Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Karin Kok

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Kjeld Hermansen, Hans Ibsen, Kim Fleischer Michaelsen, mfl.
    349,95 - 497,95 kr.

    Klinisk ernæring fokuserer på ernæring til syge mennesker. Det er velkendt, at mange sygdomme påvirker patienternes evne til at spise og drikke, hvilket kan få alvorlige konsekvenser for sygdommens forløb og for den enkelte.Forskning har bragt ny viden om ernæringsterapi, hvordan og hvornår intervention er hensigtsmæssig og nødvendig.Klinisk ernæring henvender sig til læger, medicinstuderende, kliniske diætister og sygeplejersker. Bogen er inddelt i overskuelige kapitler og udformet, så den både kan anvendes som lærebog og som håndbog i det daglige kliniske arbejde.4. udgave er revideret og ajourført, og der er tilføjet et nyt kapitel om specielle ernæringsmæssige problemer hos gamle mennesker.

  • Spar 19%
    af Anne Marie Beck, Karin Kok & Katrine Nøhr Simonsen
    180,95 kr.

    Håndbog i ernæring er en opslagsbog, som giver de vigtigste anvisninger til korrekt ernæring for syge og ældre og gennemgår forskellige kostformer og ernæring ved en række forskellige sygdomme. Bagest i bogen findes en omfattende samling af informative tabeller og skemaer, f.eks. til kostberegninger, energioversigter, varedeklarationer o.l.Bogen henvender sig til social- og sundhedsassistenter og andre sundhedsfaglige grupper, der ønsker en letforståelig og håndterbar opslagsbog i ernæring til syge og ældre.

  • - Menneskekroppen
    af Lars Pedersen, Anne Marie Beck, Karin Kok, mfl.
    447,95 kr.

    Ernæring i klinisk praksis er en praksisnær og fagligt velfunderet bog, som rummer alt fra basal ernæringslære, over sociale og kulturelle aspekter, til sygdomsrelateret underernæring. Målet er at give læseren et solidt fundament i forhold til at agere relevant i klinisk praksis, hvor ernæringsmæssige problemstillinger optræder.• Bogens første del præsenterer det teoretiske fundament i relation til human ernæring. Her introduceres læseren til basal viden om mikro- og makronæringsstoffer og ernæringsfysiologi. Næringsstofferne sættes derefter i perspektiv i forhold til de ernæringsmæssige behov i livets forskellige faser. Måltidernes sociale, kulturelle, og religiøse aspekter udfoldes også i bogens første del.• I bogens anden del introduceres læseren til de ernæringsfysiologiske fænomener, der knytter sig til klinisk ernæring, såsom stressmetabolisme, refeeding syndrom og ernæringsbegrænsende faktorer. Bogens fokus er at give læseren indsigt og handlekompetence i forhold til ernæringsbehandling således, at læseren har det nødvendige fundament til at kunne udføre et solidt ernæringshåndværk.• Bogens tredje del giver læseren viden om klinisk ernæring i en række forskellige sygdomsspecifikke kontekster. Det går igen, at teori, forståelse og praksis kobles således, at læseren understøttes i at anvende, planlægge og reflektere over god ernæringspraksis i daglig klinik.Et vellykket patientforløb forudsætter en passende ernæringsindsats, og derfor er Ernæring i klinisk praksis en vigtig del af lærebogsserien Menneskekroppen. Alle forfattere er specialister på hver deres område, og ambitionen er at inspirere læseren til at handle ernæringsfagligt kompetent. Derfor er teorien konsekvent relateret til praksis via cases og eksempler, og sproget er skrevet i øjenhøjde med den studerende.Bogen er beriget med digitalt ekstramateriale, der kan tilgås på bogens hjemmeside.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.