Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Bliv klogere på mystiske dybhavsdyr, sunkne skatte, kendte skibsvrag, skjulte miner og meget, meget mere i selskab med Kristian.70 % af vores planet er dækket af vand. Derfor har den fået kælenavnet den blå planet. Alligevel ved vi mere om overfladen på Mars, end vi gør om dybhavets hemmeligheder. Tusindvis af skibe er blevet slugt af bølgerne og mystiske kæmpedyr dukker indimellem op for derefter at forsvinde sporløst igen. Havet både skræmmer og fascinerer os. For det er både her, livet opstod, men også her det kan ende, hvis du havner i gabet på en haj, eller styrer din ubåd lige ind i en hemmelig undervands- mine!Men hvorfor er havet så fuldt af hemmeligheder, og hvad er det for nogle megastore dyr, forskerne tror, vi ikke har opdaget endnu? Glæd dig til at bliver klogere på sunkne skatte, vilde opfindelser, seje dyr og dykkere med musestemmer.I Kristian på sporet af havets hemmeligheder skal vi høre om alt fra gamle myter om vilde havfolk til topmoderne ubåde med evighedsbatterier. Vi skal møde havets største ædedolk og flygte fra verdens farligste dyr.Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.
Hvor højt er verdens højeste bjerg? Hvad hedder Jordens stærkeste chili? Hvor i verden ligger Jordens største skov? Og hvor på kloden regner det egentlig mest?Dette og meget mere kan du blive klogere på i Kristian på sporet af Jordens rekorder. Kristian tager os med verden rundt for at finde Jordens største, mindste, længste, ældste, højeste og hurtigste dyr, bygninger, træer, steder og mennesker. Og det er bestemt ikke kedeligt at besøge Jordens mindste ø eller hilse på folk i Jordens største land.Kristian på sporet af Jordens rekorder er første bog i en helt ny faktaserie for børn, hvor Kristian Gintberg tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor tager Kristian ud i verden med sit kamera om halsen, sin rygsæk på ryggen og sin nysgerrighed som rejseledsager og opdager alverdens ting, steder og mennesker.Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.Kristian Gintberg (f. 1988) er tekstforfatter, tv-vært og sangskriver. Han startede sin tv-karriere i 2011 som medvært på DRs børneprogram Lille Nørd og har siden været vært på det meget populære Ramajetterne og Ramasjang Mysteriet, ligesom han er en fast del af sommerens Cirkus Summarum.
Hvor stor var verdens største dinosaur? Hvor i Danmark kan du finde dinosaur-fossiler? Kan vi snart genoplive en dinosaur? Og hvordan ser en 65.000 millioner år gammel forstenet dinosaurlort ud?Alt det og meget mere kan du blive klogere på i Kristian Gintbergs nye bog Kristian på sporet af dinosaurerne. Med sit kamera om halsen drager Kristian på opdagelse i dinosaurernes verden og kommer helt tæt på glubske kødædere og dovne langhalse.Teksten er let forståelig, og både børn og voksne får masser af ny viden om de store forhistoriske dyr, når de sammen med Kristian rejser over hundrede millioner år tilbage i tiden. I en blanding af naturtro billeder og sjove tegninger af Franck Wagnersen får læserne chancen for at stå ansigt til ansigt med de mægtige øgler og samtidig få sig et godt grin. Alle dinosaurer i bogen er tegnet i rigtige størrelsesforhold, så det er let for læseren at se, hvor store, de enorme dyr faktisk var i forhold til naturen omkring dem.Ud over at blive klogere på et hav af dinosaurer kan læseren også glæde sig til kapitlerne om andre forhistoriske dyr, f.eks. det uldhårede næsehorn, mammutten og kæmpe-dovendyret, der har levet side om side med mennesker.
Frank er midt i et liv, der aldrig er kommet i gang. Han passer sit værksted på Enghavevej og en hemmelig elskerinde, men da hans far kommer til skade i en ulykke, overfører ansigtsløse kriminelle en gæld til ham. Frank går på opdagelse i farens liv og finder ud af, at hans eget indeholder mere, end han havde forestillet sig. Ellen renser sår og sorterer medicin i Vesterbros lejligheder, men hun er ude af trit med sig selv. Ofte vågner hendes sind før kroppen, og hun bliver hjemsøgt af et dødt barn og den mand, hun flygtede fra. Mødet med en ny patient åbner muligheden for at slippe af med dæmonerne. Svækling er en varmhjertet, humoristisk og fandenivoldsk roman om at tage livtag med tilværelsen efter at have dukket sig for længe. Michael Enggaard (f. 1971) er journalistuddannet og har arbejdet på Jyllands-Postens kulturredaktion siden 2000. Han skriver primært om dansk film, men har boksning som en særlig niche og udgav i 2010 den anmelderroste biografi Kessler. Han er opvokset i Hvidovre og Frederikshavn, men har boet på Vesterbro i 20 år. Svækling er hans debut som skønlitterær forfatter.
