Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Bøger af Lars Horneman

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Peter Madsen, Thomas Thorhauge, Peter Snejbjerg, mfl.
    293,95 kr.

    Halvtreds år efter at Linda og Valentin første gang så dagens lys i det legendariske franske tegneserieugeblad Pilote, har en række tegnere fået chancen for at lave deres egne personlige hyldester til serien og dens ophavsmænd. Indfaldsvinklerne er lige så mange som antallet af medvirkende, og bidragene veksler mellem at være muntre, personlige, poetiske, ironiske, gådefulde og vemodige. Den danske udgave af jubilæumssamlingen indeholder ud over mange originale franske bidrag også helt nytegnede serier af sytten danske og svenske tegneserieskabere. Lars Horneman, Peter Kielland-Brandt, Henning Kure, Peter Madsen, Thomas Nøhr, Rune Ryberg, Peter Snejbjerg, Karoline Stjernfelt og Thomas Thorhauge har leveret de danske indslag. Spændvidden og opfindsomheden er imponerende stor, og fælles for samtlige medvirkende er, at de på forskellig vis har været inspireret af Jean-Claude Mézières’ og Pierre Christins banebrydende tegneserie. Ekstra: Forord af Pierre Christin og Jean-Claude Mézières Interview med Pierre Christin og Jean-Claude Mézières Fire siders smagprøve på det kommende album Erindringer fra fremtiden 2 Interview med Jens Peder Agger om dengang i 1975, da Linda og Valentin for alvor kom til Danmark

  • af Lars Horneman
    198,95 kr.

    NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE er et visuelt langdigt af Lars Horneman, der undersøger, hvad det vil sige at være et moderne menneske i København i dag. At være mand og alene. NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE er en løbetur i Frederiksberg Have, et skuldertræk når den gamle dranker i opgangen dør, en smerte over ikke at blive elsket tilbage. NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE er en tegnet stemme fra hverdagen, en afbildning af tiden, så vi kan se den gå. Lars Horneman (f. 1966) står bag en række børnebøger, billedbøger og tegneserier. Heriblandt børnebogsserien om ASTA og albumserien FRIDA. Med tegneserielangdigtet NÅR JEG IKKE ER TIL STEDE går han nye veje. Med afsæt i egne livserfaringer og bevæbnet med lige dele tankeflugt og stærke tegninger giver Horneman et unikt bud på hverdagens og kærlighedens afgrunde og muligheder.

  • af Lars Horneman
    198,95 kr.

    I dag har jeg gode ben er efterfølgeren til tegneserielangdigtet Når jeg ikke er til stede (2014) skrevet og tegnet af den prisbelønnede tegneserieskaber Lars Horneman. I dag har jeg gode ben handler om at være midaldrende mand, med alt hvad det indebærer af drømme og glæder. Frygt, vrede og bitterhed. De tegnede digte undersøger relationen mellem den lykkelige og til tider frygtindgydende fantasi og den frustrerende, ordinære virkelighed.

  • af Peter Madsen, Jussi Adler-Olsen, Thomas Thorhauge, mfl.
    268,95 kr.

    Jussi Adler-Olsen skrev i 2009 kriminovellen "Sprækken", der er udgivet i oplag på flere hundrede tusinder rundt omkring i verden. 10 år senere blev den adapteret til tegneserieform, da den blev tegnet live på Bogforum Comics. Med historien trådte den sagnomspundne Tegnevæg ind i en ny æra, da det var første gang, man tegnede en hel historie.Historien bag "Sprækken" er en historie i sig selv, som Jussi Adler-Olsen fortæller om i sit forord.Vi har også fået produceret en lille film om det, som er til fri afbenyttelse: https://www.youtube.com/watch?v=aZVjYTITIgg

  • af Tom Kristensen, Halfdan Pisket, Lars Horneman, mfl.
    98,95 kr.

    Som optakt til festivalen CREATE Festival (tidligere Svendborg Graphic) inviteredes i efteråret 2016 fem af Danmarks dygtigste tegneserieskabere til at bo en uge i Brechts Hus i Svendborg. I løbet af ugen mødtes tegnerne med fem unge, uledsagede asylansøgere for at høre deres historier. Denne antologi er resultatet af dette enestående møde mellem tegnerne og drengene.Historierne er tegnet og skrevet af Halfdan Pisket, Tom Kristensen, Adam O., Lars Horneman og Karoline Stjernfelt.

  • af Maria Fabricius Hansen & Lars Horneman
    372,95 kr.

    Byen Rom består af mange historiske lag. Den er præget af forskellige arkitektoniske stilarter skabt fra antikken frem til i dag. Men hvad kendetegner bygningerne fra de forskellige perioder i byens udvikling? Rom: En arkitekturhistorie fortæller gennem tekst af professor i kunsthistorie Maria Fabricius Hansen og tegninger af tegneserieskaber Lars Horneman om de centrale træk ved fortidens bygninger. Bogen giver en grundig introduktion til Roms arkitektur og byrum. Derudover giver den et overblik over Europas arkitekturhistorie fortalt gennem Roms arkitektoniske forandringer igennem århundreder. Tegningerne illustrerer teksten, men indgår samtidig som selvstændige forløb af fortællende billedserier. Kombinationen af tekst og tegning gør bogen til en levende historie om de store omvæltninger som Roms arkitektur og byrum har gennemgået. Bogen rummer en historisk tidslinje, der placerer bygningerne i en større kulturhistorisk sammenhæng. Sammen med bogens kort lægger den op til, at den ikke blot læses hjemme, men også anvendes som inspiration til byvandringer i Rom.

  • af Maria Fabricius Hansen & Lars Horneman
    398,95 kr.

    The city of Rome consists of many historical layers. It is characterized by different architectural styles created from antiquity to the present day. But what characterizes the buildings from the different periods of the city's development? Rome: An architectural history told through text by art history professor Maria Fabricius Hansen and drawings by comic book creator Lars Horneman about the central features of the buildings of the past. The book provides a thorough introduction to Rome's architecture and urban space. In addition, it provides an overview of Europe's architectural history told through Rome's architectural changes over the centuries. The drawings illustrate the text, but are also included as independent sequences of narrative image series. The combination of text and drawing makes the book a living story about the great transformations that Rome's architecture and urban space have undergone. The book contains a historical timeline that places the buildings in a larger cultural-historical context. Together with the book's map, it suggests that it is not only read at home, but also used as inspiration for city walks in Rome.

  • - Lyrisk rejseguide til en rejse i Island
    af Anne Vad, Lars Horneman & Aðalheiður Guðmundsdóttir
    108,95 kr.

    Islands solsten er en helt ny rejsebogsform. Rejsebeskrivelserne udgøres af digte med udgangspunkt i islandske landskaber. Digtene beskriver vigtige steder i Island, der har deres egen skønhed, deres eget drama; Små fortællinger om seværdige steder at aflægge et besøg, såvel for den rejsende, der bevæger sig rundt i Island, som for den, der planlægger en tur derop. Eller for den, der bare drømmer hjemme i sofaen. Rejseguiden dvæler ved landskabernes stemninger i stedet for fakta, og indeholder fotografier, som knytter sig til hvert digt, mens tilhørende tegninger forklarer ord og begreber fra islandsk kultur. Digteren er sang- og salmedigter Anne Vad, og fotografen er fotograf og professor i islandsk middelalderlitteratur ved Islands Universitet, Aðalheiður Guðmundsdóttir. Bogen er illustreret af tegner Lars Horneman. Grafisk tilrettelæggelse og omslag er af Carl-H.K. Zakrisson. STORE ORD, 2021.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.