Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
Fysik/kemididaktik. Læring og undervisning handler om de refleksioner, fysik/kemilæreren gør sig om undervisning og læring i sit fag. Bogen gennemgår fysik/kemiundervisningens hvad, hvorfor og hvordan: Hvad belyser fagets natur, udvikling, indhold, metode og forholdet mellem videnskabsfag og skolefag. Hvorfor handler især om de begrundelser, hvormed man kan legitimere faget og dets rolle i skolen. Det handler også om strømninger og synspunkter, der har præget udviklingen af skolen og faget samt den helt aktuelle debat. Hvordan handler om tilrettelæggelse, gennemførelse og evaluering af undervisning med sigte på optimal læring for den enkelte elev.Fysik/kemididaktik. Læring og undervisning formidler fagdidaktik til lærerstuderende i undervisningsfaget fysik/kemi og til en bredere kreds af naturfagslærere i grundskolen. Bogen bygger på anerkendt viden og forskning og er skrevet af et kollegium af fagfolk, som foruden specialviden er tæt på praksis i grundskolen, i læreruddannelsen og i lærernes efter- og videreuddannelse.Bogen er forsynet med studiespørgsmål med henblik på refleksion og fordybelse og på Ekstramateriale | Fysik/kemididaktik (hansreitzel.dk) ligger ekstramateriale om bl.a. evaluering og sikkerhed i fysik/kemiundervisningen.
Guide til Fælles Mål i naturfag hjælper læreren og alle naturfagsinteresserede til at forstå de nye Fælles Mål med kompetenceområder, målpar, tegn på læring, undervisningsaktiviteter og evaluering. Bogen er rigt illustreret og visuelt opbygget. Der er undervisningseksempler og et kapitel om overgangen fra natur/teknologi til de tre naturfag i overbygningen.
BIOS-tema: Klima bygger på FN´s klimapanels rapport fra 2007, der giver en samlet vurdering af de globale ændringer i klimaet. Bogen giver en naturfaglig baggrund for at forstå, hvorfor og hvordan klimaændringer opstår. Der stilles skarpt på spørgsmål som: Hvad er det for naturlige kredsløb og mekanismer i klimaet, som mennesket har påvirket? Hvilken betydning har ændringerne i klimaet for livet på Jorden? Hvad ved vi om fortidens klima? Eleverne bliver gennem arbejdet med bogens opgaver, projekter og forsøg rustet til at forholde sig kritisk og nuanceret til klimadebatten.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.