Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Efter 40 år i teltet har Cirkusrevyens stjerne valgt at sige farvel med format, men ikke til livet som skuespiller. For alder er kun et tal, siger Ulf Pilgaard, som kan se tilbage på fantastiske præstationer, der gennem 60 år har gjort ham til en af Danmarks mest populære skuespillere.I Alletiders Ulf tager han os med på en minderig rejse gennem sit begivenhedsrige private og professionelle liv via scrapbøger og billeder.Journalist Marianne Tofte har helt unik fået lov til at kigge med på de mange klip og billeder fra en legendarisk karriere, der begyndte, da præstesønnen fra Skive blev indlemmet i Studenterscenen og dermed beseglede sin skæbne. Det er billeder, der fortæller om store øjeblikke på scenen, om samspillet med cremen af dansk skuespilkunst, om barndom og ungdom, om 46 års ægteskab, om sorgen over Gittes død, om livet som alenemand og om troen på Gud.Om forfatteren:Marianne Tofte har i mere end 30 år arbejdet som journalist, heraf de 25 inden for ugeblade, hvor hun har fulgt kendte og kongelige verden over.Senere er det blevet til mange rejser med de kongelige, sideløbende med artikler hjemmefra om danske stjerner gennem interviews og portrætter samt via reportager fra premierer og bag kulisserne på teatre, ved revyer og filmoptagelser.Det har givet Marianne et stort kendskab til de kendte, som hun altid er gået tæt på, men med respekt, så de gode relationer er bibeholdt. Det er mennesket snarere end den berømtes facade, der interesserer Marianne, og som hun søger at vise læserne. Netop det er også hovedtemaet, når hun tager en række kendte danskere på en minderig tur gennem deres liv i de kommende billedbiografier fra Muusmann Forlag
Med over 60 år i musik- og underholdningsbranchen er Birthe Kjær en af Danmarks mest garvede entertainere. Årene til trods er der intet støvet over hende. Tværtimod lyser Birthes stjerne klarere på himlen end nogensinde, og hun har opnået kultstatus landet over.I Danmarks dejligste Birthe har journalist Marianne Tofte fået lov til at kigge med på billeder fra barndommen i Århus, af sangerindens mange venner og mændene i hendes liv samt af herlige optagelser fra hendes private rejser.Professionelt er vi med på en billedrig rejse fra den spæde debut med Sunshine Trioen til gennembruddet en aften på La Cabana i Århus, der førte til succesfulde Melodi Grand Prix-deltagelser og medvirken i adskillige revyer og musicals. Vi følger også med den Birthe, der i flere omgange har arbejdet på et børnehjem i Thailand. Vidunderlige billeder, der fortæller noget om moderfølelse og tanken om de børn, hun selv aldrig fik.Om forfatterenMarianne Tofte har i mere end 30 år arbejdet som journalist, heraf de 25 inden for ugeblade, hvor hun har fulgt kendte og kongelige verden over. En af hendes allerførste opgaver som ugebladsjournalist var at tage til Hongkong for at interviewe den nyforlovede Alexandra Manleys mor, hendes venner, bekendte og skolekammerater for at give læserne et indtryk af den kommende prinsesses baggrund. Senere er det blevet til mange rejser med de kongelige, sideløbende med artikler hjemmefra om danske stjerner gennem interviews og portrætter samt via reportager fra premierer og bag kulisserne på teatre, ved revyer og filmoptagelser. Det har givet Marianne et stort kendskab til de kendte, som hun altid er gået tæt på, men med respekt, så de gode relationer er bibeholdt. Det er mennesket snarere end den berømtes facade, der interesserer Marianne, og som hun søger at vise læserne. Netop det er også hovedtemaet, når hun tager en række kendte danskere på en minderig tur gennem deres liv i de kommende billedbiografier fra Muusmann Forlag.
Sig navnet: Lisbet (uden h) Dahl (med h). Så ved et flertal af danskere, at det drejer sig om skuespillerinden og instruktøren, der gennem 55 år har boltret sig på landets scener i stort set alle genrer – det klassiske teater, lystspillet, på film og i tv. Men allermest kendt er hun som medvirkende i og mangeårig instruktør af Danmarks største revy, Cirkusrevyen på Bakken.I billedbiografien Livskloge Lisbet har journalist Marianne Tofte – gennem samtaler og med hjælp fra Lisbet Dahls egne gemmer af gamle udklip – fået et fint indblik i skuespillerindens karriere. Lige fra begyndelsen på Aalborg Teater har hun haft evnen til at få folk til at grine, og i dag betragtes Lisbet med rette som revyens dronning. Undervejs fortæller hun også om de utallige koryfæer, hun har mødt på sin vej, og bramfrit om privatlivet med en stor familie: fem børn med fem forskellige mænd, ni børnebørn og to oldebørn.Om forfatteren Som ugebladsjournalist gennem 25 år har Marianne Tofte været nær tilskuer til Lisbet Dahls imponerende karriere og interviewet hende adskillige gange til pressemøder, premierer og hjemme i privaten. I arbejdet med denne bog er hun kommet endnu tættere på den festlige skuespiller.
