Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Mads Nygaard

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Mads Nygaard & Michael Graversen
  188,95 - 228,95 kr.

  Ti uledsagede flygtningebørns egne beretninger om flugten fra hjemlandet og op gennem Europa – for nogen blev det en flugt væk fra krig mod fred og familiesammenføring, for andre blev det til afslag og et liv under jorden i bl.a. Italien. Vidt forskellige baggrunde og personligheder, vidt forskellige ressourcer og drømme ... Fælles for fortællingerne er sorgen over at måtte rejse og den voldsomme. livsfarlige kamp, flugten var/er.Alle involverede i dette projekt (forfattere, fotograf, redaktører, grafiker og forlag) arbejder gratis og overskuddet går ubeskåret til De Uledsagedes Rejsehold.

 • - 11 fortællinger om at finde kærligheden
  af Mads Nygaard & Tine Gøtzsche
  236,95 kr.

  Vi elsker at fortælle historien om dengang, vi mødte hinanden. Vi dvæler ved detaljerne og jubler over minderne. Og vi synes, at vores egen historie er helt særligt vidunderlig. Men alle historier om kærlighedens begyndelse er vidunderlige. Derfor har vi inviteret 11 par til at dele fortællingen om dengang, de mødte hinanden. Her får du fortællinger om skolekærester, der holdt ved, om tilfældige møder og pludselige lynnedslag, om den kejtede teenager, der tog mod til sig og bød op til dans, om forelskelser i flere etaper med dramatiske brud undervejs, og om vores egen kærlighed, der var årtier om at få rigtigt fat. De medvirkende par deler generøst ud af deres første fælles timer, dage, uger. De spreder kærlighed og viser, at der ikke er én vej til forelskelsen. Der er tusindvis.

 • af Mads Nygaard
  148,95 kr.

 • - 11 fortællinger om at finde kærligheden
  af Mads Nygaard & Tine Gøtzsche
  133,95 - 138,95 kr.

  Tv-journalist Tine Gøtzsche og forfatter Mads Nygaard behøvede tre møder over 22 år, før deres forelskelse endelig tog fat, og de blev forlovede. I denne vidunderligt varme bog deler de historien om deres kærligheds begyndelse og interviewer samtidigt 10 andre par - hver for sig - om deres forholds første fælles timer, dage og uger. For der er ikke én vej til forelskelsen. Der er tusindvis. Oplev kærligheden med: Forfatter Ib Michael & direktør Hanne Danielsen. Læge Haifa Awad & mellemøstforsker Henrik Andersen. Entertainerne Susi & Leo. Journalist Adrian Hughes & kommunikationsrådgiver Verner Kristiansen. Radiovært og tidligere OL-svømmer Lotte Friis & målmandstræner Christoffer Schnack Ringø. Journalist Karin Mørch & billedhugger Kristian Dahlgaard. Iværksætter Anna-Saba Lykke Oehlenschlaeger & kunstner Lærle-Maria Schmidt. Jazzsangerinde SinneEeg & producent Warny Mandrup. Skuespiller Preben Kristensen & stylist Søren Hedegaard. Direktør i Ældre Sagen Bjarne Hastrup & pens. småbørnspædagog Marianne Hastrup. Forfatter Mads Nygaard & journalist Tine Gøtzsche.

 • af Mads Nygaard
  168,95 kr.

  Solveig har kun ét ønske: Hun vil væk fra fødebyen Hirtshals. I avisen finder hun et billede af manden, der skal føre hende bort. Hun aner intet om ham, kun at han er medlem af frømandskorpset. Manden hedder Fritjof og er mindst lige så målrettet som Solveig. Blot har han ingen intentioner om at finde den store kærlighed. Parret mødes under en militærøvelse i Nordjylland. Da Solveig byder sig til, øjner Fritjof muligheden for at få sig en tiltrækkende hushjælp. Det umage par flytter sammen. Begge er de hårdhudede mennesker, men meget andet deler de ikke. Og da slet ikke ansvaret for det barn, der snart havner i dobbeltsengens sprække. FRØ er en roman om krig - ikke i det store verdensbillede, men mellem en mand og en kvinde. Og om de dybe spor, kampene efterlader. Især hos barnet, der tvinges til at kigge på.

 • af Mads Nygaard
  120,95 kr.

  Folmer kan de fleste af Kim Larsens sange udenad. Han fabrikerer håndlavede nisser i sit kælderværelse og drømmer om at sende den flotteste af nisserne til sin far med taxa. Britt med det lange lyse hår, zebraskindsstøvlerne og de nedbidte negle er gift med en rocker, som snart kommer ud af fængslet. Hun har ikke lyst til at møde hverken ham eller hans håndlangere, hun drømmer om at være i fred. Folmer og Britt mødes tilfældigt. Han forelsker sig i hende, og selv om hun synes, han er sær, flygter de sammen til Nordjylland for at finde Folmers far, Antonio. Han bor alene ude på landet, saver brænde og drikker øl. Og han vil ikke have besøg, særligt ikke af sin umulius af en søn. En anderledes kærlighedsroman om en mand og en kvinde, en søn og hans far.

 • af Mads Nygaard
  128,95 kr.

  Solveig har kun ét ønske: Hun vil væk fra fødebyen Hirtshals. I avisen finder hun et billede af manden, der skal føre hende bort. Hun aner intet om ham, kun at han er medlem af frømandskorpset. Manden hedder Fritjof og er mindst lige så målrettet som Solveig. Blot har han ingen intentioner om at finde den store kærlighed.Parret mødes under en militærøvelse i Nordjylland. Da Solveig byder sig til, øjner Fritjof muligheden for at få sig en tiltrækkende hushjælp. Det umage par flytter sammen. Begge er de hårdhudede mennesker, men meget andet deler de ikke. Og da slet ikke ansvaret for det barn, der snart havner i dobbeltsengens sprække.FRØ er en roman om krig - ikke i det store verdensbillede, men mellem en mand og en kvinde. Og om de dybe spor, kampene efterlader. Især hos barnet, der tvinges til at kigge på.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.