Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Romdrikkerens guide til den gode rom Det er blevet utroligt populært at drikke rom, både blandt mænd og kvinder, og på rekordtid er rom blevet den type spiritus, der bliver solgt allermest af herhjemme. Nogle går på rombar for at indtage den gode rom, mens andre nyder den hjemme i venners lag. Og så er en god flaske rom gået hen og blevet en oplagt gaveide. ROMbogen er skrevet af to rom-nørder, der fortæller alt, hvad der er værd at vide om den nye favoritdrik. Bogen henvender sig ikke kun til nybegyndere, men også til etablerede romdrikkere, og det er den bog, forfatterne selv gerne ville have læst, da de i sin tid begyndte at interessere sig for den gyldne drik. De dage, hvor rom udelukkende blev forbundet med rom og cola og andre drinks af ofte tvivlsom karakter, er for længst forbi. Rom betragtes i dag som en premium-spiritus på lige fod med whisky og cognac. Derfor handler denne bog kun om lagret rom, der drikkes rent. Den indeholder en generel introduktion til rom samt et bud på 40 forskellige lagrede rom, som alle er anbefalelsesværdige, og tager dig omkring alle de væsentlige romstilarter, romproducerende lande samt romtyper. Ud over interessant tekst om historien indeholder bogen en beskrivelse af produktionen med afsnit om sukkerrøret, fermenteringen, destilleringen, lagringen, blendingen og de forskellige romstilarter.
Caribien er centret for verdens romproduktion, og det er på de caribiske øer, at der laves noget af den bedste rom, der findes. Caribisk rom er derfor også emnet for den til dato mest dybdegående bog om rom skrevet på dansk.Meget er sket, siden bestselleren Rombogen – Opdag de gyldne dråber udkom i 2015. Der er kommet flere danske romnydere til, og dem, der har været med siden begyndelsen, er blevet mere erfarne og ikke mindst mere kritiske. Der er løbende kommet nye, revolutionerende og anderledes romprodukter på markedet, som gradvist er gået i en stadig mere avanceret retning. Disse har fanget nutidens erfarne rominteresserede, som hele tiden søger mere viden om rom.Mads Heitmann, Danmarks mest fremtrædende formidler af rom, beskriver i denne bog for både den nye og erfarne rominteressede romscenen, som den ser ud i dag. Han går i dybden med produktionen af rom og rykker sukkerrøret op ved roden i jagten på forståelsen af alle de utrolige og utroligt forskellige smagsoplevelser, som findes i det caribiske romunivers.Som læser kommer man på besøg hos mange forskellige caribiske romdestillerier, lærer om produktionen, og hvad der er unikt fra ø til ø, fra destilleri til destilleri. Den smagsmæssige diversitet, som findes på øerne i det caribiske øhav, illustreres via grundig grafik. Man kan også læse interviews med vigtige personligheder inden for rombranchen. Endelig, men ikke mindst, indeholder bogen inspiration til de næste romindkøb gennem anbefalinger af 20 helt særlige flasker, og man lærer at mixe otte ekstraordinære romcocktails.Caribisk rom – Et hav af smag er en bog om det, der er kendt som noget af verdens bedste spiritus.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.