Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
I dette uddrag af Konfektbogen er der virkelig dømt hygge og hjemmelavet konfekt!Bogen præsenterer et skønt udvalg af sødt og syndigt og rummer en masse grundopskrifter på forskelligt fyld som karamel, marcipan, fondant m.m. Efter en grundig vejledning i fremstilling af konfekt i almindelighed og behandling af chokolade giver bogen opskrifter på mange typer konfekt med bl.a. marcipan, chokolade, nougat og flydende fyld – f.eks. fristende chokoladefrøer, lakridsmuslinger, ingefærtoppe og romkugler.Husk, konfekt kan nydes året rundt – ikke kun i juletiden! De både indbydende og velsmagende lækkerbiskener vil bl.a. være perfekte følgesvende til enhver god kop kaffe eller te.
Få det sunde guf ind i hverdagen på en nem måde – året rundt Bogen har skønne og hurtige ideer til sundt slik, kager, is og andre søde sager for alle aldre til alle lejligheder. Her er fristende mangodrøm ispinde, dobbelte chokoladekiks, blåbærmuffins og sprøde nøddedrømme. Alle uden hvede og sukker og lavet af rene råvarer. Der er den hurtige power snack til eftermiddagen som blandede superfood som bær og nødder (mandler, goji, acai, tørrede blåbær), og fristende hibiscus saftevand og limonde sodvand – bounty kokoskugler, mandel lime bar og meget mere. Pia Krøyer er kendt for bl.a. Konfektbogen og Guf – nu fortsætter hun med sundt sødt.For overalt i samfundet er der fokus på at nedsætte vores forbrug af sukker, og bogen her gør det overskueligt. Opskrifterne er præsenteret med flotte billeder i indbydende layout. Det er en sjov måde at være kreativ på er lette at gå til og nemt at lave sammen. Og så det sundt! Det kan nogen gange være svært at fejre mærkedage på sund vis. Der bliver året rundt serveret slik og kager med højt sukkerindhold. Fødselsdag i børnehaven, i skolen – fejringer på arbejdspladsen, familiedage – fredagshygge og lørdagshygge: Mange steder er der sat en stopper for at servere slik og kager, men det behøver ikke at blive surt eller asketisk af den grund. Sundt sødt smager fantastisk, og der er masser af variation. Også velegnet for diabetikere og glutenallergikere
Med Konfektbogen er der virkelig dømt hygge og hjemmelavet konfekt!Bogen præsenterer et skønt eldorado af sødt og syndigt og rummer en masse grundopskrifter på forskelligt fyld som karamel, trøffel, marcipan, fondant m.m. Efter en grundig vejledning i fremstilling af konfekt i almindelighed og behandling af chokolade giver bogen opskrifter på mange typer konfekt med marcipan, chokolade, trøffel og knas –f.eks. skønne chokoladefrøer og spicy konfekt.Husk, konfekt kan nydes året rundt – ikke kun i juletiden. De både smukke og velsmagende lækkerbiskener vil bl.a. være perfekte følgesvende til enhver god kop kaffe eller te.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.