Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Leif Davidsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Leif Davidsen
  93,95 - 139,95 kr.

  En gotisk spændingsroman om en excentrisk rigmand på et slot ud for Bretagnes kyst. Susanne Carlsen har brug for penge. Hun er blevet skilt, hun har kun små freelance-opgaver som journalist - og hun er ikke længere helt ung. Da den danske rigmand Erling Skjold inviterer hende til sit slot i Frankrig for at skrive hans biografi, siger Susanne ja, selvom tilbuddet næsten er for godt til at være sandt. Kort efter sin ankomst til Frankrig bliver Susanne kontaktet af en mand, der efter sigende arbejder for den franske sikkerhedstjeneste, og som har foruroligende oplysninger om Erling Skjold. Uhyggen stiger i takt med at Susanne i hemmelighed begynder at udforske det mystiske slot - Ravnens Rede - på egen hånd. Leif Davidsen er journalist og forfatter til en lang række bøger, bl.a. spændingsromanerne Uhellige alliancer, Den russiske sangerinde, Patriarkens hændelige død og Djævelen i hullet. Ravnens Rede er en selvstændig roman.

 • af Leif Davidsen
  139,95 - 219,95 kr.

  ‘Forræderens børn’ er en spændingsmættet efterfølger til Leif Davidsens ‘Djævelen i hullet’, hvor vi endnu engang følger søskendeparret Tor og Laila på en farefuld rejse gennem europa på jagten efter sandheden om det uforklarlige mord i Ringkøbing.  I Ringkøbing bliver en russisk mand pludselig fundet død af en gift, som får en afgørende betydning for den russiske Tor, i det han sættes i forbindelse med den Russiske efterretningstjeneste. Herefter sætter Tor og hans danske søster Laila farten mod en livsfarlig rejse over Italien til Volgograd, for at opklare mysteriet om giftmordet i det ellers så fredelige Ringkøbing. Søskendeparret står over deres livs udfordring, hvor der på deres vej dukker en række undren spørgsmål frem. Hvem var Russeren i Ringkøbing? Hvorfor skulle hans dræbes, og hvem kan Tor og Laila i virkeligheden stole på i deres jagt på sandheden? ‘Forræderens børn’ er en hæsblæsende historie til efterfølgeren ‘Djævelen i hullet’ fra 2016, hvor Leif Davidsen igen formår at skabe en læseværdig roman, der både trækker tråde til russiske sikkerhedstjenester og til det Danmark, som Laila er rundet af.  

 • af Leif Davidsen
  64,94 - 185,95 kr.

  Tag med Leif Davidsen på rejser fra Moskva til Tokyo, fra Påskeøen til Sydspanien, fra Vietnam til USA, fra Hawaii til Paris og Danmark. I ti fortættede noveller introducerer Leif Davidsen en række mennesker rundt om i verden, som befinder sig et afgørende sted i deres liv: en falleret forretningsmand, en forgældet spillefugl, en ufrivillig sexturist, en forblændet elsker, der vil gøre alt for sin nye kærlighed - og en aldrende kunstner, der har mistet sin inspiration. Tvivl, retningsløshed, hævntørst, desperation og ikke mindst lidenskab og kærlighed folder sig ud over siderne, hvor verden fra øst til vest samtidig kommer til live igennem Davidsens pen. leif davidsen fortæller selv, at han samler inspiration på sine mange rejser. i den nye novellesamling fortælles alle de små historier, der ikke har fundet vej til hans romaner. Leif Davidsen (f.1950) Har en stribe spændingsromaner, rejsebøger og et par novellesamlinger bag sig.

 • af Leif Davidsen
  108,95 - 185,95 kr.

