Markedets laveste priser
Dag-til-dag levering

Bøger af Karsten kjer Michaelsen

Filter
Filter
Genre
 • (1)
 • (8)
Bogtype
 • (5)
 • (2)
 • (2)
Format
 • (5)
 • (2)
 • (2)
Sprog
 • (8)
Pris
DKK
Tag
 • (2)
 • (2)
 • (2)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Vis flere
Sorter efterSorter Populære
 • af Karsten kjer Michaelsen
  182,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  "'Jeg spøger ikke. Det ligger ikke til mig. Check i receptionen. I en stor, mørkeblå kuvert med dit navn på finder du et billede af den myrdede borgmester siddende ved sit skrivebord samt oplysninger, der så rigeligt beviser min skyld. I kuverten ligger tillige en mobiltelefon, som du skal have på dig hele tiden. God arbejdslyst, jeg ringer senere,' sagde stemmen, som straks efter blev afløst af en duttone." 16-årige Birger Bendtsen er piccolo på Stiftstidende, men håbet er at blive stjernereporter. Drømmen rykker et skridt tættere på, da en mand, der har slået byens borgmester ihjel, udvælger Birger som talerør til offentligheden. Birgers kyniske onkel, bladets chefredaktør, lægger gerne spalteplads til morderens grusomme beskrivelser, mens politiet desperat forsøger at opspore den ‘trådløse‘ morder. Imens bliver Birger mere og mere fascineret af stemmen i den anden ende af mobiltelefonen... Karsten Kjer Michaelsen er en dansk forfatter og arkæolog. Han er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkæologi og massekommunikation og arbejder som museumsinspektør på det fynske museum Møntergården. Han har både skrevet en række spændingsromaner og historiske romaner for børn og unge samt en række fagbøger om sit forskningsfelt, arkæologi.

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • af Karsten kjer Michaelsen
  182,95 kr.
  Fragt 39,95 kr.

  Efter 17-årige Mikkels alkoholiske mor dør, beslutter han sig for at opsøge sin morfar, sydslesvigeren Bach, som han ikke har set i lang tid. Bach lader til at have sine egne problemer, som Mikkel uheldigvis bliver blandet ind i. Bachs fortid er nemlig ved at indhente ham. Under Anden Verdenskrig blev Bach og en række andre arkæologer presset til at hjælpe SS med at få fat på kulturskatte til Det Tredje Rige. Nu er de andre gamle videnskabsmænd begyndt at dø under mystiske omstændigheder, og Bach frygter at blive den næste. Sammen med Mikkel sætter han sig for at opklare mysteriet, inden også han bliver slået ihjel. Karsten Kjer Michaelsen er en dansk forfatter og arkæolog. Han er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkæologi og massekommunikation og arbejder som museumsinspektør på det fynske museum Møntergården. Han har både skrevet en række spændingsromaner og historiske romaner for børn og unge samt en række fagbøger om sit forskningsfelt, arkæologi.

  • Fragt
  • 39,95 kr.
 • af Karsten kjer Michaelsen
  22,95 kr.

  Gry på 10 vokser op i Danmark i bronzealderen. Hendes far, Ettlar, er omrejsende bronzestøber, og Gry tager med ham rundt i landet. En sommerdag ankommer de til en ny boplads. Alt går, som det plejer, indtil Gry overværer et gravrøveri. Gravrøvere kan godt være farlige, men Gry er ikke bange af sig.I Karsten Kjer Michaelsens serie "På rejse i bronzealderen" tages vi med tilbage til den danske bronzealder, hvor vi følger den unge pige Gry. Hendes far er omrejsende bronzestøber, og sammen oplever de en masse spændende ting. Bøgerne henvender sig til de 9-11-årige og er lette at læse.Karsten Kjer Michaelsen er en dansk forfatter og arkæolog. Han er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkæologi og massekommunikation og arbejder som museumsinspektør på det fynske museum Møntergården. Han har både skrevet en række spændingsromaner og historiske romaner for børn og unge samt en række fagbøger om sit forskningsfelt, arkæologi.

 • af Karsten kjer Michaelsen
  22,95 kr.

  Gry på 10 vokser op i Danmark i bronzealderen. Hendes far, Ettlar, er omrejsende bronzestøber, og Gry tager med ham rundt i landet. De har opholdt sig i hedefolkets landsby i fred og ro, da de en dag pludselig bliver jaget på flugt. Undervejs møder de en mand, der er noget helt specielt...I Karsten Kjer Michaelsens serie "På rejse i bronzealderen" tages vi med tilbage til den danske bronzealder, hvor vi følger den unge pige Gry. Hendes far er omrejsende bronzestøber, og sammen oplever de en masse spændende ting. Bøgerne henvender sig til de 9-11-årige og er lette at læse.Karsten Kjer Michaelsen er en dansk forfatter og arkæolog. Han er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkæologi og massekommunikation og arbejder som museumsinspektør på det fynske museum Møntergården. Han har både skrevet en række spændingsromaner og historiske romaner for børn og unge samt en række fagbøger om sit forskningsfelt, arkæologi.

