Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Lars Emil Foder

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Luftigheder
  af Lars Emil Foder
  161,95 kr.

  Serien Æter blev lanceret i 2021 af forlaget Arkiv for Detaljer. Pamfletterne undersøger via kunst, litteratur, filosofi, samtaler, ritualer o.l. alt det, vi ikke umiddelbart kan se. Tanken bag Æter er at gøre det åndelige jordnært og tilgængeligt og at tilføje livet magi. Hver pamflet har ét fokusområde. Æter udkommer 2-4 gange om året og er støttet af Statens Kunstfond. Hvert nummer er håndsyet i 200 eksemplarer.I dette nr. undersøger Lars Emil Foder elementet luft: som vejr, som ilt, som ord, som ånd. Det gør han i en række filosofiske, poetiske og fabulerende tekster: digte, historier, vejrudsigter, etymologier, et hullet leksikon, et partitur for vinden – kort sagt: Luftigheder. Og ikke mindst en haiku-fællessang skabt med komponist Ditte Rønn. Æter nr. 7 er en genfortryllelse. Lars Emil Foder (f. 1980) er forfatter og musiker og uddannet i filosofi. Han har bl.a. udgivet den tværkunstneriske Natatlas, prosasamlingen Fabelagtigheder og senest de to første dele i serien Kun for idioter under navnet LEF.

 • af Lars Emil Foder
  165,95 kr.

  KUN FOR IDIOTER er et musikalbum med 12 sange af sangskriver og forfatter Lars Emil Foder (LEF), udgivet som en serie af poser med sange, digte, grafik, indlagte genstande, hemmeligheder. KUN FOR IDIOTER #4-6½ indeholder 3 sange med en bog til hver, illustreret af billedkunstner Mette Norrie, plus bonus-digtsamlingen GRATIS LUFT I ÅBNINGSTIDEN. Download musikken på koderne indeni. INDHOLD#4 NU BRÆNDER KØBENHAVN 4:34#5 LEV VEL 4:58#6 HALLO DET ER HORNFISKEN 6:14Bonus #6½: GRATIS LUFT I ÅBNINGSTIDEN – 20 digte og en sangOM LARS EMIL FODER/LEF: Som forfatter hedder han Lars Emil Foder, som musiker LEF. Han debuterede i 2013 med sin anmelderroste Natatlas – en ep med 6 sange og en bog med sangtekster, digte, grafik og indlagte genstande. Som forfatter har han bl.a. udgivet prosasamlingen Fabelagtigheder, som flere af sangene er omskrivninger af, fx 'Hallo, det er hornfisken'. Tekst & musik: Lars Emil Foder // Produktion, arrangement & mix: Anders Stig Møller // Tegninger: Mette Norrie // Udgivet af forlaget Ekbátana & Emailing While Intoxicated Records //

 • - – Den poet har pels
  af Jens Blendstrup, Peter Adolphsen, Morten Søndergaard, mfl.
  97,95 kr.

  OEHL #1 – Den poet har pels er en antologi for ny dansk litteratur med splinternye tekster af 19 danske forfattere, både kendte og upcoming, med solide navne som fx Morten Søndergaard, Ursula Andkjær Olsen, Nicolaj Stochholm og Birgitte Krogsbøll samt en lang række endnu ukendte navne, bl.a. Mirian Due og Niels Henning Falk Jensby fra Forfatterskolen. Fra yngste til ældste forfatter er 39 år, og de er i antologien bogstaveligt sat side om side. Teksterne spænder over så forskellige genrer som haikuet, novellen, listen, prosadigtet, systemet og fragmentet, ligesom de tematisk kaster sig over alt fra kødelig lyst til de sociale medier, Trivial Pursuit og mordgalskab. Antologien udsendes i anledning af 1-året for litteraturarrangementet M/S Oehlenschläger, hvor alle bidragsyderne har læst op.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.