Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Karin Wahlberg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Karin Wahlberg
  82,95 - 128,95 kr.

  Det er efteråret 1953, og polioepidemien hærger i Sverige. Hospitalet i Ekstad er fuldt belagt, og læger, sygeplejersker, sygeplejeelever og vaske­koner har travlt. Hele byen er præget af frygten for polioen. Der er endnu ingen vaccine, og de ramte risikerer at blive lammet for livstid – eller at dø. Alligevel er der plads til forelskelser, venskaber og fremtidsdrømme. For kvinderne i Ekstad er verden så småt ved at forandre sig. Læge­fruen Nancy Brandh, der ellers mest tilbringer sin tid foran spejlet eller i Drotts Magasin på jagt efter en ny kjole, drømmer om at optræde. Solveig ­Krauss må springe til, da en tidligere kollega på gymnasiet bliver ramt af polio, og sygeplejeeleven Ella-Kristin glæder sig til at blive gift med sin forlovede og få børn, men er det helt utænkeligt at fortsætte med sygepleje­gerningen?ENDNU ER DER HÅB er et fremragende tidsbillede og en fængslende fortælling om menneskene på og omkring et hospital.Romanen er på ingen måde sentimental – den er heller ikke romantisk. Den er både klarsynet, kringlet og giver et interessant indblik i 1950’ernes kvindeliv.FeminaOpbygningen er kalejdoskopisk, og med mange skiftende synsvinkler skabes et dynamisk billede af et miljø bestående af mennesker i forskellige kår og med forskellig tilknytning til hospitalet...Wahlberg har et præcist blik for hele denne kompleksitet af individer og socialgrupper, for deres meget forskellige positioner, men også afhængighed af hinanden.Levende, kærligt og med imponerende viden præsenterer hun 1950' erne for os i miniformat.Kristeligt DagbladSom begreb er lægeroman litteraturens candyfloss, men med 'Endnu er der håb' viser Karin Wahlberg, at der er meget andet gods end gudesmukke læger, svimlende kys og godhjertede sygeplejersker at hente i det hvidkitlede miljø.Weekendavisen'Endnu er der håb' er en lægeroman i familie med ' Landsbyhospitalet', den britiske tv-serie fra det gamle hyggelige hospital et tiår senere. Ambitionerne er dog større, persongalleriet også langt mere velvoksent.PolitikenFremragende roman.Søndag... en meget læseværdig roman om livet på og omkring et svensk provinssygehus under polioepidemien i 1953.SygeplejerskenWahlbergs store force har igennem alt hvad jeg har læst af hende været, at hun er sublim indenfor personskildring - det er i dén grad også gældende her.Litteratursiden.dkEn roman, der ikke vil give slip på dig...Underholdende tidsbillede fyldt med uventede alliancer og et myldrende persongalleri, der vil holde dig på tæerne.Magasinetliv.dk

 • af Karin Wahlberg
  82,95 - 128,95 kr.

  Januar, 1954. Polioepidemien, der rystede landet, er ved at ebbe ud, og læger, sygeplejersker og resten af personalet på hospitalet i Ekstad kan ånde lettet op. Men kun for en kort stund. Stadsarkitektens hustru, Evelina, bliver stukket ned på sin egen fortrappe, og utrygheden breder sig igen i den ellers så fredelige by. I LYST OG NØD er et underholdende panoramabillede af en lille by og dens indbyggere i 1950’erne. Romanen tegner med varme og blik for tiden en række skæbner fra en brydningstid, hvor mulighederne for at kombinere arbejdsliv med ægteskab også for kvinder var ved at åbne sig.

 • af Karin Wahlberg
  98,95 kr.

  Veronika Lundborg er vagthavende på skadestuen, da en skudramt kvinde kommer ind. Operationen ser ud til at gå godt, men blot få timer efter, findes kvinden død i sin sygeseng. Veronika indberettes for lægesjusk, men kan hendes fejlvurdering virkelig have kostet kvinden livet, eller ligger der en bestialsk forbrydelse bag?

 • af Karin Wahlberg
  167,95 kr.

  Carl-Ivar Olsson sidder på dækket af en færge ud for Istanbuls kyst og tænker. Han læner sig mod rælingen og nyder den blide, varme vind. Selvom han er langt fra sin kone og børn i Sverige, føler han sig hjemme her. Han er ikke parat til at dø. Men kort efter bliver han fundet død, dolket ihjel.Det brutale mord på en svensk tæppehandler på forretningsrejse i Tyrkiet bliver begyndelsen på en tankevækkende historie om et kostbart tæppe, døtre, drab og skjulte længsler – og ikke mindst de hemmeligheder en familie kan bære på.Det lokale tyrkiske politi går i gang med at efterforske sagen, men kontakter kriminalkommissær Claes Claesson og hans kollega Özen for at få hjælp. Claesson afbryder sin barsel, forlader konen Veronica og deres nyfødte datter og rejser til Istanbul for at finde ud af, hvem tæppehandler Olsson egentlig var og hvorfor så mange spor og menneskeliv kan knyttes til ham.

 • af Karin Wahlberg
  129,95 - 167,95 kr.

