Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Ove Rode

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Ove Rode
  75,95 kr.

  "I krigens vendetegn" er en samling taler holdt fra 1913 til 1920 af daværende indenrigsminister Ove Rode i forskellige politiske sammenhænge. I talerne får man et spændende indblik ikke blot i det, der optog den kendte og magtfulde politiker, men også i den stemning, der herskede i Folketinget og blandt den danske befolkning i årene umiddelbart op til, under og lige efter første verdenskrig.Ove Rode (1867-1933) var en dansk politiker, redaktør og forfatter. Han sad i Folketinget fra 1909 til 1927 for Det Radikale Venstre og blev indenrigsminister i 1913. I 1927 blev han ansvarshavende redaktør på Politiken. I løbet af sit liv skrev han flere bøger heriblandt skuespillet "Harlekins omvendelse".

 • af Ove Rode
  64,94 kr.

  "Harlekins omvendelse" er en maskekomedie, som er blevet opført på flere teatre i Europa efter dens udgivelse i 1901. Bogen kredser om det klassiske kærlighedsdrama mellem Harlekin, Columbine og Pjerrot, men med fokus på Harlekins person og udvikling fra en purung og forelsket dåre til erfaren og hyldet mand.Ove Rode (1867-1933) var en dansk politiker, redaktør og forfatter. Han sad i Folketinget fra 1909 til 1927 for Det Radikale Venstre og blev indenrigsminister i 1913. I 1927 blev han ansvarshavende redaktør på Politiken. I løbet af sit liv skrev han flere bøger heriblandt skuespillet "Harlekins omvendelse".

 • af Ove Rode
  46,95 kr.

  "Den, der kender Scenens Værd,og hvem Skæret aldrig blænder,den, der blandt Theatervenner er Theatres bedste Ven,han, med hvem jeg helst vil tale,han maa vist mig kunne sige,om Theatrets delte Rigeendnu dybere skal dale;eller om vi snart ser stige,af det taageklamme Fjerne,Scenens klare Lykkestjerne.Han maa sige –Nej, mit Spørgsmaal vil jeg slette,ej jeg skriver dette Brevfor med Spørgsmaal ham at trætte.Jeg, der skrev,vilde kun mit Hjerte lette,for hvad tungt, der kan det tyngeved paa Versets Flod at gynge,ved at synge."Den kendte og elskede skuespilforfatter Ove Rode har skrevet et brev på vers til en af teatrets store kritikere. Brevet er ikke en bebrejdelse for dårlige anmeldelser, men derimod et takkebrev for kritikerens interesse og skarpe pen, der har sørget for, at skuespillere, skuespilforfattere og instruktører hele tiden bestræber sig på at blive bedre og bedre til deres fag.Ove Rode (1867-1933) var en dansk politiker, redaktør og forfatter. Han sad i Folketinget fra 1909 til 1927 for Det Radikale Venstre og blev indenrigsminister i 1913. I 1927 blev han ansvarshavende redaktør på Politiken. I løbet af sit liv skrev han flere bøger heriblandt skuespillet "Harlekins omvendelse".

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.