Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Michael Jarlner

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - Algoritmernes magt i den offentlige forvaltning
    af Michael Jarlner & Kim Escherich
    228,95 kr.

  • - – når AI bestemmer
    af Michael Jarlner & Kim Escherich
    313,95 kr.

    Overvågningsdata er ikke entydige. De kan bruges til kontrol, derskaber utryghed, men de kan også bruges til at spore problemerog skabe forbedringer.Denne bog handler om den overordnede udvikling i forhold tilovervågning på arbejdspladsen, om regelsæt, praktiske erfaringerog om nogle af de dilemmaer, der følger med udviklingen.Den fortæller om den teknologiske udvikling, der er i fuld sving.Tænk blot på, hvordan frygten for terror for mindre end 25 år sidenfik os til at omfavne overvågningskameraer. Og tænk på, hvordancoronaen med ét forvandlede vores arbejdspladser, der i stor stilflyttede hjem i privaten, hvor nogle arbejdsgivere lod overvågningfølge med. Grænserne mellem arbejde og privatliv blev mere slørede,og den udvikling er fortsat, i takt med at hybridarbejde mellemarbejdsplads og hjem er blevet mere udbredt.Bogen bør læses af både lønmodtagere og arbejdsgivere. Formåleter ikke at fortælle, hvad de skal mene, for overvågningrummer en masse etiske dilemmaer, men snarere at påpege, hvadde bør tale og mene noget om.Med bidrag af Michael Jarlner, Kim Escherich, Marc Schuilenburg,Majsa Storbeck, Martijn Wessels, Naja Holten Møller, LisbethKnudsen, Helene Friis Ratner, Lars Bo Andersen, Emilie Loiborgog Christina J. Colclough.

  • - når AI bestemmer
    af Michael Jarlner & Kim Escherich
    298,95 kr.

    Overvågningsdata er ikke entydige. De kan bruges til kontrol, der skaber utryghed, men de kan også bruges til at spore problemer og skabe forbedringer. Denne bog handler om den overordnede udvikling i forhold til overvågning på arbejdspladsen, om regelsæt, praktiske erfaringer og om nogle af de dilemmaer, der følger med udviklingen. Den fortæller om den teknologiske udvikling, der er i fuld sving. Tænk blot på, hvordan frygten for terror for mindre end 25 år siden fik os til at omfavne overvågningskameraer. Og tænk på. hvordan coronaen med ét forvandlede vores arbejdspladser, der i stor stil flyttede hjem i privaten, hvor nogle arbejdsgivere lod overvågning følge med. Grænserne mellem arbejde og privatliv blev mere slørede, og den udvikling er fortsat, i takt med hybridarbejde mellem arbejdsplads og hjem er blevet mere udbredt.Bogen bør læses af både lønmodtagere og arbejdsgivere. Formålet er ikke at fortælle, hvad de skal mene, for overvågning rummer en masse etiske dilemmaer, men snarere at påpege, hvad de bør tale og mene noget om. Med bidrag af Michael Jarlner, Kim Escherich, Marc Schuilenburg, Majsa Storbeck, Martijn Wessels, Naja Holten Møller, Lisbeth Knudsen, Helene Friis Ratner, Lars Bo Andersen, Emilie Loiborg og Christina J. Colclough.

  • af Michael Jarlner & Kim Escherich
    246,95 kr.

    Bedre beslutninger, større indsigt, mere effektiv sagsbehandling,lavere omkostninger, gladere borgere. Det burde være konsekvenseraf den omsiggribende digitalisering af offentlig sagsbehandling, somvi ser for øjeblikket – primært drevet af investeringer i kunstig intelligens.Men går vi for langt? Eller for hurtigt frem? Og kan vi gøre skadepå grundlæggende værdier og rettigheder, hvis ikke vi passer på?Denne bog rejser debatten om en digitalisering, der allerede har slåetnogle alarmerende skæverter.Men den handler også om en offentlig sektor, der med sine prædiktivemodeller og ønske om at løse problemer, inden de overhovedet eropstået, frister grænsen mellem velfærd og overvågning.Og om en offentlig sektor, der nu ikke bare betragter sine borgere somindivider, men også måler dem i forhold til hinanden. Vi taler om ensnigende revolution af forholdet mellem stat og borger.Så hvad gør politikere, embedsfolk og borgere? Hvordan byggervi en forståelsesramme, så offentlige ledere bedre kan tagebeslutninger, når begreber som automatisering og prædiktivealgoritmer rammer? Og hvordan skal vi tænke, når vi bliver lovetbedre, billigere og mere borgervenlig sagsbehandling, men at dettil gengæld er på bekostning af den menneskelige intuition, sommåske forsvinder med sagsbehandleren af kød og blod?Bogen giver en række perspektiver og eksempler på situationer, hvorvi skal være specielt påpasselige, og den åbner for diskussionen af,hvordan den offentlige sektor bør navigere i en verden af algoritmiskefristelser.Med bidrag af Michael Jarlner, Kim Escherich, Birgitte Arent Eiriksson,Helene Friis Ratner, Marya Akhtar, Mikkel Flyverbom, FrederikSchade, Hanne Motzfeldt og Klavs Birkholm.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.