Mennesket har gennem de sidste mange tusind år altid været optaget af at udforske nyt land. Derfor har vi efterhånden kortlagt det meste af Jorden, men for omkring 60 år siden åbnede en ny verden sig. Da fløj det første menneske ud i rummet, og en helt ny type opdagelsesrejsende så dagens lys. Astronauterne. Astronauter sejler ikke til nye kontinenter i store sejlskibe. I stedet rejser de med raketter tusindvis af kilometer ud i rummet for at finde ud af, hvem vi er, og hvor vi kommer fra.På vores rumrejse i Kristian på sporet af rummet skal vi lande på Månen og bosætte os på Mars. Vi skal se nærmere på hemmelige spionsatellitter og drikke sved for at overleve. Vi skal redde Jorden fra en kæmpeasteroide, rejse i tiden og smage på den underligste rummad.Kristian på sporet af rummet er nummer to selvstændige bog i en helt ny faktaserie for børn, hvor Kristian Gintberg tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor har Kristian taget sin rygsæk på og drager ud i rummet med sit kamera om halsen og sin nysgerrighed som rejseledsager for udforske de fremmede planeter og finde ud af, om der lever nogle rumvæsner, vi slet ikke kender.Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.Kristian Gintberg (f. 1988) er tekstforfatter, tv-vært og sangskriver. Han startede sin tv-karriere i 2011 som medvært på DRs børneprogram Lille Nørd og har siden været vært på det meget populære Ramajetterne og Ramasjang Mysteriet, ligesom han er en fast del af sommerens Cirkus Summarum.
Følg med Kristian på sporet af de opdagelsesrejsende, der fandt Amerika, først nåede Sydpolen, besteg verdens højeste bjerg – og ned på bunden af havet!I flere hundrede år er opdagelsesrejsende draget mod verdens fjerneste afkroge uden at vide, hvad der ventede dem. Med mod og nysgerrighed kortlagde de den verden, vi kender i dag, og sikrede sig dermed en plads i historiebøgerne. Men hvem var de egentlig – de eventyrlystne opdagelsesrejsende, der satte sig for at finde ud af, om Jorden var rund, sejlede højt mod nord for at undersøge de isfyldte riger, drog ned på havets bund for at undersøge livet på mange kilometers dybde, løb om kap mod Sydpolen og satte liv og lemmer på spil i kampen om at blive de første på toppen af verdens højeste bjerg?I Kristian på sporet af opdagelsesrejsende skal vi høre om alt fra de vikinger, der drog af sted på togt og ved et tilfælde fandt Grønland, om de mange kapløb der har været om at nå verdens sydligste og nordligste punkter, verdens top og havets bund – og helt frem til i dag, hvor de opdagelsesrejsende med lige så stort mod sætter kursen ud i galaksen for at besøge andre planeter.Kristian på sporet af opdagelsesrejsende er femte bind i Kristian Gintbergs faktaserie for børn, hvori Kristian tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor tager Kristian ud i verden med sit kamera om halsen, sin rygsæk på ryggen og sin nysgerrighed som rejseledsager og opdager alverdens fænomener, steder og mennesker. Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.
Hvorfor løber man om kap efter en ost i England? Hvorfor slås de med tomater i Spanien? Hvornår begyndte man at fejre jul? Hvorfor bøvser de så meget i Kina? Og hvorfor i alverden er man begyndt at male øjne på numsen af køerne i Afrika?Dette og meget mere kan du få svar på i Kristian på sporet af verdens traditioner, når Kristian drager ud for at undersøge nogle af verdens mange interessante traditioner.Nogle af traditionerne kan virke meget fremmede eller ligefrem tossede for os herhjemme i Danmark, men når man dykker længere ned i dem, viser det sig faktisk, at vi tit fejrer de samme højtider over hele verden – bare på hver vores måde.Kristian på sporet af verdens vilde traditioner er tredje bind i Kristian Gintbergs faktaserie for børn, hvori Kristian tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor tager Kristian ud i verden med sit kamera om halsen, sin rygsæk og sin nysgerrighed som rejseledsager og opdager alverdens fænomener, steder og mennesker.Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.