  En intens spændingsroman om forræderi og loyalitet, en families opløsning og genforening, og de politiske spændinger mellem Vesten og Rusland. I 1993 forsvinder den danske efterretningsagent John Arnborg. Da han dukker op igen, er det på russisk side. Arnborg har forelsket sig i en russisk kvinde og arbejder nu for efterretningstjenesten FSB. Hjemme i Danmark har han efterladt sin kone og teenagedatteren, Laila. Faderens forræderi kaster en skygge over Lailas liv. Laila uddanner sig til sprogofficer, men efter to udsendelser til Irak bestyrer hun en campingplads i Bogense. Her modtager hun pludselig et brev fra sin far, og konfrontationen med fortiden sender hende ud på rejse til det moderne Rusland. Faren har efterretninger, der kan blive afgørende for Danmark og de baltiske lande, men stærke kræfter søger at forhindre oplysningerne i at slippe ud. Laila bliver viklet ind i sin families ukendte historie, der trækker tråde tilbage til Den Kolde Krig. Med "Djævelen i hullet" vender Leif Davidsen igen tilbage til Rusland i et spændende drama.

 • af Leif Davidsen
  139,95 - 219,94 kr.

  I 1910 er København en rede for spioner, reportere og revolutionære fra hele verden, mens Europa vakler på kanten af Første Verdenskrig og Den Russiske Revolution. Det år ankommer sønderjyden Oskar Madsen til byen fra Amerika efter år i den amerikanske hær og som vicesherif.I København installerer han sig på et lille pensionat, hvor der også bor en russer, som studerer den danske andelsbevægelse på Det Kgl. Bibliotek. En mørk aften redder Oskar tilfældigt sin medlogerende, Vladimir Uljanov, fra to overfaldsmænd, der er udsendt af Zaren. Og dermed indleder han et fortrolighedsforhold til den mand, verden senere skal kende som Lenin.Da Oskar rager uklar med ordensmagten, flygter han og forsøger at genoptage sit frie liv i Amerika. Men i 1917 får han en henvendelse fra den anden side af Atlanten: Lenin har brug for ham i Rusland, og Oskar bliver således førstehåndsvidne til verdenshistorien som Lenins bodyguard.Lenins bodyguard er en stort anlagt historisk roman, der foregår i den højspændte politiske periode, som skabte Sovjetstaten og den kommunisme som også præger Rusland i dag.

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 120,95 kr.

  I Moskva finder to dødsfald sted inden for et snefyldt døgn: Patriarken for hele Rusland sover fredfyldt ind, og kort efter bliver danskeren Gabriel Lassen tævet ihjel i en baggård. Der er tilsyneladende ingen sammenhæng mellem de to dødsfald, men hjemme i Danmark kommer Gabriels tvillingebror Adam i besiddelse af oplysninger, der peger på en mulig og mistænkelig forbindelse. I et forsøg på at opklare sin brors død drager Adam ud på en længere rejse. I første omgang fører den ham tilbage til halvfjerdsernes kommunistiske Sovjetunionen, hvor tvillingernes danske forældre mødte hinanden i en dansk-russisk kærlighedshistorie. Siden fører rejsen ham ind i hjertet af det moderne Rusland, hvor økonomiske og religiøse interesser smelter sammen i et storpolitisk spil, der involverer kampen om Grønlands righoldige ressourcer – et spil, hvor det kan være svært at skelne ven fra fjende. Patriarkens hændelige død er et stort russisk drama om uhellige alliancer mellem religion og politik – og om kærlighed og hævn."Hans bedste politiske thriller siden "Den russiske sangerinde" for 25 år siden." ***** (fem hjerter) POLITIKEN"Davidsen classic."***** (fem stjerner) JYLLANDS-POSTEN"Velturneret plot og gribende trekantsdrama."***** (fem stjerner) BERLINGSKE"Den bedste fra Davidsens hånd siden hans russiske trilogi fra 1990’erne." ***** (fem stjerner) EKSTRA BLADET"Man bliver meget klogere på nutidens Rusland ved at læse hans bog end ved at læse avisen." WEEKENDAVISEN

 • af Arne Dahl, Johan Theorin, Lene Kaaberbøl, mfl.
  73,95 - 74,95 kr.

