Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Ernæringsassistentens arbejdspladser er mangfoldige, og det er meget forskellige mennesker der skal planlægges og produceres mad til. Det er derfor vigtigt at ernæringsassistenten kan sætte sig ind i målgruppens ønsker, vaner og ernæringsmæssige behov og kan omsætte dette til lækker og velsmagende mad. Hensynet til klima og bæredygtighed fylder mere og mere i de professionelle køkkener og skal dermed også tænkes ind i den daglige madproduktion. Denne bog giver ernæringsassistenten de nødvendige redskaber til dette arbejde.Bogen indeholder følgende kapitler:? Introduktion til kostlære og -vurdering? Madvaner og spisekultur? Mad-og måltidspolitik - den røde tråd i hverdagen? Normalkost? Sygehuskost? Kost til småtspisende? Vegetarkost og andre planterige kostformer? Målgrupper? Det bæredygtige køkken - økologisk og klimavenlig produktion? Måltidsfordeling og portionsstørrelser? Menusammensætning? Menuplanlægning i praksis? Menuplanen - et vigtigt kommunikationsredskab? Menuvalg? Rammerne omkring måltidet? Næringsstofberegning? Vurdering af madens sammensætning? Kost-og brugerundersøgelserOveralt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.