  Det er fredag nat. En kvinde er på vej hjem gennem fredfyldte Oskarshamn og går i dybe tanker langs kirkegården. Pludselig hører hun en mærkelig, klagende lyd inde blandt gravstenene. Da hun vil ringe efter hjælp, toner en skikkelse frem foran hende. Hun mærker en brændende smerte i maven, og så bliver alt sort. Overlæge Veronika Lundborg, gift med kriminalkommissær Claes Claesson, er vagthavende på skadestuen, da den skudramte kvinde kommer ind. Operationen ser ud til at gå godt, og kvindens tilstand er stabil. Men bare få timer efter findes kvinden død i sin hospitalsseng. Veronika indberettes for lægesjusk – var det hendes fejlvurdering, der kostede kvinden livet, eller ligger der en bestialsk forbrydelse bag dødsfaldet?

 • af Karin Wahlberg
  129,95 - 157,95 kr.

  En aften på vej hjem gennem de fredfyldte villakvarterer bliver Veronikas ældste datter, Cecilia, brutalt slået ned. Mens Veronika våger ved hendes side, findes en mand kvalt i et skab på det store hospital i Lund, kaldet ’Blokken’.Claes Claesson forsøger i samarbejde med Lunds Politi at efterforske mandens fortid, da den idylliske by rystes af endnu et voldeligt overfald. En af Cecilias tidligere bofæller findes voldtaget og dræbt i sin lejlighed. Er der en forbindelse mellem de tilsyneladende forskellige overfald? Og hvad er det, der foregår i den kreds af unge læger, hvor Cecilia og hendes tidligere bofælle har haft deres gang?Blokken er femte bind i serien om kriminalkommissær Claes Claesson og lægen Veronika Lundborg.

 • af Karin Wahlberg
  128,95 - 157,95 kr.

  Et usædvanligt brutalt overfald finder sted i en vaskekælder. Offeret er en ældre kvinde, der har fået smadret sit kranie med en hammer, og blandt beboerne begynder frygten at brede sig: Vil overfaldsmanden slå til igen? Har mordet noget med den indædte vaskekælderfejde i ejendommen at gøre? Eller skal svaret findes blandt offerets pårørende? Og hvad har den 11-årige Viktoria, der solgte majblomster i opgangen den aften, set?Efterforskningen ledes af Louise Jasinski, der vikarierer for sin chef Claes Claesson. Politiet famler i blinde, og sagen kompliceres yderligere af Louises private problemer. Hun er blevet forladt af sin mand, og da hun begynder at lide af morgenkvalme, krakelerer hendes tilværelse. Men så gør Claes Claesson et blodigt fund, og Viktorias fortvivlede mor melder sin datter savnet.Pigen med majblomsterne er fjerde bind i serien om kriminalkommissær Claes Claesson og lægen Veronika Lundborg.

 • af Karin Wahlberg
  128,95 - 158,95 kr.

  Da lægen Veronika Lundborg cykler på arbejde en almindelig torsdag morgen, kan hun dårligt forestille sig, hvad der venter hende. Forårssolen titter frem og bringer håb om lysere tider. Men da hun træder ind i sygehusets omklædningsrum, forandrer alt sig med et slag. I personalets brusebad finder hun liget af kirurgen Maria Kaahn.Hverdagen på sygehuset er præget af stress, personalemangel og nedskæringer, og situationen bliver ikke bedre af den nyligt indtrufne tragedie. Tværtimod breder en ubehagelig stemning sig, og spekulationerne på sygehuset begynder at tage fart. Var der tale om en ulykke eller ligefrem et mord? Efterhånden som kriminalkommissær Claes Claesson og hans kolleger forhører offerets omgangskreds, tegner der sig et billede af et kompliceret menneske: en kvinde, som ikke var lige vellidt blandt alle sine kolleger.Dødelig nattevagt er første bind i serien om kriminalkommissær Claes Claesson og lægen Veronika Lundborg.

 • af Karin Wahlberg
  129,95 - 157,95 kr.

  En grå kold novemberdag bliver en ung kvinde fundet mellem sivene ved en øde strand. Hun er blevet myrdet og har været død i et stykke tid. Alligevel har ingen meldt hende savnet. Hvem var den unge sygeplejerskestuderende? Og hvem er manden, hun skriver om i sin hemmelige dagbog? ”Dette år ender godt. Jeg har fået en ven. Måske mere end en ven?”Da kriminalinspektør Claes Claesson begynder at optrevle historien, leder sporene ham til en række helt almindelige mennesker i den lille sydsvenske by. Men der er noget, der ikke stemmer. At kommissæren for nylig er blevet far og samtidig oplever en svigtende fysik, gør kun efterforskningen endnu mere besværlig. Et kuldslået liv er tredje bind i serien om kriminalkommissær Claes Claesson og lægen Veronika Lundborg.

 • af Karin Wahlberg
  129,95 - 157,95 kr.

  Livet på politistationen i den lille sydsvenske by går sin vante gang, selvom Claes Claesson er udfordret af at skulle være far for første gang. Han får imidlertid andet at tænke på, da lægen Johan Söderlund omkommer som følge af en påkørsel under en skitur. Sprang lægen virkelig selv ud foran bilen?Hvad der først lader til at være en tragisk ulykke, bliver mere kompliceret, i det øjeblik Söderlunds tidligere kollega findes myrdet. Kan det være en tilfældighed, at to personer med tilknytning til sygehuset mister livet inden for så kort tid? Langsomt begynder sammenhængen mellem sagerne at vise sig for Claes Claesson og hans kolleger, men de har travlt, hvis de vil nå at forhindre endnu et mord. Vindueskiggeren er andet bind i serien om kriminalkommissær Claes Claesson og lægen Veronika Lundborg.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.