  En spændingsantologi med ni historier af Skandinaviens bedste krimiforfattere! Bogen udgives til fordel for Læger uden Grænser. Forfatterne har fået frie hænder i skriveprocessen, og det har givet en række meget forskellige spændingshistorier, hvoraf ingen tidligere har været udgivet på dansk. Muligheden for at støtte Læger uden Grænser sker ved at forfattere, forlag og salgskanaler hver yder en del af deres fortjeneste. Også trykkeri, oversættere og grafiker bidrager til donationen.Politikens Forlag udgav i 2011 krimiantologien Liv for liv til fordel for Dansk Flygtningehjælp med bidrag af syv af forlagets danske forfatteres kriminoveller. Bogen er solgt i over 33.000 eksemplarer, og den samlede donation fra forfattere, forlag og salgsled er oppe på mere end 365.000 kr., som er gået til et projekt i Congo.

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 112,95 kr.

  Diplomaten Jack Andersen bliver en sen nat ringet op. Hans kollega fra Den Danske Ambassade i Moskva, Sonia, er fundet død sammen med sin veninde Vera. Sagen bliver hurtigt henlagt som selvmord, men Jack Andersen har en anden teori og forsøger, med katastrofale følger, selv at rede trådene ud. Den russiske sangerinde er første bind i Leif Davidsens store russiske trilogi, der også omfatter "Den sidste spion" og "Den troskyldige russer".Rusland under og efter Den Kolde Krig, politik, intriger, diplomati, de store puslespil – det er genstanden for Leif Davidsens Rusland-trilogi består af romanerne "Den russiske sangerinde", "Den sidste spion" og "Den troskyldige russer".

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 112,95 kr.

  Vuk, den serbiske dansker og tidligere lejemorder, er tilbage - på overlevelsestur i Death Vally, da en verdensomvæltende begivenhed river ham ud af en nyetableret idyl i USA.Vuks gamle modstander, PET-agenten Per Toftlund, bliver samtidigt sat i spidsen for en gruppe, der har til opgave at optrevle mulige islamistiske terrorceller i Danmark.På hver sin side af Atlanten bliver Vuk og Toftlund involveret i et kompliceret politisk spil: om den mulige forbindelse mellem Irak og al-Qaeda, om usynlige pengeoverførsler og handel med honning - og om en mystisk person kaldet Tronfølgeren."En velskrevet og meget aktuel spændingsroman. " - Litteratursiden"Suverænt udspil fra Leif Davidsen. (...) ‘Fjenden i spejlet’ er en perfekt roman i sin genre." - Politiken

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 112,95 kr.

  Den danske forretningsmand og tidligere jæger-soldat Marcus er taget med sin russiske kone, Nathalie, på flodrejse i hendes gamle hjemland. Under en landgang forsvinder Nathalie sporløst. Marcus kaster sig ud i en desperat eftersøgning, som fører ham fra hjemmet på Østerbro over det nyrige miljø i Nice til Putins postkommunistiske Rusland og det moderne Japan. Men sporene peger videre endnu: mod terrorbevægelser, stalintidens fangelejre – og en sagnomspunden forsvundet skat.Det bliver en søgen, ikke kun efter Nathalie, men også efter hendes sande identitet og det hem-melige liv, hun har levet i deres ti år lange og lykkelige ægteskab. Kender Marcus overhovedet sin kone?"… en rigtig på-kanten-af-sædet-læseoplevelse, der, som når den politiske thriller er bedst, også er en velinformeret og engageret, internationalt orienteret samtidsroman."– Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten"… fremragende simpelthen … gamle fans vil ikke blive skuffet. Danmarks thrillerkonge (har) atter skrevet en både enerverende, engagerende og gennemført lødig krimi, så læs den før Deres kone!" – Bo Tao Michaëlis, Politiken"… succesen er hjemme på forhånd. Det er også fortjent, for romanen er mere end læseværdig." – Mette Højbjerg, Information"Spænding og samfundsbeskrivelse går op i en højere enhed i Leif Davidsens roman … Den er som en god krimi svær at lægge fra sig, men dens eksistentielle anliggende og dens samfunds-beskrivelser af både Rusland og Japan, hvor Marcus også kommer til, giver den endnu flere kvaliteter." – Michael Bach Henriksen, Kristeligt Dagblad

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 112,95 kr.

