Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Jesper Buch sad i 2000 i Oslo og havde lyst til en pizza. Han ledte efter et pizzeria på nettet, men forgæves. Det fødte ideen til det, der senere blev Just-Eat.dk. Utallige timer i en pizzalugtende Toyota Sports Van, et konstant pres og en medfødt iværksætterånd førte ham sammen med sit hold gennem både op- og nedture, og da han 10 år senere solgte sin andel af selskabet, var Just-Eat en international kæmpesucces i milliardklassen.Jesper fortæller uden filter om en hæsblæsende ungdom, et opgør med sin alkoholiserede far og historien om Just-Eat. Gennem fortællingen om Just-Eat og dens helt særlige succes-stemning videregiver han sine bedste råd til andre iværksættere. Fra hvordan man knuser konkurrenter og til at måtte overdrage styringen til en ny direktør efter otte år stort set uden en fridag. Om motivation, vilje og venskab. Whatever it takes.
Jesper Buch sad i 2000 i Oslo og havde lyst til en pizza. Han ledte efter et pizzeria på nettet, men forgæves. Det fødte ideen til det, der senere bliver Just-Eat.dk. Utallige timer i en pizzalugtende Toyota Sports Van, et konstant pres og en medfødt iværksætterånd førte ham sammen med sit hold gennem både op- og nedture, og da han 10 år senere solgte sin andel af selskabet, var Just-Eat en international kæmpesucces i milliardklassen. I Kick-ass - fra kælder til milliard fortæller Jesper uden filter om en hæsblæsende ungdom, et opgør med sin alkoholiserede far og historien om Just-Eat. Gennem fortællingen om Just-Eat og dens helt særlige succes-stemning videregiver han sine bedste råd til andre iværksættere. Fra hvordan man knuser konkurrenter og til at måtte overdrage styringen til en ny direktør efter otte år stort set uden en fridag. Om motivation, vilje og venskab. Whatever it takes.
Da Mai Bakmand i 2018 mistede sin søn Martin, forsvandt grunden under hendes fødder. Tanker myldrede flygtigt og tidsopløst frem og tilbage mellem hendes fars selvmord 25 og tidligere og hendes søns selvmord som 16-årig. Var hun bærer af et gen med en ulykkelig sygdom? Hvad kunne hun mere have gjort for Martin? Skulle hun have været bedre til at se det komme? Martin led af angst de sidste 4-5 år af sit alt for korte liv.Hun begyndte at skrive, fordi hun kunne mærke, at hendes hukommelse svigtede i den chokfase, hun befandt sig i. Det blev vigtigt at have et sted, hvor de tegn, hun tastede, forblev i et dokument, som hun kunne åbne og læse igen senere. Hun var bange for, at Martin skulle forsvinde i endnu en forstand og bange for at forsvinde for sig selv. Martin boede i en ganske almindelig familie, i et ganske almindeligt parcelhus i en ganske almindelig forstad til Aarhus. Han kunne have været din nabos søn, og derfor er denne bog også til forældre og pårørende til alle de unge, som har svært ved at tage hul på voksenlivet i det samfund, vi har skabt til dem.
Da Mai Bakmand i 2018 mistede sin søn Martin, forsvandt grunden under hendes fødder. Tanker myldrede flygtigt og tidsopløst frem og tilbage mellem hendes fars selvmord 25 og tidligere og hendes søns selvmord som 16-årig. Var hun bærer af et gen med en ulykkelig sygdom? Hvad kunne hun mere have gjort for Martin? Skulle hun have været bedre til at se det komme? Martin led af angst de sidste 4-5 år af sit alt for korte liv.Hun begyndte at skrive, fordi hun kunne mærke, at hendes hukommelse svigtede i den chokfase, hun befandt sig i. Det blev vigtigt at have et sted, hvor de tegn, hun tastede, forblev i et dokument, som hun kunne åbne og læse igen senere. Hun var bange for, at Martin skulle forsvinde i endnu en forstand og bange for at forsvinde for sig selv. Martin boede i en ganske almindelig familie, i et ganske almindeligt parcelhus i en ganske almindelig forstad til Aarhus. Han kunne have været din nabos søn, og derfor er denne bog også til forældre og pårørende til alle de unge, som har svært ved at tage hul på voksenlivet i det samfund, vi har skabt til dem.
Henrik Lund er en hovedkraft bag Naturli’ – du ved, plantefarsen i køledisken, havremælken ved siden af Arla og saltkaramelisen, der er cremet lige fra frys. I Earth Business fortæller Henrik, hvordan virksomheden med ham ved rattet, er drejet ind på fremtidens grønne hovedvej, og hvordan han evigt kæmper for noget, der er langt større end blot at mætte munde på bæredygtig vis. Det handler om miljø, klimabevidsthed og ansvar for den fælles klode. Hos Naturli’ går business og visioner op i en højere enhed på grund af benhårdt arbejde, evig nysgerrighed og lysten til, at alt nyt skal ske.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.