Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Kirsten Stubbe-Teglbjærg

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Vanvidskørsel, vejvrede og kort lunte på fire hjul
  af Preben Lund & Kirsten Stubbe-Teglbjærg
  228,95 kr.

  »Træk for helvede ind til højre!«»Hvor har du trukket dit kørekort?!«»Fuck dig!«Vi kender det nok allesammen: Den søvnige, den alt for hurtige eller den uopmærksomme bilist, der gør trafikken farlig for os andre. Og af og til fortæller medierne historier om deciderede vanvidsbilister på de danske landeveje, eller om en uenighed på vejene, der er endt i rå vold. Egoismen er blevet større, og selv om de fleste opfatter sig selv som dygtige bilister og hensynfulde trafikanter, glemmes dyder som hensynsfuldhed og hjælpsomhed tit, når vi får et rat mellem hænderne og heftige hestekræfter under køleren.Politifolkene Vlado Lentz og Christian Berthelsen (begge kendt fra tv) følger professionelt med i, hvad der sker derude på asfalten. De bevidner i bogen her, hvordan den sunde fornuft alt for tit går fløjten bag rattet.Der er i hvert fald flere og flere tilfælde, hvor vreden og aggressionerne løber af med os, og langefingeren og hornet kommer i brug. Andre gange har vi bare svært ved at udvise den venlighed og smidighed, der ville få alting til at glide lettere. Hvorfor sker det? Trafikforskere, psykologer og andre med særlig indsigt søger svarene. Vi hører også om, hvordan det er i udlandet. Torsten Jansen var i en årrække som DR’s korrespondent bosiddende og bilist i USA. Forfatteren Leif Davidsen og journalist Matilde Kimer har begge boet i Sovjetunionen/Rusland i årevis. De fortæller om stilen på landevejene i de lande, de kender så godt.Kirsten Stubbe-Teglbjærg og Preben Lund er journalister og henholdsvis tidligere og nuværende medarbejdere ved DR.

 • - når der snydes med forsikringer
  af Preben Lund & Kirsten Stubbe-Teglbjærg
  288,95 kr.

  De fleste forsikringskunder er ærlige mennesker. Men der er nogen, der ikke kan stå for fristelsen til at forsøge at få en erstatning, de ikke har krav på.Forsikringssvindel er kriminalitet, hvor folks opfindsomhed til tider er imponerende. Kreativiteten er stor og ofte underholdende, når det gælder om at komme til lette penge.Fup, svindel og fifleri indeholder en lang række sager om bedrageri i både mindre og stor skala. Bogen giver indblik i, hvordan forsikringsselskaberne arbejder, når der er mistanke om svindel. For eksempel når dyre biler på mystisk vis forsvinder eller involveres i mistænkelige uheld med efterfølgende krav om erstatning.Kirsten Stubbe-Teglbjærg og Preben Lund er journalister. Bjarne Jensen har i mange år efterforsket sager om forsikringssnyd.

 • af Preben Lund & Kirsten Stubbe-Teglbjærg
  248,95 kr.

  Smugling er både uskyldigt småsnyd og skruppelløs kynisme. Når vi hører, hvordan nogen har fået en karton cigaretter for meget eller en ekstra flaske billig spiritus gennem tolden, uden at det blev opdaget, opfatter vi det nærmest som under­holdende og harmløst. Men smugleri er også benhård business. Det er jagten på profit, der er drivkraften, når det drejer sig om narkotika i store mængder, våben eller forarmede mennesker på flugt. Smuglernes opfindsomhed er til tider imponerende, mens ­politi og toldvæsen forsøger at holde trit med dem, der ­lader hånt om loven. OVER ALLE GRÆNSER handler om myndighedernes til tider næsten håbløse kamp for at dæmme op for smuglernes stadig mere opfindsomme og energiske indsats for at tjene lette penge. Det drejer sig f.eks. om cigaretter, spiritus, våben, planter, dyr, guld, kunst og mennesker. En stor del af historierne er baseret på beretninger fra det danske toldvæsen, suppleret med udblik til den store verden.Kirsten Stubbe-Teglbjærg og Preben Lund er journalister og har tidligere skrevet om forsikringssvindel i bogen Fup, svindel og fifleri (2020).

 • af Kirsten Stubbe-Teglbjærg
  258,95 kr.

