Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Bøger af Klaus Witt

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Bobby Zachariae, Bo Netterstrøm, Klaus Witt, mfl.
    485,95 kr.

    Klinisk sundhedspsykologi har fokus på interaktionen mellem følelser, tanker og handlinger i forbindelse med sundhed og sygdom. Det tværprofessionelle danske forfatterpanel tager udgangspunkt i det danske sundhedsvæsen og den danske folkesundhedstradition, men bogen afspejler også sundhedspsykologien, som den defineres internationalt.Bogens kapitler er grupperet i seks hovedtemaer:       Sundhedspsykologiske perspektiver på sundhed, sygdom og funktion Psykologiske reaktioner ved stress, angst, smerte og belastninger Sundhedspsykologisk fokus på patient, behandler og kommunikation Sundhedspsykologiske interventioner og sundhedsfremme Særlige patientgrupper Almen psykologisk ordforklaringMålgruppen er primært de studerende ved sundhedsvidenskabelige og psykologiske uddannelser, som ønsker en bred indsigt i sundhedspsykologiske termer og problemstillinger. Endelig kan bogen inspirere til en tværfaglig tilgang til sundhedspsykologiske problemstillinger, som ofte er relevant for psykologer, læger, sygeplejersker, fysioterapeuter, ergoterapeuter, tandlæger, kiropraktorer og socialrådgivere.

  • af Klaus Witt, Henrik Røgind, Inger Bak Andersen, mfl.
    306,95 kr.

    Evidensbaseret medicin anviser metoder til at formulere kritiske spørgsmål og finde svar på dem i forhold til klinisk beslutningstagen. Tjeklister er hertil et vigtigt redskab i den kritiske vurdering af litteratur og er et hjælpemiddel til at afklare, om den fundne litteratur er et relevant og troværdigt udgangspunkt for kliniske beslutninger. EBM er et redskab til at videreuddanne sig og til at holde sig selv og sine kolleger opdaterede med hensyn til at stille sikre diagnoser og give virksomme behandlinger. E-materiale i form af tjeklister og EBM-regneark til de hyppigst anvendte statistiske beregninger kan downloades på titlens hjemmeside.

  • af Knut Aspegren, Anders Basby, Marianne Scheele, mfl.
    121,95 kr.

    En læge skal være god til at kommunikere. Både i tale og på skrift og i kontakten med såvel patienter, kolleger, myndigheder som presse. Denne bog, som indeholder afsnittene Basal kommunikation, Samtalen med patienten, Fra samtale til journal og Lægelig kommunikation, bestræber sig først og fremmest på at dække de medicinstuderendes behov for teoretisk viden om kommunikation og danner dermed en god basis for at forbedre kommunikationsevnerne i praksis. Målgruppen er således primært de medicinstuderende ved universiteterne i København, Odense og Århus, men fx tandlægestuderende, sygeplejestuderende og ergo- og fysioterapeutstuderende vil dog også kunne have stor gavn af bogen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.