Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Philip Pullman

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • - Det gyldne kompas 2
  af Philip Pullman
  123,95 kr.

  Nu som lydbog. Samme udgave som tidligere udgivelse på kassettebånd. Will er tolv år, og han har lige slået en mand ihjel. Nu er han på flugt og fast besluttet på at finde ud af, hvad der er sket med hans far, som forsvandt under en ekspedition for tolv år siden. Ved et tilfælde kommer Will igennem en skjult åbning og ind i en anden verden. Her møder han Lyra, en mærkelig, vild pige, som også har en opgave, som hun vil løse, koste hvad det vil. Men Cittàgazze er et uhyggeligt sted. De øde gader hjemsøges af genfærd, som spiser sjæle, og fra luften højt oppe høres vingeslag fra engle. I et tårn i byen opbevares en genstand, som mennesker fra mange verdener vil dræbe for at erhverve.Skyggernes kniv er andet bind af en trilogi. Første bind Det gyldne kompas og tredje bind Ravkikkerten er ligeledes indlæst som lydbøger. I 2005 modtog Philip Pullman børnebøgernes svar på Nobelprisen, Astrid Lindgren-prisen, med den begrundelse, at han er en mesterlig og alsidig historiefortæller og en forfatter, der med original opfindsomhed, sproglig elegance og psykologisk indsigt skaber og udforsker sin egen verden uden at miste forbindelsen til virkeligheden. Han har desuden modtaget Carnegie-medaljen, Guardian Fiction Prize og Whitbread Book of the Year.

 • - Det gyldne kompas 1
  af Philip Pullman
  123,95 kr.

  Første bind i Philip Pullmans spektakulære fantasy-trilogi om 'Det gyldne kompas'  - en klassiker inden for fantasylitteraturen, oversat til 39 sprog, som har tryllebundet millioner af børn og voksne over hele verden.Den nysgerrige og handlekraftige Lyra vokser op på Jordan-kollegiet i Oxford. Ved et tilfælde hvirvles hun ind i et storslået og indviklet drama fuldt af mysterier: Hvad er det, hendes onkel, Lord Asriel, har fundet på sin arktiske ekspedition? Hvad har den mystiske fru Coulter med Lord Asriels opdagelse at gøre? Og hvorfor forsvinder der igen børn fra Oxford?Lyra begiver sig i Lord Asriels fodspor mod nord, hvor panserbjørnene vogter over deres uindtagelige fæstning, og hvor heksene suser gennem den isnende luft. Bag dem begynder en verden, som hidtil har været utilgængelig for mennesker...Pullman skriver om livets store temaer og dilemmaer, om kærligheden og døden, om venskab, troskab og ondskab, om tilværelsens dybere mening - med en dybde og en indlevelse, der ikke lader nogen læser uberørt. Pullmans trilogi har vundet utallige priser, inklusive Carnegie-medaljen, Guardian Fiction Prize, Whitbread Book of the Year samt 'børnenes Nobel-pris': Astrid Lindgren-prisen. Indlæst af Grete Tulinius, som er uddannet fra Statens Teaterskole i 1988. Udover arbejdet som skuespiller beskæftiger hun sig med speak til tv-programmer og oplæsning af litteratur til forskellige medier. 

 • - Det gyldne kompas 3
  af Philip Pullman
  123,95 kr.

  Will har netop haft en frygtelig og sindsoprivende oplevelse; og derefter finder han ud af, at Lyra er forsvundet. Nu befinder han sig alene i et uvejsomt og stormfuldt bjergområde. To engle kommer til ham og fortæller ham, at han som bærer af Skyggernes kniv har en uhyre vigtig mission, og at han skal følge med dem nordpå til Lord Asriels fæstning, hvor et slag af kosmiske dimensioner er under opsejling. Men Will nægter at adlyde dem, for han har kun én tanke i hovedet: Han må finde Lyra. Og det viser sig at være en større udfordring, end han havde forestillet sig.Da han endelig finder hende, kastes de to børn ud på en uhyggelig og farefuld færd, der blandt andet fører dem til de dødes rige, til afsløring af hemmeligheden om Støv, samt opdagelse af kærlighedens sande væsen.Ravkikkerten er tredje bind i trilogien. De to første bind Det gyldne kompas og Skyggernes kniv er ligeledes indlæst som lydbøger.Pullmans trilogi har vundet utallige priser, inklusive Carnegie-medaljen, Guardian Fiction Prize, Whitbread Book of the Year samt 'børnenes Nobel-pris': Astrid Lindgren-prisen. Den internationale bestseller - oversat til 39 sprog - har tryllebundet millioner af børn og voksne over hele verden.

 • af Philip Pullman
  152,95 kr.

