Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Eva på 29 har været færdiguddannet filminstruktør i tre år og glæder sig stadig til den dag, hvor hun kan sige sit deltidsjob i Kvickly op og leve udelukkende af de penge, hun tjener på at skabe film. Da den garvede filmproducent Herman inviterer hende til et møde om talentudvikling, er hun selvfølgelig nødt til at takke ja – selv da aftalen bliver rykket fra fredag klokken 10 til klokken 17, og hun skal være alene med Herman på hans kontor. Mødet udvikler sig i den helt forkerte retning, og Eva bliver en del af det store mørketal af unge kvinder, der er blevet ofre for magtmisbrug i filmbranchen."Møde klokken 17" fortæller med en grufuld realisme om følgerne af et seksuelt overgreb i en branche, man har kæmpet for at blive en del af. Linda Wendel beskriver de efterfølgende dilemmaer og den magtesløshed, Eva står tilbage med efter overgrebet. Bogen er en skarp og nærværende personificering af de utallige seksuelle overgreb og magtmisbrug, der i slutningen af 2010’erne blev afsløret i filmbranchen.Linda Wendel (f. 1955) er en dansk filminstruktør, filmproducer, manuskriptforfatter, romanforfatter og digter. Hun er uddannet på Den Danske Filmskoles instruktørlinje og har haft produktionsselskabet Babyfilm sammen med skuespillerne Jesper Christensen og Ulrich Thomsen. Linda Wendel debuterede som digter i 1980 med digtsamlingen "Diskodigte" og har siden udgivet både børnebøger, fagbøger, romaner og digtsamlinger.
Der er ingen opskrift, der findes ingen genvej til at blive filmkunstner ..."Filmnoter" er tænkt som en guide – en slags kogebog, der trin for trin beskriver de overvejelser man bør og skal gøre sig for at kunne gennemføre en low-budget filmproduktion."Filmnoter" er også skrevet til filminteresserede, der gerne vil have indsigt i tanker og processer bag en filmproduktion.Linda Wendel er født i Virum i 1955 og debuterede som forfatter med "disko digte" i 1980. Hun er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole i 1984 og spillefilmsdebuterede med "Ballerup Boulevard" i 1986. Hun har skrevet og instrueret en række spillefilm, blandt andet "Baby" (2003), "Han, hun og Strindberg" (2006) og "One Shot" (2008). I 2011 modtog Linda Wendel Allen-prisen, som uddeles af Danske Dramatikeres Forbund.
Gennem en række indholdsrige og stemningsfulde digte beskriver Linda Wendel det limbo, som ofte kendetegner overgangen mellem ungdoms- og voksenliv. Store drømme, uforpligtende sex og byture blandes med arbejdsformidling, dagpengesatser og job på et reklamebureau.Linda Wendel er født i Virum i 1955 og debuterede som forfatter med "disko digte" i 1980. Hun er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole i 1984 og spillefilmsdebuterede med "Ballerup Boulevard" i 1986. Hun har skrevet og instrueret en række spillefilm, blandt andet "Baby" (2003), "Han, hun og Strindberg" (2006) og "One Shot" (2008). I 2011 modtog Linda Wendel Allen-prisen, som uddeles af Danske Dramatikeres Forbund.
"One Shot – et digt" er en samling lyriske tekster, hvis forløb fortæller en vedkommende og smertefuld historie om den unge kvinde Sally, der tager sin mor og dennes elsker på sengen, da hun opsøger moren for at få et par manglende brikker i sin livshistorie til at falde på plads.Linda Wendel er født i Virum i 1955 og debuterede som forfatter med "disko digte" i 1980. Hun er uddannet filminstruktør fra Den Danske Filmskole i 1984 og spillefilmsdebuterede med "Ballerup Boulevard" i 1986. Hun har skrevet og instrueret en række spillefilm, blandt andet "Baby" (2003), "Han, hun og Strindberg" (2006) og "One Shot" (2008). I 2011 modtog Linda Wendel Allen-prisen, som uddeles af Danske Dramatikeres Forbund.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.