  Der er én spion i den danske efterretningstjeneste og én mand KGB-mand, der kan afsløre ham. For den rette pris. Jette Jansen, chef for Politiets Efterretningstjeneste, er villig til at betale prisen. Også selvom konsekvensen er, at hun skal tage kontakt med Tom Grubowski, en tidligere kæreste og kollega, der arbejder i Thailand.Den sidste spion er andet bind i Leif Davidsens store russiske trilogi, der også omfatter Den russiske sangerinde og Den troskyldige russer. Lydbogen er indlæst af Ole Illum Hansen.

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 112,95 kr.

  Peter Lime er fotograf. Paparazzo-fotograf. En dag i Spanien indfanger Lime med sin telelinse et billede, der skal komme til at ændre hans liv mere end ofrets. Samtidig dukker et andet billede af en gådefuld kvinde fra Limes fortid op. Tilsyneladende er der ingen sammenhæng mellem de to fotos, men et blodigt attentat ændrer med et slag Limes tilværelse og får ham til at stille spørgsmål om en mulig sammenhæng. Sagen viser sig at have vidtrækkende politiske perspektiver med mulige forbindelser til både ETA, IRA og STASI. Jagten på sammenhængen mellem de to billeder fører Lime fra Madrid over barndommens Danmark til det tidligere DDR og et iskoldt Moskva.Lydbogen er indlæst af Torsten Adler.

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 112,95 kr.

  Vi er i 1930’erne med økonomisk depression og optakt til verdenskrig. 25-årige Magnus Meyer er efter fem år og en blodig hændelse på det amerikanske kontinent flygtet tilbage til barndomsbyen i Danmark – blot for at finde ud af, at hans elskede lillebror, den følsomme idealist Mads, er taget til Spanien for at deltage i borgerkrigen på Folkefrontens side. På deres storesøsters anmodning drager Mads til Spanien for at hente lillebroren hjem. Dermed indledes en rejse, der fører Mads gennem det borgerkrigshærgede, men også smukke, støvede og solbeskinnede Spanien, hvor han møder sit livs kærlighed – og kommer på sporet af en forsvundet Inka-skat fra kolonitiden. Det bliver en lang rejse, som på dramatisk vis kulminerer i Stalins Sovjetunionen.MIN BRODERS VOGTER er en roman om krig og kærlighed, om kampen mellem ideologier - og mellem den kynisme og idealisme, som det indimellem kan være svært at skelne fra hinanden.

 • af Leif Davidsen
  122,95 kr.

  STEINBECKS SPØGELSE. JAGTEN PÅ EN FORFATTER er en underholdende og underfundig rejse - og erindringsbog i samme form og tone som den meget populære DOSTOJEVSKIJS SIDSTE REJSE. STEINBECKS SPØGELSE bygger på en 13.000 kilometer lang rejse i USA i en camper, som Leif Davidsen foretog sammen med sin kone Ulla i 2012, hvor Barack Obama kæmpede for at blive genvalgt. Med Bruce Springsteen på afspilleren kører ægteparret i hjulsporene på den amerikanske nobelpristager John Steinbeck. I 1960 kørte Steinbeck med sin hund Charley rundt i USA og skildrede sin rejse i bogen På rejse med Charley. Leif Davidsen er mest kendt som manden fra Rusland, mens det nok er mere ukendt, at USA har betydet meget for hans liv og forfatterskab. Som 17-årig rejste Leif Davidsen fra Fyn til USA som udvekslingsstudent. Det var første gang, han kom til udlandet, og rejsen blev et afgørende vendepunkt i hans liv. Den personlige rejsebog rummer også erindringer om barndom og ungdom samt beskrivelser af de amerikanske bøger, film og musik, der har inspireret ham. STEINBECKS SPØGELSE føjer nye og overraskende aspekter til Leif Davidsens forfatterskab. Som han selv siger: "Det er ikke kun en bog om USA, men også en bog om mig."

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 112,95 kr.