 • af Karsten kjer Michaelsen
  34,00 kr.

  Regnar på 13 år bor i jernalderlandsbyen Guthum på Sydfyn omkring år 350. Regnars liv ændrer sig, da han forelsker sig i pigen Idun. På handelspladsen bliver Idun taget i at stjæle, og det er der hårde straffe for – alt for hårde, mener Regnar."Regnar & tyvetøsen" er anden del i serien "Guld & guder i Guthum", som giver et spændende indblik i, hvordan hverdagen forløb i jernalderens Danmark.Serien "Guld og guder i Guthum" er skrevet for børn og unge. Den giver et spændende indblik i dagliglivet i jernalderens Danmark. Bøgerne kan læses i forlængelse af hinanden eller hver for sig.Karsten Kjer Michaelsen er en dansk forfatter og arkæolog. Han er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkæologi og massekommunikation og arbejder som museumsinspektør på det fynske museum Møntergården. Han har både skrevet en række spændingsromaner og historiske romaner for børn og unge samt en række fagbøger om sit forskningsfelt, arkæologi.

 • af Karsten kjer Michaelsen
  34,00 kr.

  "'Jeg spøger ikke. Det ligger ikke til mig. Check i receptionen. I en stor, mørkeblå kuvert med dit navn på finder du et billede af den myrdede borgmester siddende ved sit skrivebord samt oplysninger, der så rigeligt beviser min skyld. I kuverten ligger tillige en mobiltelefon, som du skal have på dig hele tiden. God arbejdslyst, jeg ringer senere,' sagde stemmen, som straks efter blev afløst af en duttone."16-årige Birger Bendtsen er piccolo på Stiftstidende, men håbet er at blive stjernereporter. Drømmen rykker et skridt tættere på, da en mand, der har slået byens borgmester ihjel, udvælger Birger som talerør til offentligheden. Birgers kyniske onkel, bladets chefredaktør, lægger gerne spalteplads til morderens grusomme beskrivelser, mens politiet desperat forsøger at opspore den ‘trådløse‘ morder. Imens bliver Birger mere og mere fascineret af stemmen i den anden ende af mobiltelefonen...Karsten Kjer Michaelsen er en dansk forfatter og arkæolog. Han er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkæologi og massekommunikation og arbejder som museumsinspektør på det fynske museum Møntergården. Han har både skrevet en række spændingsromaner og historiske romaner for børn og unge samt en række fagbøger om sit forskningsfelt, arkæologi.

 • af Karsten kjer Michaelsen
  34,00 kr.

  Efter 17-årige Mikkels alkoholiske mor dør, beslutter han sig for at opsøge sin morfar, sydslesvigeren Bach, som han ikke har set i lang tid. Bach lader til at have sine egne problemer, som Mikkel uheldigvis bliver blandet ind i. Bachs fortid er nemlig ved at indhente ham. Under Anden Verdenskrig blev Bach og en række andre arkæologer presset til at hjælpe SS med at få fat på kulturskatte til Det Tredje Rige. Nu er de andre gamle videnskabsmænd begyndt at dø under mystiske omstændigheder, og Bach frygter at blive den næste. Sammen med Mikkel sætter han sig for at opklare mysteriet, inden også han bliver slået ihjel.Karsten Kjer Michaelsen er en dansk forfatter og arkæolog. Han er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkæologi og massekommunikation og arbejder som museumsinspektør på det fynske museum Møntergården. Han har både skrevet en række spændingsromaner og historiske romaner for børn og unge samt en række fagbøger om sit forskningsfelt, arkæologi.

 • af Karsten kjer Michaelsen
  16,00 - 34,00 kr.

  I historien om Regnar er vi tilbage i jernalderen omkring år 350. Her bor den unge dreng Regnar i en lille landsby på Sydfyn. Vi følger ham blandt andet, mens han og hans far hjælper med at opføre et langhus til høvdingen."Regnar" er første del i serien "Guld & guder i Guthum", som giver et spændende indblik i hverdagen i jernalderens Danmark.Serien "Guld og guder i Guthum" er skrevet for børn og unge. Den giver et spændende indblik i dagliglivet i jernalderens Danmark. Bøgerne kan læses i forlængelse af hinanden eller hver for sig.Karsten Kjer Michaelsen er en dansk forfatter og arkæolog. Han er uddannet cand.mag. i forhistorisk arkæologi og massekommunikation og arbejder som museumsinspektør på det fynske museum Møntergården. Han har både skrevet en række spændingsromaner og historiske romaner for børn og unge samt en række fagbøger om sit forskningsfelt, arkæologi.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.