  Den nysgerrige og handlekraftige Lyra vokser op på Jordan-kollegiet i Oxford. Ved et tilfælde hvirvles hun ind i et indviklet drama fuldt af uforklarlige mysterier: Hvad er det, hendes onkel, Lord Asriel, har fundet på sin arktiske ekspedition? Hvad har den mystiske fru Coulter med Lord Asriels opdagelser at gøre? Og hvorfor forsvinder der igen og igen børn fra Oxford? Lyra begiver sig i Lord Asriels fodspor mod nord, hvor panserbjørnene vogter over deres uindtagelige fæstning, og hvor heksene flyver gennem den iskolde luft. Bag dem begynder en verden, som hidtil har været utilgængelig for mennesker ...

 • af Philip Pullman
  152,95 kr.

  Lyra har pålagt sig selv en vigtig mission og befinder sig nu i en fremmed verden i den uhyggelige spøgelsesby, Cittàgazze. Her møder hun Will, som lige har slået en mand ihjel og under flugten kom gennem en åbning til denne anden verden. Will har også en mission, og nu slår de to børn sig sammen. Men i et tårn i byen befinder sig en genstand, som mennesker fra mange verdener vil begå mord for at erhverve. Og denne genstand skal vise sig at få stor betydning for det drama, der venter de to børn.

 • af Philip Pullman
  123,95 - 152,95 kr.

  Så var der ordet Støv, med stort S, som om det ikke var almindeligt støv, men noget særligt … Malcolm Polsteads liv på kroen ved floden er trygt og rart, selvom det til tider er lidt kedeligt. Men der er en hel særlig vinter på vej, hvor det vil regne som aldrig før, og kampen mellem videnskab, religion og politik er begyndt. Denne vinter mister Malcolm alt, hvad han kender. Og midt i uvejret får han ansvaret for spædbarnet Lyra, og sammen må de begive sig ud på en rejse, der vil ændre deres liv for altid. Enogtyve år efter den danske udgivelse af klassikeren DET GYLDNE KOMPAS vender Philip Pullman nu tilbage til dette legendariske parallelle univers og giver os den fantastiske historie om, hvordan Lyra endte på Jordan-Kollegiet.

 • af Philip Pullman
  152,95 kr.

  Lyra er forsvundet, og Will befinder sig alene i et uvejsomt og stormfuldt bjergområde.,To engle kommer til ham og beder ham følge med dem nordpå til Lord Asriels fæstning, hvor et slag af kosmiske dimensioner er under opsejling. Men Will nægter at adlyde dem, for han har kun én tanke i hovedet: Han må finde Lyra. Og det viser sig at være en større udfordring, end han havde forestillet sig ...

 • - Gift Edition including all three novels: Northern Lights, The Subtle Knife and The Amber Spyglass
  af Philip Pullman
  246,95 kr.

  Now a major critically acclaimed BBC series This special collection features all three titles in the award-winning trilogy: Northern Lights, The Subtle Knife and The Amber Spyglass. Northern Lights Lyra Belacqua lives half-wild and carefree among the scholars of Jordan College, with her daemon familiar always by her side. But the arrival of her fearsome uncle, Lord Asriel, draws her to the heart of a terrible struggle - a struggle born of Gobblers and stolen children, witch clans and armoured bears.The Subtle Knife Lyra finds herself in a shimmering, haunted otherworld - Cittagazze, where soul-eating Spectres stalk the streets and wingbeats of distant angels sound against the sky. But she is not without allies: twelve-year-old Will Parry, fleeing for his life after taking another's, has also stumbled into this strange new realm. On a perilous journey from world to world, Lyra and Will uncover a deadly secret: an object of extraordinary and devastating power.And with every step, they move closer to an even greater threat - and the shattering truth of their own destiny. The Amber Spyglass Will and Lyra, whose fates are bound together by powers beyond their own worlds, have been violently separated. But they must find each other, for ahead of them lies the greatest war that has ever been - and a journey to a dark place from which no one has ever returned.

 • af Philip Pullman
  119,95 - 228,95 kr.

