Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Karoline Hedegaard Brander

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Karoline Hedegaard Brander
  47,95 kr.

  “Når frosten bed allermest, dansede hun flamenco i sin stue.”Den melankolske vinter fuld af savn og mørke. Forårets boblende længselsfuldhed.Lavvandet og letbenet sommerflirt. Det smertelige nedbrud i efteråret.28 fabulerende og sansemættede fortællinger, der tager læseren med gennem årstiderne og afsøger menneskelivets krinkelkroge.”Og hun dansede” er sproglig fortælleglæde, der giver smilerynker, vækker genkendelse og eftertænksomhed.Karoline Hedegaard Brander (f. 1973) udkom med novellesamlingen Fanden i foråret 2019. Og hun dansede er hendes anden bog og debut som illustrator.

 • af Karoline Hedegaard Brander
  158,95 kr.

  “Når frosten bed allermest, dansede hun flamenco i sin stue.”Den melankolske vinter fuld af savn og mørke. Forårets boblende længselsfuldhed.Lavvandet og letbenet sommerflirt. Det smertelige nedbrud i efteråret.28 fabulerende og sansemættede fortællinger, der tager læseren med gennem årstiderne og afsøger menneskelivets krinkelkroge.”Og hun dansede” er sproglig fortælleglæde, der giver smilerynker, vækker genkendelse og eftertænksomhed.Om forfatterenKaroline Hedegaard Brander (f. 1973) udkom med novellesamlingen Fanden i foråret 2019. Og hun dansede er hendes anden bog og debut som illustrator.

 • af Karoline Hedegaard Brander
  38,95 kr.

  ”Hun var rullet forholdsvist stramt af tapet at være. Muligvis fordi der var gået så mange år, inden hun fandt ud af, det var tapet, hun i virkeligheden var.”Fanden og 39 andre hverdagsmagiske, småmorbide skyggefortællinger er et sprogligt sprudlende og humoristisk tidsbillede, hvor forfatterens litterære mikroskop sætter fokus på menneskets skyggefulde facetter.Læserne vil kunne genkende sig selv i hudløsheden, gyset, latterligheden, sorgen, vreden og selvdestruktionen.Når hverdagen æder tiden og det allermest efterstræbte bliver ved med at flytte sig.Når livet gør så ondt, at man nærmest bader i lort, eller reptilhjernen går i frigear, så handlinger og tale bliver grotesk.Når man en dag opdager, man er blevet så firkantet, at det mest praktiske er at købe kiste og urne med det samme.Forfatteren Karoline Hedegaard Brander (f. 1973) er født i Nordsjælland, men bor nu på en vindblæst bakketop i Nordjylland efter en årrække at have boet med sin familie i Asien og Afrika.

 • - Og 39 andre småmorbide, hverdagsmagiske skyggefortællinger
  af Karoline Hedegaard Brander
  129,94 kr.

  ”Hun var rullet forholdsvist stramt af tapet at være. Muligvis fordi der var gået så mange år, inden hun fandt ud af, det var tapet, hun i virkeligheden var.”Fanden og 39 andre hverdagsmagiske, småmorbide skyggefortællinger er et sprogligt sprudlende og humoristisk tidsbillede, hvor forfatterens litterære mikroskop sætter fokus på menneskets skyggefulde facetter.Læserne vil kunne genkende sig selv i hudløsheden, gyset, latterligheden, sorgen, vreden og selvdestruktionen.Når hverdagen æder tiden og det allermest efterstræbte bliver ved med at flytte sig.Når livet gør så ondt, at man nærmest bader i lort, eller reptilhjernen går i frigear, så handlinger og tale bliver grotesk.Når man en dag opdager, man er blevet så firkantet, at det mest praktiske er at købe kiste og urne med det samme.Om forfatterenKaroline Hedegaard Brander (f. 1973) er født i Nordsjælland, men bor nu på en vindblæst bakketop i Nordjylland efter en årrække at have boet med sin familie i Asien og Afrika.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.