Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Peter Rygas

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Peter Rygas
  104,95 - 200,95 kr.

  Eftertænksomheden præger livets efterårhvor dage ofte forsvinder i glemsel ved aftentimen.Her må man sætte ord på papir for, at holdedem fast i erindringens fortonende folder.En tid i efterårets tegn med alt for megen regn desuagtet ses lidt sol imellem de mørke dage.Tanker om dem man elsker, tanker om livets bryderier som både har tynget og løftet hverdagen.Samt de mange minder om en tid, som engang var.

 • af Peter Rygas
  138,95 - 228,95 kr.

  Her hvor livet mest er erindringerog forståelsen på nye tidermest er uforståelig.Er udsynet til tilværelsenmere og mere skræmmende.Det mærkes, at elastikken slappesog hjulene kører mere trægt.

 • af Peter Rygas
  82,95 - 233,95 kr.

  "Små hverdags blik" er en digtsamling om de små ting folk henkaster i forbifarten. Efterladenskaber af sure opstød og samfundsnedbrydende beslutninger sat i prosa. Kærlige ord og stemningsfyldte fortællinger ud i digtekunsten om det, som hører livet til og samtidigt gør, at livet undertiden gør ondt.

 • af Peter Rygas
  113,95 - 263,95 kr.

  Vores kristen tro, samfund, moral og næstekærlighed, er under voldsom beskydning. I denne for Danmark, så svære brydningstid. Man skammer sig over det dekadente, og en ligegyldig ondskab, som breder sig i vort samfund. Samt "Gæster" der under pladerhumanisters paraply river Danmark i stykker. Men også med et håb om, at man stadig kan komme tilbage til gensidige respekt, kærlighed og den kristentro, som vort land er bygget på. Størst af alt er dog kærligheden.

 • af Peter Rygas
  113,95 - 258,95 kr.

  Denne bog er fuld af ord i billeder. Ord til glæde, ord om sorg og ord til alle. Ord, der er oplivende, ord, der dysser ned, ord, om smerte og ord, skrevet af lyst. Ord, skriblet for at lette aggressioner, smerte, sorg, lystighed, smil, tårer og kærlighed. Ord skrevet fordi jeg var nød til, at skrive dem.

 • af Peter Rygas
  94,95 - 233,95 kr.

  Dette er en digtsamling om livet, døden, erindring og den fremtid, som er. Selv når man, som det emotive jeg, sidst i livet må konstatere, at noget liv er gået tabt, men at noget liv stadig kan reddes og leves.

 • - I tidens tand
  af Peter Rygas
  113,95 - 253,95 kr.

  "Livet i digte" er en samling fortællinger om hverdagen, hvor de fleste mennesker kan identificere sig med noget af det skrevne ord.

 • af Peter Rygas
  53,95 - 176,95 kr.

  Når jeg går i naturen med min hund og opserverer dyrenes gøren og laden. Får jeg inspiration til mine digte. Når jeg går iblandt mennesker og hører deres mange kvaler får jeg inspiration til mine digte.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.