  Uhellige alliancer er Leif Davidsens forfatterdebut fra 1984. Romanen foregår i Baskerlandet, hvor en ung dansk kvinde er blevet dræbt under et ETA-attentat. Hendes mand, Poul, tager til Spanien for at hente kisten og drages ufrivilligt ind i politiske intriger, der involverer både baskiske frihedskæmpere, den spanske regering, civilgardister og fascistisk infiltreret politi.

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 186,95 kr.

  UTAHS BJERGE og andre historier udspiller sig i politiske og kulturelle brændpunkter rundt om i verden fra øst til vest: fra efterkrigstidens Danmark til Østeuropa efter murens fald, hvor kommunismen afløses af røverkapitalisme; fra Cambodjas Killing Fields og Malaysias multikulturelle samfund til bjergene i krigens Afghanistan – og i det billedskønne Utah, hvor katastrofen lurer i bjergenes skygge.Tolv dramatiske historier om mennesker, der i den globale landsby kastes ud i moralske dilemmaer og politiske konflikter, hvor deres valg og handlinger kan vise sig at få vidtrækkende og indimellem fatale konsekvenser. Fortiden er aldrig helt forbi …

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 112,95 kr.

  Leif Davidsens flodrejse på skibet Dostojevskij danner rammen om denne personlige rejsebog, hvor fortid og nutid, personligt og politisk, blandes i en mosaik, der tegner et fascinerende billede af et lands forvandling fra supermagt til nationalstat, fra kommunisme til kapitalisme - overalt krydret med personlige iagttagelser og kommentarer. Bogen berører mange af de steder og begivenheder, der har dannet grundlag for Davidsens østeuropæiske spændingsromaner.Lydbogen er indlæst af Mikkel Skov.

 • af Leif Davidsen
  93,95 - 112,95 kr.

  Iranske præster har udsat en dusør på 4 millioner dollars til den, der fuldfører deres fatwa, en dødsdom - over den internationalt kendte forfatter Sara Santanda. Hun bliver inviteret til København af et dansk dagblad og forfatterorganisationen PEN, og kriminalbetjent Per Toftlund fra efterretningstjenesten bliver sat på beskyttelsesopgaven. En politiker i Folketinget laver en handel med konsekvenser. Og et sted i det tidligere Jugoslavien indgår en ung mand kontrakt om et mord. Manden er Vuk. Han er den serbiske dansker. Lydbogen er indlæst af Henning Palner.

 • af Leif Davidsen
  93,95 kr.

  På det internationale Hotel Paradis i det sydlige rusland mødes politikere, forretningsmænd, gangstere og militærfolk fra hele verden for diskret at købe og sælge det tidligere Sovjetunionens værdier. hertil ankommer den dansk-armenske Felix Terjosan Jensen for at indfri sin gæld til Saddam Hussein.Den troskyldige russer afslutter Leif Davidsens store russiske trilogi, der også omfatter Den russiske sangerinde og Den sidste spion.Lydbogen er indlæst af Jesper Anthonsen.

 • af Leif Davidsen
  10,95 kr.

  "Jobbet var nemt. Jeg var chefkokken. Det var selvfølgelig Svetlana, der fuckede det op."12 danske forfattere, herunder Leif Davidsen, har skrevet en kriminovelle. Hver novelle skal indeholde en rejse, men hvad der i øvrigt sker, er helt op til forfatterne selv. Novellen 'Brodden' er en del af serien 'Mord på farten', der blev trykt første gang i DSB's magasin Ud & Se i 2011. E-novellen er udgivet i samarbejde mellem forfatteren, Lindhardt og Ringhof og Ud & Se.En stribe danske forfattere har skrevet en kriminovelle. Hver novelle skal indeholde en rejse, men hvad der i øvrigt sker, er helt op til forfatterne selv. Novelleserien 'Mord på farten' blev trykt første gang i DSB's magasin Ud & Se i 2011. E-bogen er udgivet i samarbejde mellem forfatteren, Lindhardt og Ringhof og Ud & Se.Noveller: Hanne Marie Svendsen: Uønsket passager, Mette Winge: Sejltur med Caledonia, Susanne Staun: Sexgud, Anna Grue: Tavshed er guld, Leif Davidsen: Brodden, Kristian Ditlev Jensen: Stemmen i dit hoved, Katrine Marie Guldager: Rejsens mål, Anders Bodelsen: Stjernerne vil lyse, Gretelise Holm: Kaerlighed.comNovellerne er udgivet samlet og separat.Leif Davidsen (f. 1950) er uddannet journalist og arbejdede i mange år som udenrigskorrespondent for Danmarks Radio, men har siden 1999 levet som fri forfatter. Siden debuten i 1984 har han udgivet en lang række spændingsromaner, en rejsebog fra Rusland og en novellesamling. I 2011 udkom hans seneste bog, novellesamlingen ‘Utahs bjerge og andre historier‘.

