Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Bøger af Lise Aagaard Kaas

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Didaktik, klasseledelse og relationsarbejde
    af Tekla Canger & Lise Aagaard Kaas
    339,94 kr.

    Praktikbogen består af fire dele. De tre første dele begrebssætter, problematiserer og igangsætter refleksionsprocesser knyttet til de tre kompetenceområder i læreruddannelsens praktikfag.Hver del består af en generel introduktion til delen, en række opslag, der introducerer centrale begreber og problematiserer disse, samt en række studieøvelser knyttet til begrebet, som der kan arbejdes med før, under og efter praktikken.Bogens fjerde del leverer undersøgelsesmetoder til undersøgelse af praksis.

  • af Tekla Canger & Lise Aagaard Kaas
    297,94 kr.

    Bogen introducerer til lærerarbejdets mange facetter, og de faktorer der omkranser og driver dette arbejde. Den er skrevet til læreruddannelsens første del ud fra en ide om, at det netop er det levede liv i skolen, som lærerstuderende er optaget af når de starter på læreruddannelsen.Bogens kapitaler udfolder rammer og teorier for disse faktorer og udfordrer læseren til at reflektere over handlemuligheder i skolens pædagogiske praksis. Bagerst i bogen præsenteres en refleksionsmodel og en række metoder som støtte til dette.Bogen udreder skolens pædagogiske praksis i kapitler om skolen (formål, kultur og organisering), læreren (profession, rolle og samarbejde) og eleven (rolle, læring og fællesskab). Alle kapitler sættes i relation til den indledende case, der omhandler en klasses liv fra 0. til 9. klasse.

  • - Når skolens børn evaluerer sig selv
    af Lise Aagaard Kaas, Sine Penthin Grumløse & Mathias Sune Berg
    63,95 kr.

    Lærer børn mest, når de er klar over, hvad de har lært, eller hvordan de har lært det? Og opfører børn sig bedst, hvis de er blevet bedt om at reflektere over, hvordan de har det med sig selv og hinanden? ’Ja’, ’måske’, ’i nogle tilfælde’ og ’næppe’. Så forskellige svar kan man møde blandt skolens børn og lærere.Faktum er, at selvevaluering er i skolerne på alle mulige måder. Der evalueres mål, trivsel, humør, kundskaber, læringsstrategier, standpunkter, personligheder og børnefællesskaber. Nogle gange er brugen af selvevaluering lærerfagligt begrundet. Andre gange bestemt af udefrakommende krav. Nogle gange fungerer selvevalueringen godt, men ofte er der nogle utilsigtede konsekvenser forbundet med den.I denne bog ser forfatterne nærmere på, hvordan selvevalueringspraksisser udspiller sig i folkeskolen i dag, og de diskuterer, hvad det vil sige at agere klogt i selvevalueringsjunglen.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.