  I 'Forestillinger om Støv 2 - Det Hemmelige Samfund' - får vi den dramatiske historie om, hvordan det gik Lyra efter de eventyrlige begivenheder i 'Det Gyldne Kompas'-trilogien. Lyra har stadig Det Gyldne Kompas og er nu blevet handlekraftig ung kvinde. Hun tager endnu en gang kampen op mod de magtfulde, religiøse kræfter, der truer hende og den verden, hun kender. Vi følger hende på en farefuld rejse, der bringer hende langt væk fra Oxford, til fremmede lande fulde af ukendte farer, men også gode mennesker, der hjælper hende i kampen mod Kirken. Undervejs kommer hun i kontakt med Det Hemmelige Samfund, der både udfordrer hendes verdenssyn og hjælper hende med den farlige mission, hun har taget på sig.Malcolm Polstead, der som dreng (i bind 1) bragte den spæde Lyra til Jordan-kollegiet i Oxford i sin kano, 'La Belle Sauvage', dukker også op i denne historie. Hans mod og beslutsomhed fornægter sig ikke i den voksne udgave af ham, og Lyras og Malcolms skæbner væves endnu en gang ind i hinanden.Her er et fantasydrama, der rummer aspekter af politik, religion og kærlighed og trækker tråde til den verden, vi kender. I et interview har Philip Pullman selv sagt om denne nye trilogi, at han gerne vil udforske vigtigheden af den menneskelige forestillingsevne, farerne ved snæversynethed, dogmatisme og en skråsikkerhed, der udelukker alle andre synsvinkler end ens egen. Disse destruktive tendenser kommer i særlig grad til udtryk i relation til politik, religion og videnskab, og det er nogle af de elementer, der indgår i historien om Lyras rejse i 'Forestillinger om Støv 2 - Det Hemmelige Samfund'.

 • af Philip Pullman
  113,95 - 228,95 kr.

 • af Philip Pullman
  118,95 - 226,95 kr.

  Eleven-year-old Malcolm Polstead and his daemon, Asta, live with his parents at the Trout Inn near Oxford. Across the River Thames (which Malcolm navigates often using his beloved canoe, a boat by the name of La Belle Sauvage) is the Godstow Priory where the nuns live. a baby by the name of Lyra Belacqua . . .

 • af Philip Pullman
  263,95 kr.

  Philip Pullman's bestselling trilogy in one slipcase. Since the first volume was published in 1995, and has now been filmed as THE GOLDEN COMPASS, the trilogy has been acclaimed as a modern masterpiece, and has won the UK's top awards for children's literature.

 • af Philip Pullman
  93,95 - 108,95 kr.

 • af Philip Pullman
  113,95 kr.

  In Lyra's Oxford the reader shares the huge excitement of discovering a small bundle of material that has somehow slipped between Lyra's universe and our own. The short story contained within Lyra's Oxford finds Lyra with her daemon Pantalaimon a couple of years after the end of The Amber Spyglass.

 • - An Atlas of Imaginary Lands
  af Philip Pullman & Huw Lewis-Jones
  295,95 kr.

  A team of distinguished and internationally acclaimed writers and illustrators share their personal insights into the maps they love, the maps they use and the maps that set them dreaming.

 • af Philip Pullman
  298,95 kr.

 • af Philip Pullman
  108,95 - 166,95 kr.

 • af Philip Pullman
  98,95 kr.

  HIS DARK MATERIALSIS SOON TO BE AN HBO ORIGINAL SERIES STARRING DAFNE KEEN, RUTH WILSON, JAMES McAVOY, AND LIN-MANUEL MIRANDA!The modern fantasy classic that Entertainment Weekly named an ';All-Time Greatest Novel' and Newsweek hailed as a ';Top 100 Book of All Time.' Philip Pullman takes readers to a world where humans have animal familiars and where parallel universes are within reach.Lyra is rushing to the cold, far North, where witch clans and armored bears rule. North, where the Gobblers take the children they stealincluding her friend Roger. North, where her fearsome uncle Asriel is trying to build a bridge to a parallel world.Can one small girl make a difference in such great and terrible endeavors? This is Lyra: a savage, a schemer, a liar, and as fierce and true a champion as Roger or Asriel could want.But what Lyra doesn't know is that to help one of them will be to betray the other...A masterwork of storytelling and suspense, Philip Pullman's award-winning The Golden Compass is the first in the His Dark Materials series, which continues with The Subtle Knife and The Amber Spyglass.A #1 New York TimesBestsellerWinner of the Guardian Prize for Children's FictionPublished in 40 Countries"e;Arguably the best juvenile fantasy novel of the past twenty years."e; The Washington Post "e;Very grand indeed."e; The New York Times"e;Pullman is quite possibly a genius."e; NewsweekDon't miss Philip Pullman's epic new trilogy set in the world of His Dark Materials!** THE BOOK OF DUST **La Belle SauvageThe Secret Commonwealth

 • - For Young and Old
  af Philip Pullman
  98,95 - 196,95 kr.

  In this beautiful book of classic fairy tales, award-winning author Philip Pullman has chosen his fifty favourite stories from the Brothers Grimm and presents them in a'clear as water' retelling, in his unique and brilliant voice. From the quests and romance of classics such as 'Rapunzel', 'Snow White' and 'Cinderella' to the danger and wit of such lesser-known tales as 'The Three Snake Leaves', 'Hans-my-Hedgehog' and 'Godfather Death', Pullman brings the heart of each timeless tale to the fore, following with a brief but fascinating commentary on the story's background and history. In his introduction, he discusses how these stories have lasted so long, and become part of our collective storytelling imagination. These new versions show the adventures at their most lucid and engaging yet. Pullman's Grimm Tales of wicked wives, brave children and villainous kings will have you reading, reading aloud and rereading them for many years to come.