Selvom mennesket er det klogeste dyr på planeten, ender vi ofte i slagsmål. Stenalderfolk slog hinanden i hovedet med stenøkser, og riddere pakkede deres kroppe ind i tykke rustninger, for at undgå fjendens lanser. I tusindvis af år har forskellige krigere set dagens lys. Alle har været eksperter i lige netop deres egen måde at kæmpe på. Samuraierne udviklede ekstremt skarpe sværd og imponerende bambus-rustninger. Vikingerne spiste giftige svampe, som fik dem til at gå amok, mens ninjaerne sneg sig lydløst gennem natten. Men hvem var krigerne egentlig, og hvordan lykkedes det dem at udkonkurrere deres fjender? Glæd dig til at blive klogere på romernes fantasifulde skjold-borge, usynlige ubåde, blodtørstige pirater og meget mere!I Kristian på sporet af krigere skal vi høre om alt fra moderne soldater med nattesyn til Hannibal, der rejste over alperne med sine krigselefanter. Vi skal se nærmere på de mange bunkere, der ligger begravet i sandet på Danmarks vestkyst og vi skal til hest med en cowboy.Kristian på sporet af krigere er sjette bind i Kristian Gintbergs faktaserie for børn, hvori Kristian tager ud for at undersøge stort og småt sammen med læserne. Det skal være sjovt at lære, det skal være spændende at suge ny viden til sig. Derfor tager Kristian ud i verden med sit kamera om halsen, sin rygsæk på ryggen og sin nysgerrighed som rejseledsager og opdager alverdens fænomener, steder og mennesker.Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.
Hvad hedder verdens største firben? Er det sandt, at en falk kan flyve med 400 km/t? Og hvad er egentlig det mest dødbringende dyr i verden? Nu er Kristian Gintberg klar med sin nyeste bog Kristian på sporet af dyrenes rekorder. Med tasken fuld af guldmedaljer drager Kristian ud for at placere de sejeste dyr øverst på sejrsskamlen og give dem medaljer om halsen.Sammen med læseren bliver Kristian klogere på dyrenes levesteder, føde og fjender. For verden er fuld af dyr med vilde evner.Glæd dig til at møde en vildkat, der efterligner dyreungers lyde for at lokke forældrene til frokost. Eller en padde, som kan undvære mad i 10 år uden at dø. Vi kommer også forbi et nuttet dyr, som i virkeligheden er verdens bedste jæger.I Kristian på sporet af dyrenes rekorder skal vi høre om alt fra verdens hurtigste svømmer og det dyr, der har verdens længste hale til en fugl, der kan gå på vandet. Vi skal også møde en snydepels, et flyvende pattedyr og hilse på både verdens største, mest giftige og længste slange.Hvert opslag dækker et emne, formidlet i et lettilgængeligt sprog og er illustreret både faktuelt og utrolig sjovt af Franck Wagnersens humoristiske streg.
‘Kristian på sporet af..’ er en helt fantastisk faktaserie for børn. Hver bog i serien omhandler forskellige temaer som kan være alt lige fra det ydre rum til oldtidens dinosauere. I denne opgavebog handler det om at lære ved at gøre. I bogen tager hovedpersonen Kristian dig med på udforskning. Han er både sjov og nysgerrig og vil med glæde tage dig under armen på denne rejse. Bogen er spækket med små og store opgaver, som er tilegnet børn. Mens du udfører bogens opgaver, lærer du undervejs om en bred vifte af emner, men hælder mest til det naturfaglige. Opgavebøger er en super sjov og effektiv måde for børn at suge ny viden til sig. Bogens opgaver indebærer blandt andet quiz, kryds og tværs, sæt halen på, spil og meget mere. Vær dog opmærksom på, at denne bog har mest fokus på opgaver hvor de andre bøger i ‘Kristian på sporet af..’ serien dykker ned i de enkelte emner.
Hvad er forskellen på klima og vejr? Ændrer klimaet sig mere nu end tidligere? Hvorfor hører vi så meget om det hele tiden? Og hvad kan vi gøre?Nu er Kristian Gintberg klar med sin nyeste bog Kristian på sporet af klimaet. I bogen tager han læseren i hånden og prøver at finde ud af, hvad der er op og ned i klimakrisen. Alt sammen set fra børnenes perspektiv. På sit spændende klimaeventyr tager Kristian os både med tilbage til den frysende istid, og vi rejser også ud i fremtiden og ser, om den ser grønnere ud. Vi skal blive klogere på, hvorfor vi mennesker begyndte at udlede så meget CO2 og undersøge de mange spændende opfindelser, der prøver at redde klimaet.I bogen giver Kristian også gode råd til, hvad børn selv kan gøre i hverdagen for at pege pilen i en grønnere retning.Bogen er rigt illustreret af Franck Wagnersens humoristiske og oplysende illustrationer.