 • af Leif Davidsen
  158,95 kr.

  Peter Lime is trained to hunt down his prey and catch them on film. When a fire destroys his home, but not all of his photographs, Lime sets out to discover a motive and finds himself drawn into the complex and terrifying web of international terrorism.

 • af Leif Davidsen
  131,95 kr.

  Peter Lime er fotograf. Paparazzo-fotograf. En dag i Spanien indfanger Lime med sin telelinse et billede, der skal komme til at ændre hans liv mere end ofrets. Samtidig dukker et andet billede af en gådefuld kvinde fra Limes fortid op. Tilsyneladende er der ingen sammenhæng mellem de to fotos, men et blodigt attentat ændrer med et slag Limes tilværelse og får ham til at stille spørgsmål om en mulig sammenhæng. Sagen viser sig at have vidtrækkende politiske perspektiver med mulige forbindelser til både ETA, IRA og STASI. Jagten på sammenhængen mellem de to billeder fører Lime fra Madrid over barndommens Danmark til det tidligere DDR og et iskoldt Moskva. Lydbogen er indlæst af Torsten Adler.

 • af Leif Davidsen
  43,95 - 56,95 kr.

  Peter Lime è un fotografo. Un paparazzo, per la precisione, appena arrivato in Costa Brava con l’obiettivo di scattare una foto che cambierà per sempre il corso della sua vita. Allo stesso tempo, un’altra immagine, questa volta di un’enigmatica donna, riemerge dal passato del fotografo danese. Apparentemente non vi è nessuna connessione tra le due foto, ma un efferato omicidio spinge Lime ad interrogarsi su un possibile collegamento, la cui ricerca lo porterà da Madrid alla Danimarca della sua infanzia e dall’ex Repubblica Democratica Tedesca fino ad una gelida Mosca. Leif Davidsen (1950) è uno tra i più popolari autori danesi. Fa il suo debutto in radio negli anni Settanta come giornalista freelance, lavoro che lo porta a viaggiare spesso e che sarà fonte di ispirazione per i suoi thriller politici. Davidsen si afferma come scrittore negli anni Novanta, vincendo nel 1991 il prestigioso premio letterario danese De Gyldne Laurbær. Le sue opere descrivono spesso la condizione dell’uomo contemporaneo in un mondo politico in continua evoluzione.

 • af Leif Davidsen
  65,95 - 87,95 kr.

  In a series of complex double-crosses a menacing mystery builds: Who is the "Sardine" behind the killing?"The Sardine Deception" is Leif Davidsen's author debut book from 1984. The novel takes place in the Basque Country, where a young Danish woman has been killed during an ETA attack. Her husband, Poul, travels to Spain to retrieve the coffin and is involuntarily drawn into political intrigues involving Basque freedom fighters, the Spanish government, civil guards and fascist infiltrated police. A great read for people that loves thrillers and mysteries, and anyone that loves Danish series such as Borgen, The Killing and The Bridge.Leif Davidsen (1950) is one of Denmark's most popular authors. He made his radio debut in the seventies as a freelance journalist, a job that led him to travel frequently and which became a source of inspiration for his political thrillers. Davidsen made a name for himself as a writer in the 1990's. His works often describe the condition of contemporary man in a constantly evolving political world.

 • af Leif Davidsen
  52,01 - 52,95 kr.