 • af Philip Pullman
  108,95 kr.

  Soon after Sally Lockhart's father drowns at sea, she receives an anonymous letter. The dire warning it contains makes a man die of fear at her feet. Determined to discover the truth about her father's death, sixteen-year-old Sally is plunged into a terrifying mystery in the dark heart of Victorian London.

 • - On Stories and Storytelling
  af Philip Pullman
  164,95 kr.

  From the internationally best-selling author of the His Dark Materials trilogy, a spellbinding journey into the secrets of his art--the narratives that have shaped his vision, his experience of writing, and the keys to mastering the art of storytelling.One of the most highly acclaimed and best-selling authors of our time now gives us a book that charts the history of his own enchantment with story--from his own books to those of Blake, Milton, Dickens, and the Brothers Grimm, among others--and delves into the role of story in education, religion, and science. At once personal and wide-ranging, Daemon Voices is both a revelation of the writing mind and the methods of a great contemporary master, and a fascinating exploration of storytelling itself.

 • af Philip Pullman
  108,95 kr.

  Sally Lockhart is twenty-five and somebody wants to destroy her. She receives divorce papers from a man she has never met, let alone married - yet this trap is so well laid that she is powerless to prove otherwise. When custody of her precious daughter is awarded to this evil stranger, it is the beginning of a terrifying struggle.

 • - Essays on Storytelling
  af Philip Pullman
  246,95 kr.

  A masterful collection of essays on storytelling by Philip Pullman, one of our greatest writers.

 • af Philip Pullman
  152,95 kr.

  Ny udgave. Den nysgerrige og handlekraftige Lyra lever et ubekymret liv på Jordan-Kollegiet i Oxford. Hver dag finder hun og hendes daimon, Pantalaimon, på vilde og eventyrlige lege. Men da hendes frygtindgydende onkel Lord Asriel pludselig dukker op, bliver hun viklet ind i et indviklet drama fuldt af uforklarlige mysterier, og med ét står hun centrum af en storslået kamp mellem Snappere, forsvundne børn, hekseklaner og panserbjørne.Inden hun begiver sig ud på en farefuld færd mod det kolde fjerne Nord, er Lyra helt uvidende om den chokerende virkelighed: at hun alene er skæbnebestemt til at vinde, eller tabe, den størst tænkelige krig.Det gyldne kompas udkommer i en ny, smuk udgave som en del af børnebogsserien Gyldendals udødelige.

 • af Philip Pullman
  118,95 - 126,95 kr.

  Lyra Belacqua and her animal daemon live half-wild and carefree among scholars of Jordan College, Oxford. The destiny that awaits her will take her to the frozen lands of the Arctic, where witch-clans reign and ice-bears fight. Her extraordinary journey will have immeasurable consequences far beyond her own world...

 • af Philip Pullman
  186,95 kr.

  The incredible story of Lyra Belacqua will begin in La Belle Sauvage - the first volume of The Book of Dust.Now you have the opportunity to revisit her adventures in Northern Lights, with this graphic novel adaptation of a masterpiece, which comes to life with incredible full-colour art.Follow Lyra's story once again in a way you've never experienced it before, as the arrival of her fearsome uncle, Lord Asriel, draws her to the heart of a terrible struggle a struggle born of Gobblers and stolen children, witch clans and armoured bears.Lyra hurtles toward danger in the cold far North, never suspecting the shocking truth, that she alone is destined to win, or to lose, this more-than-mortal battle.This edition combines all three illustrated volumes of the story, now available for the very first time in hardback.

 • af Philip Pullman
  295,95 kr.

  Lyra Belacqua and her animal daemon live half-wild and carefree among scholars of Jordan College, Oxford. The destiny that awaits her will take her to the frozen lands of the Arctic, where witch-clans reign and ice-bears fight. Her extraordinary journey will have immeasurable consequences far beyond her own world...

 • af Philip Pullman
  118,95 - 146,95 kr.

  Lyra Belacqua and her animal daemon live half-wild and carefree among scholars of Jordan College, Oxford. The destiny that awaits her will take her to the frozen lands of the Arctic, where witch-clans reign and ice-bears fight. Her extraordinary journey will have immeasurable consequences far beyond her own world...

 • af Philip Pullman
  108,95 - 295,95 kr.

  Will has just killed a man. He's on the run. His escape will take him far beyond his own world, to the eerie disquiet of a deserted city, and to a girl, Lyra. Her fate is strangely linked to his own, and together they must find the most powerful weapon in all the worlds...

 • af Philip Pullman
  118,95 kr.

  Philip Pullman retells the story of Jesus in this explosive addition to Canongate's Myths series

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.