Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Mia Irene Kristensen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Mia Irene Kristensen
    618,95 kr.

    Fødevarelære giver den grundlæggende viden om de fødevarer, der forarbejdes og tilberedes i køkkenet, så brugerne kan spise en ernæringsrigtig mad, der er en fryd for både gane og øje. Den gennemgår systematisk de enkelte fødevarer i grupper, herunder deres opbygning, næringsstofindhold, indhold af kemiske stoffer, opbevaring og anvendelse.Bogen indeholder følgende kapitler:GrøntsagerKartoflenSaftige frugterFedtrige frugter og frøBælgfrugterKornStivelse og stivelsesprodukterÆg og ægprodukterFedtstofferKød og vildtFisk og skaldyrFjerkræMejeriprodukterKrydderierDet bæredygtige køkkenMærkning – en vigtig detaljeOveralt er teksten krydret med eksempler og illustrationer.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.