Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Kim Michael Schrewelius

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - 9 Nye Nålespidse Noveller
  af Kim Michael Schrewelius
  94,95 - 180,95 kr.

  Kim vender tilbage med 9 Nye Nålespidse Noveller, der alle sammen har én ting tilfælles. FRYGT.Frygt er det du møder om natten. Frygt er det du kan risikere at møde. Hvis du ikke kan det, så er der en skikkelse i den første novelle, der hjertens gerne vil lære dig hvad FRYGT er.Én ting kan du være sikker på. Der er masser af grund til at frygte, hvis du lever dig ind i historierne.I nat må du hellere sove med lyset tændt.

 • af Mikala Rosenkilde, Tue Omø, Michael Toubro, mfl.
  167,95 kr.

  11 fantastiske noveller af danske forfattereGigantiske knælere er sluppet løs i Københavns gader, og på enmotorvejsrestaurant udklækkes kæmpeedderkopper der ikke villade gæsterne forlade stedet. Hvis du tør læse videre, kan dublive mødt af andre væsener, ondsindede robotter og blæksprutteagtigealiens.Pulp Horror Fiction er en hyldest til tidligere tiders kiosklitteraturmed spraglede forsider som præsenterede læseren foren farverig verden af overnaturlige væsener, actionfyldte historierog seje helte og heltinder.Forfattere: Alice Aagaard, C. C. Thybro, Karsten Brandt-Knudsen, Kim Michael Schrewelius, Lars Ahn, Michael Toubro, Mikala Rosenkilde, Morten Carlsen, Niels Kjærgaard og Tue Omø.

 • - 9 Nye Nalespidse Noveller
  af Kim Michael Schrewelius
  334,95 kr.

 • - Fantasi & gamle skrøner
  af Kim Michael Schrewelius
  46,95 kr.

  Bogen indeholder to af historiens ældste myter/skrøner inde for gysergenren.

 • - Og 8 andre skræmmende noveller
  af Kim Michael Schrewelius
  53,95 - 168,95 kr.

  "Dukkemageren" er en novellesamling på 9 noveller, der tager udgangspunkt i gyset. Der er retfærdighed, og menneskers til tider syge handlinger.

 • - Og 8 andre skraemmende noveller
  af Kim Michael Schrewelius
  264,95 kr.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.