Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Der er mange fordomme om fødselsdepression, og lidelsen tilsidesættes alt for ofte som værende en helt normal tilstand for småbørnsforældre. Med bogen her er der reel hjælp at hente.Fødselsdepression er et tabu for mange. I værste fald kan depressionen gå permanent ud over både barn, den sygdomsramte og hele familiens liv, men med den rette hjælp kommer det sjældent så vidt.Derfor er det vigtigt at bryde med tabuet og søge kvalificeret hjælp. Målet med denne bog er netop at bekæmpe den uvidenhed og de fordomme, der hersker om lidelsen ved at fortælle om symptomer, udbredelse og behandling. Bogen indeholder også fem personlige beretninger fra fire kvinder og en mand, der fortæller om deres depressioner og traumer i forbindelse med fødslen eller det nye forældreskab.Bogens målgruppe er primært depressionsramte og deres pårørende, men sundhedspersonale, terapeuter og studerende inden for disse områder kan med fordel også læse med. Den er skrevet af seks af Danmarks førende eksperter på området: jordemoder Janni Ammitzbøll, psykolog Lise Gullestrup, psykolog Kirsten Lindved, psykolog Svend Aage Madsen, psykiater Poul Videbech og sundhedsplejerske Merethe Vinter.
At blive et med sig selv handler om at bruge sine medfødte potentialer, at kende sig selv, være glad for sig selv - i harmoni med sig selv og dermed også med vigtige voksne og andre børn. Det er det optimale for et barn.I vores forståelse af mindre børn må vi have fokus på barnets selvudvikling. Vi må vide hvordan vi skal være sammen med barnet på en måde, der hjælper det med at udvikle en klar, god og sikker fornemmelse af at være mig. Selv´et er kernen i barnets personlighedsudvikling, og det er dette denne bog - der er stærkt inspireret af Daniel Sterns tanker om barnet og dets udvikling - handler om.Bogen er henvendt til dem, der arbejder med børn og har et professionelt ansvar for deres udvikling, således at de kan blive mere bevidste om hvordan de bedst muligt bidrager til barnets selvudvikling og hvordan de udvikler barnets indre potentialer til et stærkt og harmonisk Selv.Lise Gullestrup (f. 1942) er cand. psych. og har fra 1980 arbejdet i Nordjyllands Amt og Aalborg Kommune. Siden 1990 desuden haft deltidspraksis, hvor krisebehandling, supervision og undervisning er de væsentligste områder.
»At blive et med sig selv« handler om at bruge sine medfødte potentialer, at kende sig selv, være glad for sig selv – i harmoni med sig selv og dermed også med vigtige voksne og andre børn. Det er det optimale for et barn. I vores forståelse af mindre børn må vi have fokus på barnets selvudvikling. Vi må vide hvordan vi skal være sammen med barnet på en måde, der hjælper det med at udvikle en klar, god og sikker fornemmelse af at være mig. Selv'et er kernen i barnets personlighedsudvikling, og det er dette denne bog – der er stærkt inspireret af Daniel Sterns tanker om barnet og dets udvikling – handler om. Bogen er henvendt til dem, der arbejder med børn og har et professionelt ansvar for deres udvikling, således at de kan blive mere bevidste om hvordan de bedst muligt bidrager til barnets selvudvikling og hvordan de udvikler barnets indre potentialer til et stærkt og harmonisk Selv. Lise Gullestrup (f. 1942) er cand. psych. og har fra 1980 arbejdet i Nordjyllands Amt og Aalborg Kommune. Siden 1990 desuden haft deltidspraksis, hvor krisebehandling, supervision og undervisning er de væsentligste områder.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.