Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Vegansk mad behøver ikke at være tidskrævende eller besværligt. Opskrifterne her kan laves på 15 minutter og bruger kun ingredienser der kan købes i almindelige supermarkeder. De er alle sammen plantebaserede med fokus på fuldkorn og et minimalt indhold af raffineret sukker og fedtstof. Der kræves ingen køkken-maskiner ud over en elkedel – og heller ikke den store madlavningskundskab for den sags skyld.Vegansk studiemad indeholder: • 28 opskrifter på aftensmad • 10 idéer til madpakken • 10 idéer til morgenmaden • 10 opskrifter på desserter og snacksHvis du mangler tid og overskud til at lave mad i hverdagen, er det denne bog du skal hive frem. Eller hvis du står og skal sende din søn/datter på kollegie, så er Vegansk studiemad den perfekte flyt-hjemme-fra gave. Men det er ikke kun studerende der kunne bruge en hurtig og nem aftensmad en gang imellem – det kan vi vist alle sammen!Maria Grønbech er medicinstuderende og kender alt til de travle studiehverdage med alt for lidt tid til at lave mad, og derfor har hun udviklet opskrifterne i denne bog. Vegansk studiemad er et bevis på at en vegansk kost kan passes ind i selv den travleste hverdag og det mindste budget. Maria Grønbech er også forfatter af kogebogen Veganske hverdagsretter.
Vil du gerne leve sundere og grønnere, men kan du ikke overskue at skulle ændre dine spisevaner og sammensætte helt nye menuer? Vil du gerne nyde mad uden kød og mælkeprodukter - måske bare en dag om ugen - med mindre sukker og fedt og færre tilsætningsstoffer, men er du bange for at skulle give afkald på dine livretter og nemme hverdagsløsninger?Så er Veganske hverdagsretter kogebogen til dig. Her får du opskrifter på retter, du er vant til at spiste, blot tilberedt på en grønnere måde. Retter, du genkender og nemt kan implementere i dine hverdagsmenuer. Opskrifterne bruger gode, billige og plantebaserede råvarer og ingredienser - og åbner for masser af variationer og erstatninger. Maria Grønbech, stud.med., har levet vegansk hele sit liv og har eksperimenteret med veganske retter, siden hun var 12 år. Veganske hverdagsretter er for alle, der gerne vil have mere grønt i deres liv.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.