  En iskall vinternatt i Moskva får diplomaten Jack Andersen ett uppskakande samtal. Den ryska milisen meddelar att Sonia, Jacks kollega vid den danska ambassaden, hittats död i sin lägenhet. I hennes närhet hittas även en avliden rysk väninna. Men när milisen avskriver fallet som självmord under en sexorgie är det något som inte stämmer. Jacks magkänsla säger att det är något annat som ligger bakom Sonias plötsliga död. Nu måste han bara bevisa det. Jakten på sanningen blir en nervkittlande historia som leder Jack rakt in i Sovjetunionens innersta politiska krets. Där utspelar sig en livsfarlig maktkamp mellan gammalt och nytt - och minsta felsteg kan få katastrofala konsekvenser. Leif Davidsen, född 1950, är en dansk journalist och deckarförfattare. Som journalist har han bl.a. arbetat som korrespondent för Danmarks Radio i Moskva.

 • af Leif Davidsen
  56,95 kr.

  Een liquidatie voor de ogen van de wereldpers lijkt onvermijdelijk...Internationaal bekende auteur Sara Santanda is op de vlucht voor de Iraanse overheid. Zij loven een beloning van vier miljoen dollar uit aan degene die haar om het leven zal brengen. Een doodvonnis.Ondergedoken in London wordt Sara uitgenodigd om naar Kopenhagen te komen door schrijversorganisatie PEN om deel te nemen aan een persconferentie. De Deense rechercheur Per Toftlund krijgt de taak haar te beschermen.Op datzelfde moment wordt de Deens-Servische huurmoordenaar Vuk ingehuurd om de schrijfster te vermoorden. Zijn specialiteit is vermomming. Iets wat ervoor zorgt dat hij niet opvalt op de persconferentie; voor Per Toftlund is hij haast ongrijpbaar...Leif Davidsen (1950) is een Deense auteur, die vooral bekend is vanwege zijn thrillers. Na in de Verenigde Staten gestudeerd te hebben, is Davidsen journalist geweest in Moskou voor verschillende Deense nieuwszenders. Davidsen weet dan ook een realistisch beeld van Denemarken, de V.S. en Rusland te schetsen op zowel politiek, religieus als maatschappelijk niveau. 'De vrouw op de foto' werd uitgeroepen tot beste Scandinavische thriller van 1999.

 • af Leif Davidsen
  56,95 kr.

  Wat als je vrouw verdwijnt en je erachter komt dat je niet weet wie ze is?Samen met zijn Russische echtgenote Nathalie gaat Marcus, voormalig marinier, op bootreis. Wanneer ze aanmeren is Nathalie verdwenen. Geleid door de vraag waar ze is, gaat Marcus naar haar op zoek in Frankrijk, Rusland en zelfs Japan. Maar in plaats van antwoorden lijkt hij enkel meer vragen te vinden. Zo leiden de aanwijzingen die Marcus volgt niet alleen naar zijn vrouw, ze leiden ook naar terroristische bewegingen en stalinistische gevangenkampen.Al gauw komt Marcus tot het besef dat Nathalie zich nooit helemaal aan hem heeft blootgegeven tijdens hun tienjarige huwelijk. Er is veel dat ze hem niet heeft verteld. Om haar te vinden, moet Marcus niet achterhalen waar ze is maar wie ze is. Wat is haar ware identiteit en waar is ze in verzeild geraakt?De onzichtbare echtgenote stond op nummer 1 in alle Deense bestsellerlijsten.Leif Davidsen (1950) is een Deense auteur, die vooral bekend is vanwege zijn thrillers. Na in de Verenigde Staten gestudeerd te hebben, is Davidsen journalist geweest in Moskou voor Deense nieuwszenders. Davidsen weet dan ook een realistisch beeld van Denemarken, de V.S. en Rusland te schetsen op zowel politiek, religieus als maatschappelijk niveau. De vrouw op de foto werd uitgeroepen tot beste Scandinavische thriller van 1999.

 • af Leif Davidsen
  1.835,96 kr.

