Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Maria Rytter

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Maria Rytter
  149,95 kr.

  NULLERBØRGE er danske Maria Rytters nye humoristiske, illustrerede børnebog om nullermanden NullerBørge. Rytter arbejder til dagligt på børneafdelingen i Aalborg og er i gang med speciallægeuddannelsen i almen medicin. Nullermanden, NullerBørge, bor i ro og mag i navlen på pigen Laura, indtil hun en dag får feber. Han må i al hast flygte fra navlen på grund af den ulidelige varme og begiver sig ud på kroppen, hvor han bl.a. møder nullerdamen NullerLine. De må sammen prøve at finde ud af, hvad der er galt og sætte en stopper for de onde baktusser, der pludselig jagter de stakkels nullermænd. Men det er ikke den eneste trussel. Der er nemlig også Lauras farlige finger, som prøver at få fat i NullerBørge. NULLERBØRGE er en skøn, humoristisk og lærerig børnebog, der har kroppen som omdrejningspunkt. Lægernes svar på Karius & Baktus.

 • af Maria Rytter
  207,95 kr.

  I den røde morgenstund svæver Bobbi-guld-i-mund Han med vindens krummelure drager ud på flyveture

 • af Maria Rytter
  207,95 kr.

  ”Vi må håbe, at immunhæren når herop i tide, inden baktusserne slår hul i væggen.” NullerBørge så, hvordan flere og flere baktusser kom til syne på den anden side. Han mærkede en kold rislen ned ad ryggen.”Det bliver en meget lang nat,” sukkede han og kiggede nervøst på den røde trommevæg. NullerBørge er en nullermand, der bor trygt og godt i navlen på pigen Laura, indtil en dag, hvor freden er forbi. NullerBørge og hans venner får sig noget af en forskrækkelse i Lauras øre, hvor krigeriske baktusser kommer til syne bagtrommevæggen. De prøver endda at banke hul i den, så de kan gøre det af med NullerBørge og de stokdøve voksere. Lykkes det mon baktusserne at fange NullerBørge? Hvad er det for noget snask, der kommer ud af Lauras øre? Og hvorfor drikker hun kakaomælk i køkkenet midt om natten? Gør dig klar til en serie hæsblæsende eventyr med kroppen i fokus, når læge og forfatter Maria Rytter bygger bro imellem børnenes forståelsesramme og kroppens finurlige univers, symptomer og farer.

 • af Maria Rytter
  207,95 kr.

  ”“LUUUS!” skreg mor og kastede kammen op i luften af bar forskrækkelse. Og nu blev der panik. Alle for rundt i ét virvar af kløe, råb og hårrysteri.” NullerBørge er en nullermand, der bor trygt og godt i navlen på pigen Laura, indtil en dag, hvor freden er forbi. Under en svingtur i Lauras hår møder han lusen Lissy og hendes mange ustyrlige børn, der giver NullerBørge sved på panden. Gudskelov har Lauras mor en løsning i ærmet. Men det er ikke alle, der er helt tilfredse med hendes metode. Gør dig klar til en serie hæsblæsende eventyr med kroppen i fokus, når læge og forfatter Maria Rytter bygger bro imellem børnenes forståelsesramme og kroppens finurlige univers.

 • af Maria Rytter
  207,95 kr.

  ””Det klør i numsen!” råbte hun med panik i stemmen, og hendes storebror brød ud i et kæmpe latterbrøl! Imens gnubbede Laura febrilsk enden mod madrassen i mormors gæsteseng.” NullerBørge er en nullermand, der bor trygt og godt i navlen på pigen Laura, indtil en dag, hvor freden er forbi. Han får ubudne gæster i sit lille navlebo. Børneormene Kirsteine Wurm de Numsi og hendes mand Bent får lavet godt og grundigt rod i verdenssituationen – både for NullerBørge og for Laura. Gør dig klar til en serie hæsblæsende eventyr med kroppen i fokus, når læge og forfatter Maria Rytter bygger bro imellem børnenes forståelsesramme og kroppens finurlige univers.

 • af Maria Rytter
  64,94 kr.

  Udover at være en af samtidens mest læste og elskede forfattere var Morten Korch også en usædvanligt engageret og kærlig far for sine seks børn. På baggrund af dagbøger og efterladte papirer giver bogen "Du må ikke græde far" et indblik i den folkekære forfatters familieliv, som det udspillede sig i årene 1899-1912. Her optræder både faderkærlighed og –glæde, men også de bekymringer, som uundgåeligt følger med engagementet i familiens liv. I samarbejde med sønnen Morten A. Korch, som indtil sin død i 2012 fungerede som faderens forlægger, giver Maria Rytter et indblik i, hvad det betød at være far i Danmark i starten af det tyvende århundrede.

 • af Maria Rytter
  74,95 kr.

  Det er ikke alle forfattere, der får genrer eller stemninger opkaldt efter sig, men 'det Morten Korchske' skaber for mange billeder på nethinden af idyllisk landsbyliv og menneskelige dramaer. Morten Korch var en af det tyvende århundredes mest læste forfattere, og hans eget liv var ikke ren idyl. Via efterladte dagbøger og private papirer tegner historiker Maria Rytter et fascinerende portræt af Morten Korch, hans opvækst og vej imod forfattergerningen, hans temperament og hans kvinder. Selvom forfatteren ikke selv betegner bogen som en biografi, så efterlader den læseren med et langt mere nuanceret billede af Danmarks mest læste og mest forkætrede forfatter.

 • af Maria Rytter
  64,94 kr.

  Bydelen Vollsmose i Odense rummer en kulturrigdom og mangfoldighed uden lige. I denne bog fortælles 22 livshistorier fra områdets ældre, som er vokset op så forskellige steder som Tyrkiet, Bosnien, Danmark, Vietnam, Jordan, Libanon, Somalien og den kurdiske del af Tyrkiet. Men deres veje mødes i Vollsmose. Livshistorierne rummer både adskillelsens længsel og krigens sorg, men også glæden ved familien, naturen og livet. Bogen er skrevet for at give en forståelse for de ældres baggrund, som er nødvendig inden for ældreplejen, for at personalet kan give den rette omsorg og pleje. Men de skæbner som udfoldes i beretningerne er vedkommende og interessante for enhver.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.