Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Der har længe været tale om, at PPR skal arbejde mere praksisnært for bedre at kunne understøtte og gøre en forskel i arbejdet med de mange børn og unge, der mistrives, diagnosticeres og er uden for fællesskaberne. Men hvad ligger der i begrebet ”praksisnær PPR”, hvordan ser det praksisnære PPR-arbejde ud, og hvad skal der til for at lykkes med det?Denne antologi søger at besvare disse spørgsmål ud fra forskellige fagpersoners stemmer og erfaringer. Antologien identificerer fund på tværs af kapitlerne og fremsætter nogle bud på, hvad det praksisnærePPR-arbejde konkret retter sig mod, hvad der er virksomt i dette arbejde, og hvilke betingelser der skal være til stede for at kunne arbejde praksisnært.Målet med bogen er at give inspiration og lyst til at videreudvikle og styrke fælles viden, sprog og praksis på det enkelte PPR-kontor, i forvaltninger og i den bredere debat om det praksisnære PPR-arbejde.Antologien henvender sig til alle faggrupper og professionelle i og uden for PPR, som er optaget af PPR’s rolle i at bidrage til at skabe bedre rammer for børn og unge. Bogens forfattere har alle fra hver sin position arbejdet med det praksisnære PPR-felt:Christian Handberg Clift, Gry Dalsgaard, Rikke Ebert, Jakob Freil, Olav David Gang, Janne Hedegaard Hansen, Charlotte Riis Jensen, Sarah Kirkegaard Jensen, Anna Crawford Kromann (red.), Mette Molbæk, Helle Mølgaard, Tine Mølgaard, Mette Rasmussen, Klara Scheuer, Anne Schwartz, Anne Sofie Møller Sparre, Signe Stripp, Thomas Szulevicz, Lene Tanggaard og Katrine Tranum Thomsen (red.).
Der har længe været tale om, at PPR skal arbejde mere praksisnært for bedre at kunne understøtte og gøre en forskel i arbejdet med de mange børn og unge, der mistrives, diagnosticeres og er uden for fællesskaberne. Men hvad ligger der i begrebet ”praksisnær PPR”, hvordan ser det praksisnære PPR-arbejde ud, og hvad skal der til for at lykkes med det? Denne antologi søger at besvare disse spørgsmål ud fra forskellige fagpersoners stemmer og erfaringer. Antologien identificerer fund på tværs af kapitlerne og fremsætter nogle bud på, hvad det praksisnære PPR-arbejde konkret retter sig mod, hvad der er virksomt i dette arbejde, og hvilke betingelser der skal være til stede for at kunne arbejde praksisnært. Målet med bogen er at give inspiration og lyst til at videreudvikle og styrke fælles viden, sprog og praksis på det enkelte PPR-kontor, i forvaltninger og i den bredere debat om det praksisnære PPR-arbejde. Antologien henvender sig til alle faggrupper og professionelle i og uden for PPR, som er optaget af PPR’s rolle i at bidrage til at skabe bedre rammer for børn og unge. Bogens forfattere har alle fra hver sin position arbejdet med det praksisnære PPR-felt: Christian Handberg Clift, Gry Dalsgaard, Rikke Ebert, Jakob Freil, Olav David Gang, Janne Hedegaard Hansen, Charlotte Riis Jensen, Sarah Kirkegaard Jensen, Anna Crawford Kromann (red.), Mette Molbæk, Helle Mølgaard, Tine Mølgaard, Mette Rasmussen, Klara Scheuer, Anne Schwartz, Anne Sofie Møller Sparre, Signe Stripp, Thomas Szulevicz, Lene Tanggaard og Katrine Tranum Thomsen (red.).
"Langsom Madlavning: Den Ultimative Guide til Slow Cooker Succes" er din go-to guide for at mestre kunsten af langsom madlavning. Skrevet af den erfarne madblogger Mette Rasmussen, præsenterer denne bog en ny tilgang til madlavning, der er både simpel og revolutionerende.I en travl verden hvor alt skal gå hurtigt, fremhæver Mette vigtigheden af at tage tid til maden. Hun viser, hvordan langsom madlavning kan forbedre smagen, næringsindholdet og fornøjelsen ved måltider.Mette deler hendes ekspertise og passion for langsom madlavning, og giver dig redskaberne til at forstå og udforske denne madlavningsmetode. Hun demonstrerer, hvordan du kan forvandle simple ingredienser til dybe, rige smagsoplevelser ved at give tid og tålmodighed til dine retter."Langsom Madlavning" er mere end bare en kogebog. Det er et manifest om at tage tid til madlavning, og om at opdage glæden ved at forberede og nyde et måltid, der er blevet tilberedt med omhu og kærlighed.
Helbredende Køkken: Opskrifter til Anti-inflammatorisk Kost" af Mette Rasmussen er ikke blot en kogebog, men en vejledning til en sundere livsstil. Bogen er skrevet med en hensigt om at bekæmpe inflammation i kroppen gennem kost. Med en baggrund i ernæring og sundhedsvidenskab, deler Rasmussen vigtige oplysninger om hvordan mad kan bruges som et værktøj i kampen mod inflammation.Hun udforsker de nyeste videnskabelige undersøgelser om emnet og leverer nemme at forstå forklaringer, praktiske råd og lækre opskrifter. Fra morgenmad til middag, fra snacks til desserter, tilbyder denne bog et væld af ernæringsrige, anti-inflammatoriske måltider.Gennem "Helbredende Køkken" hjælper Rasmussen læserne med at opbygge en kostplan, der kan reducere inflammation og fremme generel sundhed. Hun forklarer, hvordan man skal vælge og tilberede fødevarer for at bevare deres naturlige helbredende egenskaber.Denne bog er for alle, der ønsker at tage kontrol over deres sundhed gennem deres kost. Uanset om du er ny inden for anti-inflammatorisk kost, eller du er en erfaren praktiserende læge, vil "Helbredende Køkken" være din pålidelige guide til et sundere, mindre inflammatorisk liv.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.