Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Helt ny, gennemskrevet udgave af kogebogsklassikeren, der siden den udkom første gang i 1973 har været danskernes køkkenbibel - en kogebog, der rent faktisk bliver brugt. Mange nye opskrifter, mange nye fotos, nyt format og nyt layout. Men stadig kogebogen, der holder!I denne nye udgave af danskernes foretrukne grundkogebog er der meget fokus på at undgå madspild, så der er mange tips til at få brugt rester på gode måder. Der er flere opskrifter med fisk, flere bageopskrifter med surdej, og mange opskrifter med marmelade og andre hjemmelavede sylterier. Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Lærerforening.Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
Gem smagen af sommer på glas og i flasker og få meget mere velsmag i din mad året rundt. Når du sylter selv, ved du, hvad du spiser. Du undgår tilsætningsstoffer og kender indholdet af sukker, samtidig med at tilfører din mad helt nye smagsdimensioner. Kog de skønneste marmelader med masser af smag, og lav saft sprængfyldt med vitaminer. Opgradér din hotdog med egen ketchup, sennep, nyristede løg og hjemmesyltede agurker. Giv din hverdagsmad meget mere smag med forskellige kryddersalte, -eddiker og -olier og gør din festmad til noget helt særligt med udsøgte lækkerier. I samme serie findes desuden: GOD MAD let at laveGOD FISK let at laveSUND MAD let at laveUdgivet i samarbejde med Danmarks Lærerforening.
Velkommen i det sunde køkken.Lær, hvordan man let og enkelt kan omsætte Ernæringsrådets otte officielle kostråd til en sund og velsmagende hverdag for alle i familien.Sund mad let at lave er endnu en grundkogebog fra forfatterne bag klassikeren God mad let at lave. Hverdagens sunde mad skal være let at lave, se indbydende ud og smage godt, ellers er det ikke sikkert, at den bliver spist. Ved hjælp af en lang række gode, solide opskrifter, en nødvendig basisviden om de forskellige råvarer og almindelig sund fornuft, er man godt hjulpet på vej til en sundere og mere velsmagende hverdag. Alt det får man i denne kogebog.Udover de mere end 100 gennemprøvede opskrifter indeholder bogen alt, hvad man behøver at vide om madlavning, ernæring og hygiejne for at kunne skabe sit eget sunde hverdagskøkken.Sund mad let at lave er udgivet i samarbejde med Danmarks Lærerforening. Bogen er egnet til undervisningsbrug, men er også en gevinst i det private køkken.
Helt ny, gennemskrevet udgave af kogebogsklassikeren, der siden den udkom første gang i 1973 har været danskernes køkkenbibel - en kogebog, der rent faktisk bliver brugt. Mange nye opskrifter, mange nye fotos, nyt format og nyt layout. Men stadig kogebogen, der holder! I denne nye udgave af danskernes foretrukne grundkogebog er der meget fokus på at undgå madspild, så der er mange tips til at få brugt rester på gode måder. Der er flere opskrifter med fisk, flere bageopskrifter med surdej, og mange opskrifter med marmelade og andre hjemmelavede sylterier. Bogen udgives i samarbejde med Danmarks Lærerforening.
Over 100 lækre, sunde og vegetariske retter uden hokus pokus. Med Grøn mad let at lave får du de bedste vegetariske opskrifter fra "God mad let at lave" og mange helt nye. Bogen er inddelt efter årstider, så du altid får brugt sæsonens friske råvarer. Der er billeder af de fleste opskrifter, som alle er enkle og lige til at gå til. Udgangspunktet er at det skal smage godt, det skal være sundt og det skal være let at lave. En kogebog for hele familien. "Grøn mad let at lave" er den vegetariske lillesøster til "God mad let at lave", en dansk bestsellerkogebog gennem mere end 40 år. Jævnligt revideret, så den altid er moderne.
Gem smagen af sommer på glas og i flasker og få meget mere velsmag i din mad året rundt. Når du sylter selv, ved du, hvad du spiser. Du undgår tilsætningsstoffer og kender indholdet af sukker, samtidig med at tilfører din mad helt nye smagsdimensioner. Kog de skønneste marmelader med masser af smag, og lav saft sprængfyldt med vitaminer. Opgradér din hotdog med egen ketchup, sennep, nyristede løg og hjemmesyltede agurker. Giv din hverdagsmad meget mere smag med forskellige kryddersalte, -eddiker og -olier og gør din festmad til noget helt særligt med udsøgte lækkerier. I samme serie findes desuden: GOD MAD let at laveGOD FISK let at laveSUND MAD let at laveUdgivet i samarbejde med Danmarks LærerforeningOBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
40 favoritter er 40 af de mest populære opskrifter fra GOD MAD let at lave. Prøv fx de klassiske og lettilgængelige opskrifter på tomatsuppe, rodfrugtlasagne, risotto, grydestegt kylling, boller i karry, culottesteg, rabarbartrifli, brownies og fødselsdagsboller. Vi lover, at det lykkes hver gang - også for den uøvede.OBS. Denne e-bog er udgivet i fixed layout. Læs mere på www.lrdigital.dk/guide/
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.