Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Skal vi tage et globalt ansvar for klimaet og kloden, skal vi spise lokale råvarer.Retro-mad er en bog med retter fra 1920'erne og frem til 1980'erne. Især mange er spareretter, som er tilberedt af få, lokale råvarer. Under 30'erne krise, krigen i 40'erne og helt frem til midten af 60'erne var der knaphed, så det gjaldt om at få mad lavet af det man havde. Madspild kendtes ikke - alt blev anvendt. Ligeledes blev madvarer heller ikke transporteret den halve verden rundt. Det skal vi lade os inspirere af, hvis vi sammen skal prøve at passe bedre på kloden og dens ressourcer. 131 anderledes opskrifter - lette at lave og få inspiration af.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.