Politikens Forlag Børnebøgers læs selv-serie rummer både nyskrevne tekster og bearbejdede udgaver af vores største titler, så de kan bruges til selvlæsning og læsetræning.Vi vil gøre det sjovt og opslugende at læse og bestræber os på, at læring skal gøres lækkert. Vores ønske med læs selv-serien er, at seriens bøger skal formidle viden og dannelse og ikke mindst fremme læselysten hos børn og unge.Hos Politikens Forlag Børnebøger er nørden vores superhelt, og derfor er omdrejningspunktet for vores læs selv-serie nogle af vores absolutte yndlingsnørder, heriblandt Kristian Gintberg.I Kristian Gintbergs tre nye læs selv-bøger skal vi med Kristian ud på eventyr, besøge verdens højeste bjerge, en tur til Mars, ned på bunden af havet, og så skal vi smage på verdens ulækreste fisk.I Kristian på sporet af store eventyr besøger vi månen, den internationale rumstation, er med Columbus på opdagelsesrejse og med Darwin på ekspedition for at undersøge arternes oprindelse.
Politikens Forlag Børnebøgers læs selv-serie rummer både nyskrevne tekster og bearbejdede udgaver af vores største titler, så de kan bruges til selvlæsning og læsetræning.Vi vil gøre det sjovt og opslugende at læse og bestræber os på, at læring skal gøres lækkert. Vores ønske med læs selv-serien er, at seriens bøger skal formidle viden og dannelse og ikke mindst fremme læselysten hos børn og unge.Hos Politikens Forlag Børnebøger er nørden vores superhelt, og derfor er omdrejningspunktet for vores læs selv-serie nogle af vores absolutte yndlingsnørder, heriblandt Kristian Gintberg.I Kristian Gintbergs tre nye læs selv-bøger skal vi med Kristian ud på eventyr, besøge verdens højeste bjerge, en tur til Mars, ned på bunden af havet, og så skal vi smage på verdens ulækreste fisk.I Kristian på sporet af ild og vand skal vi høre om big bang, om nordlys, op på verdens højeste vulkan og dybt ned i havet.
Politikens Forlag Børnebøgers læs selv-serie rummer både nyskrevne tekster og bearbejdede udgaver af vores største titler, så de kan bruges til selvlæsning og læsetræning.Vi vil gøre det sjovt og opslugende at læse og bestræber os på, at læring skal gøres lækkert. Vores ønske med læs selv-serien er, at seriens bøger skal formidle viden og dannelse og ikke mindst fremme læselysten hos børn og unge.Hos Politikens Forlag Børnebøger er nørden vores superhelt, og derfor er omdrejningspunktet for vores læs selv-serie nogle af vores absolutte yndlingsnørder, heriblandt Kristian Gintberg.I Kristian Gintbergs tre nye læs selv-bøger skal vi med Kristian ud på eventyr, besøge verdens højeste bjerge, en tur til Mars, ned på bunden af havet, og så skal vi smage på verdens ulækreste fisk.I Kristian på sporet af klam mad er Kristian til verdens største tomat-kamp, smager på jordens mest stinkende frugt og undersøger, hvorfor astronauter drikker tis og sved.
Der sker altid mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har mesterdetektiven Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han løser dagens mysterium. Bogen indeholder 4 historier, hvor I møder de humoristiske skurke kendt fra Tv: Camping Vagn Ronni Roligan Preben Pølsesnak Fru Pudderkvast Danse Staffan Hanne Riffel Reichardt ThomsenRamasjang Mysteriet fra Tv er kendt og elsket af mange børn. Og bogen her er velegnet til højtlæsning for de små.
Velkommen til Ramasjang Mysteriet! Lyt til fire spændende detektivhistorier. Ramasjangs syv skurke har som sædvanlig været på spil. Men denne gang har de ikke snuppet ting i Ramasjang. Nej, de har snuppet ting fra Kristian! Han har derfor brug for din hjælp, og han håber, du vil være rigtig vågen. Er du klar til at tage på skurkejagt? Så lad missionen begynde!Kristian Gintberg (f. 1988) er journalist og tv-vært. Han begyndte sin karriere med programmet "Lille Nørd" på DR Ramasjang, men han er i dag mest kendt for "Ramasjang Mysteriet", hvor han i rollerne som sig selv, sin far og syv farverige skurke forsøger at opklare, hvem der har stjålet ting fra Ramasjang.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.