sundhedspsykologiske interventioner og sundhedsfremme Særlige patientgrupper Almen psykologisk ordforklaringMålgruppen er primært de studerende ved sundhedsvidenskabelige og psykologiske uddannelser, som ønsker en bred indsigt i sundhedspsykologiske termer og problemstillinger. Endelig kan bogen inspirere til en tværfaglig tilgang til sundhedspsykologiske problemstillinger, som ofte er relevant for psykologer, læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, tandlæger, kiropraktorer og socialrådgivere.

  • af Anette Fischer Pedersen, Tove Hansen, Kaj Sparle Christensen, mfl.
    377,95 - 387,95 kr.

    Kommunikation inden for sundhedsvæsenet er et emne, som er genstand for stigende fokus. Medicinsk kommunikation behandler en række forskellige aspekter af kommunikationen mellem læge og patient samt kommunikation mellem sundhedsprofessionelle. Denne 2. udgave er opdateret med den nyeste viden inden for området og er udvidet med hele tre nye kapitler. Den er ideel som grundbog til kurser i kommunikation ved medicinstudiet i København, Aarhus, Odense og Aalborg, men vil også være nyttig for andre sundhedsprofessionelle, fx på hospitalerne og i almen praksis.

  • Spar 12%
    af Anette Søgaard Nielsen, Per Hove Thomsen, Susan Hart, mfl.
    612,95 - 655,95 kr.

    Grundbog i psykiatri er det autoritative hovedværk inden for dansk psykiatri. Denne tredje udgave er væsentligt opdateret, og beskrivelser af både den nuværende diagnoseliste ICD-10 og den kommende ICD-11 er inkorporeret i alle kapitlerne. Bogens kapitler er grundigt revideret af både tidligere og nye forfattere, ligesom der er kommet nye kapitler til.Hvert kapitel indeholder casemateriale, oversigtsbokse, relevant litteraturliste og resumé, hvilket gør bogen til en oplagt grund- og opslagsbog for medicin- og psykologistuderende samt andre studerende inden for social- og sundhedsfagene. Kan også bruges af professionelle med interesse for psykiatri, fx praktiserende læger, kliniske psykologer, psykiatriske sygeplejersker og psykiatere samt personale på bosteder og i socialforvaltninger.Grundbog i psykiatri giver en opdateret beskrivelse af psykiatrien med mennesket i centrum og med en bred videnskabelig tilgang. Alle psykiske lidelser i WHO’s ICD-diagnoselister bliver gennemgået med fokus på årsagsforhold, forekomst, det klinisk billede, diagnostik og behandling. Fremstillingen af de enkelte lidelser og deres behandling er baseret på den nyeste forskning, og der lægges vægt på, at alle kliniske beslutningsprocesser og behandlinger er evidensbaserede.Erik Simonsen er professor emeritus ved Institut for Klinisk Medicin ved Københavns Universitet og speciallæge i psykiatri tilknyttet Forskningsenheden Psykiatrien Øst, Region Sjælland. Bo Møhl er professor emeritus i klinisk psykologi ved Aalborg Universitet, cand.mag. og cand.psych., specialpsykolog i psykiatri, specialist og supervisor i psykoterapi. Begge har mere end 35 års klinisk erfaring fra psykiatrien.

  • af Lars Foged, Else Madsen, Lars Poulsen, mfl.
    272,95 - 287,95 kr.

    Klinikpersonale i almen praksis – en basisbog er en bred introduktion til arbejdet i almen praksis for klinikpersonale, uanset uddannelsesmæssig baggrund. Bogens kapitler dækker sundhedsvæsenets opbygning, organiseringen af almen praksis i Danmark samt detaljerne i det kliniske arbejde og klinikpersonalets rolle i relation hertil. Det er af flere årsager mere og mere almindeligt, at arbejdsopgaver forskydes mellem de forskellige personalegrupper i almen praksis. Klinikpersonalet varetager derfor ofte opgaver, som den enkelte oprindeligt ikke var uddannet til. Bogen forsøger at dække det heraf opståede behov for grundlæggende viden og et fælles fundament for den enkelte praksis. Kapitlerne giver ikke endegyldige svar, men kan betragtes som en række forslag til, hvordan man med fordel kan organisere sig i en almen praksis.Klinikpersonale i almen praksis – en basisbog kan læses fra ende til anden eller benyttes som opslagsværk i dagligdagen. Bogen bør findes på bogreolen i enhver almen praksis som daglig inspiration for hele personalegruppen.

  • af Kaj Sparle Christensen, Marianne Rosendal, Roar Maagaard, mfl.
    385,95 kr.

    Almen medicin i praksis giver teoretisk viden om specialet almen medicin og specialets arbejdsmetoder, så du som studerende får en dybereliggende forståelse for arbejdet i almen praksis. Denne teoretiske viden giver dig sammen med det kliniske ophold i almen praksis den viden, de færdigheder og de kompetencer, der forventes af en KBU-læge.Bogen er et resultat af et samarbejde på tværs af de fire danske universitetsmiljøer, der varetager undervisning i almen medicin. Redaktionsgruppen består således af klinisk arbejdende speciallæger i almen medicin med stor undervisningserfaring. Der er i gruppen repræsentanter fra de almenmedicinske forskningsmiljøer og fra specialeuddannelsen i almen medicin, således at både forskningsbaseret viden og nye tendenser inden for almen medicin er repræsenteret.Almen medicin i praksis giver samlet en bred indsigt i almenmedicinske problemstillinger. Bogen kommer således omkring emnerne:  Samtalen med patienten Journalnotatet Den diagnostiske proces Terapeutiske beslutninger Patienten med nyopstået symptom Patienten med kronisk sygdom Patienten med mental lidelse Patienten med funktionel lidelse Kvindeliv Børn og unge Den ældre patient Patienten ved livets afslutning Risikovurdering, opsporing af sygdom og screening Den praktiserende læges roller og samarbejde med omverdenenAlle kapitler indledes med en relevant sygehistorie, som danner grundlag for de emner, som bogen behandler. Bogen er desuden forsynet med en lang række spørgsmål, der har til formål at så nogle tanker til refleksion.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.