  Cigaretter, whisky, penge og piger fortæller historien om de danske smuglere fra 1960’erne, der blev folkeeje og kendt i formiddagsaviserne som ‘smuglerkongerne’.Navne som Bent Ricardo Madsen og Alexander Blask blev kendt i offentligheden. Deres meritter var forbundet med fest, farver og piger. Mange syntes, det var lidt sjovt, at smuglerbådene kunne sejle fra Toldvæsenets fartøjer. Selv var de på jagt efter den velstand og de goder, de aldrig havde oplevet i opvæksten. Det kom til at koste dem og deres familier dyrt.

 • - Da smuglere blev folkehelte ved at hente billige smøger og sprut til danskerne
  af Kirsten Stubbe-Teglbjærg
  291,95 - 298,95 kr.

  Smuglerne var som folkehelte, når de bragte tiltrængte varer med hjem fra f.eks. Østeuropa til Danmark. Deres både var hurtigere end politiets, varerne uden banderole blev bl.a. solgt på større arbejdspladser til hungrende kunder, mens formiddagsaviserne fulgte med i "smuglerkongernes" liv, som var de almindelige kendisser. Cigaretter, whisky, penge og piger er den fascinerende historie om dansk smugling op gennem 1960'erne. Det er et stykke kriminalhistorie fyldt med næsten folkekære forbrydere og svindlere som Bent Ricardo Madsen og Alexander Blask, hvis meritter var forbundet med fest, farver og piger. Selv var de på jagt efter den velstand og de goder, de aldrig havde oplevet i opvæksten. Det kom til at koste dem og deres familier dyrt.

 • - Vanvidskørsel, vejvrede og kort lunte på fire hjul
  af Preben Lund & Kirsten Stubbe-Teglbjærg
  242,95 kr.

  Vejvreden kan ramme os alle, når de øvrige trafikanter ikke gør, som vi synes, de skal. Skældsord, skænderier og slagsmål kan blive resultatet, hvilket kan ende i retten, men det kan også eskalere til decideret vanvidskørsel, hvor andres liv bliver bragt i fare.I Vejen til vrede fortæller psykologer og politibetjente om, hvad der får os til 'at tænde af' i trafikken. DR's tidligere USA-korrespondent fortæller om amerikanernes opførsel og vejvrede, en taxachauffør beretter om sine oplevelser, mens journalist Matilde Kimer og forfatter Leif Davidsen giver indblik i den russiske vejetikette.

 • - – om smugling
  af Preben Lund & Kirsten Stubbe-Teglbjærg
  291,95 kr.

  Smugling er både uskyldigt småsnyd og skruppelløs kynisme.Når vi hører, hvordan nogen har fået en karton cigaretter for meget eller en ekstra flaske billig spiritus gennem toden, uden at det blev opdaget, opfatter vi det nærmest som harmløst og underholdende. Det er dog et iskoldt og kynisk spil, hvor internationale bander med største foragt for menneskeliv kæmper om de givtige markeder for illegal handel.Over alle grænser giver ikke kun et overblik over alle de mange forskellige varer, der bliver smuglet over grænsen, men også over de kreative og modbydelige metoder, der bruges. Bogen er en underholdende true-crime fortælling, der både indeholder aktuelle iagttagelser samt historiske eksempler fra smuglingens historie.Kirsten Stubbe-Teglbjærg og Preben Lund er journalister og har tidligere skrevet om forsikringssvindel i bogen Fup, svindel og fifleri (2020).

 • - – når der svindles med forsikringer
  af Preben Lund & Kirsten Stubbe-Tejlbjærg
  291,95 kr.

  Forsikringssvindel er kriminalitet, hvor folks opfindsomhed til tider er imponerende. Kreativiteten er stor og ofte underholdende, når det gælder om at komme til lette penge.Fup, svindel og fifleri indeholder en lang række sager om bedrageri i både mindre og stor skala. Bogen giver indblik i, hvordan forsikringsselskaberne arbejder, når der er mistanke om svindel. For eksempel når dyre biler på mystisk vis forsvinder eller involveres i mistænkelige uheld med efterfølgende krav om erstatning.Fup, svindel og fifleri er en underholdende true crime-fortælling om forsikrings­svindlere. Men forfatterne sætter også den eksisterende lovgivning og politiets manglende indsats til debat. For kan det virkelig være rigtigt, at andres (forsøg på) svindel gør forsikringerne dyrere for alle os, der overholder reglerne?Kirsten Stubbe-Teglbjærg og Preben Lund er journalister. Bjarne Jensen har i mange år efterforsket sager om forsikringssnyd.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.