  I 1910 er København en rede for spioner, reportere og revolutionære fra hele verden, mens Europa vakler på kanten af Første Verdenskrig og Den Russiske Revolution. Det år ankommer sønderjyden Oskar Madsen til byen fra Amerika efter år i den amerikanske hær og som vicesherif.I København installerer han sig på et lille pensionat, hvor der også bor en russer, som studerer den danske andelsbevægelse på Det Kgl. Bibliotek. En mørk aften redder Oskar tilfældigt sin medlogerende, Vladimir Uljanov, fra to overfaldsmænd, der er udsendt af zaren. Og dermed indleder han et fortrolighedsforhold til den mand, verden senere skal kende som Lenin.I 1917 får Oskar en henvendelse fra den anden side af Atlanten: Lenin har brug for ham i Rusland, og Oskar bliver således førstehåndsvidne til verdenshistorien som Lenins bodyguard.Udgivelsen er en storskrift-udgave til svagsynede i serien MAGNUMBØGER Lindhardt og Ringhof.

 • af Leif Davidsen
  59,95 kr.

  Það er njósnari í Dönsku leyniþjónustunni og það er aðeins einn maður sem starfar hjá KGB getur komið upp um hann, fyrir rétta upphæð. Jette Jensen, yfirmaður leyniþjónustu dönsku lögreglunnar, er reiðubúinn til þess að greiða það sem þarf. Það gerir hún þrátt fyrir að afleiðingarnar séu þær að hún þarf að hafa samband við Tom Gubrowski, fyrrverandi kærasta og samstarfsfélaga sem er búsettur í Taílandi.Sagan gerist rétt eftir fall Berlínarmúrsins, þegar ný heimsýn er að verða til og allir eru óöruggir hvað varðar njósnara og leyniþjónustur, óvini og vini. Söguþráðurinn fylgir aðalpersónunni í kringum heiminn og eru lýsingar hverrar staðsetningar skrifaðar á einkar trúverðugan máta af höfundinum ásamt því að lesandinn er togaður inn í heim þeirra lyga sem sögupersónurnar upplifa.Leif Davidsen (f. 1950) er danskur rithöfundur sem sérhæfir sig í spennusögum. Leif er blaðamaður að mennt og er með stóran feril í þeim geira. Ferill hans sem blaðamaður hefur haft mikil áhrif á skrif hans, þar sem þemað er oft á tíðum tengt pólitískum deilum, skreyttar leynilegum ráðagerðum. Lýsingar hans innihalda oft á tíðum þemu tengd ást, morðum og hraða, sem gerast á sögulegum staðsetningum og innihalda djúpstæðar merkingar tengdar fortíð söguhetjunnar.

 • af Leif Davidsen
  49,95 kr.

  Ein fesselnder Politthriller in der Moskauer Unterwelt: Als nicht nur der russische Patriarch Tichon II. plötzlich stirbt, sondern kurz darauf sein enger Vertrauter, der 37-jährige Däne Gabriel Lassen, in Moskau zu Tode geprügelt wird, ist dessen Zwillingsbruder Adam schnell klar, dass hier etwas faul ist. Zusammen mit seiner russischen Mutter reist Adam nach Moskau, um dem Tod seines Bruders auf den Grund zu gehen. Dabei decken sie heimliche Machenschaften zwischen Kirche, Politik und Wirtschaft auf und stoßen auch auf die eigene Familiengeschichte...»Ein Thriller mit viel politisch-historischem Hintergrundwissen, gut erzählt und spannend.«- Wiener Journal ( Wiener Zeitung) 02.10.2015Leif Davidsen, 1950 auf der dänischen Insel Fünen geboren, hat zahlreiche Krimis und Polit-Thriller geschrieben, für die er vielfach ausgezeichnet wurde. Als ehemaliger Moskau-Korrespondent schreibt er oft über Russland. Er wird in einem Atemzug mit Jussi Adler-Olsen als „Grand Old Man" der dänischen Krimiszene genannt. Auf Deutsch sind bereits sechs seiner Romane erschienen. Heute lebt Leif Davidsen als freier Schriftsteller in Kopenhagen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.