Få har sunget sig ind i danske familiers bevidsthed som Keld og Hilda Heick. Alligevel er de ofte blevet dømt ude af de gode selskab, men det har de taget med oprejst pande. I denne billedbiografi kommer vi helt på fornavn med det folkelige par, både gennem samtaler med journalist Marianne Tofte, og ved hjælp af private scrapbøger og billedalbum. Vi får historien om to lange og begivenhedsrige liv, om hvordan de sammenflettedes i de unge år, deres bryllup på trods af forældrenes misbilligelse, om barnet Anette, og om livet på landevejen. Men dette er også en underholdende billedhistorie om Kelds musikalske rejse fra begyndelsen med the Donkeys, over Dansktoppen og til Melodi Grand Prix, og om Hildas hop fra et kontorjob op på scenen.Marianne Tofte har i mere end 30 år arbejdet som journalist, heraf de 25 inden for ugeblade, hvor hun har fulgt kendte og kongelige over hele verden. Tofte har interviewet og rejst med danske stjerner og kongelige og skrevet et utal af portrætter – alt sammen med respekt og intimitet. Det er mennesket snarere end den berømte facade, der er hovedtemaet, når hun følger en række kendte danskere på en rejse igennem deres livshistorie i en serie af billedbiografier fra Muusmann Forlag.
Sig navnet: Lisbet (uden h) Dahl (med h). Så ved et flertal af vi danskere, at det drejer sig om skuespillerinden og instruktøren, der gennem 55 år har boltret sig på landets scener i stort set alle genrer – det klassiske teater, lystspillet, på film og i tv. Men allermest kendt er hun som medvirkende i og mangeårig instruktør af Danmarks største revy, Cirkusrevyen på Bakken.I biografien ”Livskloge Lisbet” har journalist Marianne Tofte – gennem samtaler og med hjælp fra Lisbet Dahls egne gemmer af gamle udklip – fået et fint indblik i skuespillerindens karriere. Lige fra begyndelsen på Aalborg Teater har hun haft evnen til at få folk til at grine, og i dag betragtes Lisbet med rette som revyens dronning. Undervejs fortæller hun også om de utallige koryfæer, hun har mødt på sin vej, og bramfrit om privatlivet med en stor familie: fem børn med fem forskellige mænd, ni børnebørn og to oldebørn.Marianne Tofte har i mere end 30 år arbejdet som journalist, heraf de 25 inden for ugeblade, hvor hun har fulgt kendte og kongelige verden over.
Efternavnet er Heick, men de fleste danskere er på fornavn med Keld og Hilda. Få har som de sunget sig ind i danskernes hjerter, og alligevel er de ofte blevet dømt ude af det gode selskab. Det har de taget med oprejst pande.I denne billedbiografi har journalist Marianne Tofte gennem samtaler og ved hjælp af parrets omfangsrige private billedalbum og scrapbøger fået indblik i de glæder og kampe, det populære par har været igennem. Her får vi den illustrerede fortælling om to meget forskellige temperamenter, om deres første møde i de unge år, om brylluppet, der ikke var populært hos nogen af forældrene, om ønskebarnet Annette og børnebørnene, om livet på landevejen og alt det, der hører med til det at være kendt. Men det er også en underholdende billedhistorie om Kelds succesfulde karriere fra begyndelsen med The Donkeys, over Dansktoppen og til positionen som den ukronede konge af Melodi Grand Prix. Om Hildas hop fra et kontorjob op til Keld på scenen og om hendes modige optræden i “Vild med dans”.Om forfatteren Marianne Tofte har som ugebladsjournalist gennem 25 år fulgt Keld og Hilda Heick via interviews, portrætter og reportager fra diverse optrædener rundt i landet. På den vis har hun lært dem godt at kende, og i arbejdet med deres livs billedbog kommer hun også bag facaden.
Når Cirkusrevyen i maj 2020 slår teltdørene op for publikum, er det sidste sæson, man kan opleve Ulf Pilgaard på netop den scene. Efter 40 år i teltet har revyens mandlige stjerne valgt at takke af med format. Samme år som han også runder de 80 år.I "Alletiders Ulf" tager han os med på en minderig rejse i sit begivenhedsrige private og professionelle liv.Det lå ikke just i kortene, at præstesønnen Ulf Pilgaard skulle blive en af Danmarks største skuespillere. Men scenen trak tidligt i den unge teologistuderende, og inden længe havde Preben Kaas fået kig på ham, og så var den sag afgjort. Over et halvt århundredes hovedroller på landets revy- og teaterscener, samt adskillige på film, tv og i radioen er det siden blevet til. Undervejs har han mødt og spillet sammen med stort set alle dansk films og teaters store koryfæer som Dirch Passer, Jørgen Ryg, Buster Larsen, Karl Stegger, Lisbet Dahl, Claus Ryskjær og mange flere.Marianne Tofte har i mere end 30 år arbejdet som journalist, heraf de 25 inden for ugeblade, hvor hun har fulgt kendte og kongelige verden over.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.