Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Sally Rooney

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
 • af Sally Rooney
  129,95 - 190,95 kr.

  Skønne verden, hvor er du. En bog af en af vor tids store forfattere, Sally Rooney, samme litterære stemme bag “Samtaler med venner”. Skønne verden, hvor er du er tredje bog af Sally Rooney som udkommer d. 7. September. Bogen udgives af forlaget Gutkind med hæftet indbinding.Skønne verden, hvor er du, tager os gennem en rørende fortælling af det unge liv, kærligheden og jagten efter lykke.Et sammentræf som kunne være starten på en kærlighedshistorie. En forfatter ved navn Alice, møder tilfældigvis en mand ved navn Felix. Han er en lagermedarbejder, og hun finder stor interesse i ham. Hun tilbyder ham at rejse til Rom med hende. I mellemtiden er der i Dublin en af Alices bedste veninder, Eileen, som har været gennem et kærestebrud. Hun prøver at finde ro i hjertet og ender med at finde en gammel flirt ved navn Simon. Det er en ven, som hun har kendt, siden hun var helt lille. Det unge liv varer dog ikke for evigt, Alice, Felix, Eileen og Simon, der kan mærke voksenlivet er ved at nærme sig. Det er snart slut med ungdomslivets bekymringsfrie tilværelse, og verden er ved at forandres for dem alle. De har alle en flirt kørende med deres partnere, de finder sammen og går fra hinanden konstant, har sex og bekymrer sig over, hvad den betyder for dem og deres forhold. De tænker over deres venskaber, og hvordan de lever deres liv. Har de, hvad der skal til for at finde lykken i deres eget liv? Og hvad kræver det af dem?

 • af Sally Rooney
  108,95 - 196,95 kr.

  It's a deeply political novel, just as it's also a novel about love and about how difficult it is to speak and how difficult it is to change.

 • af Sally Rooney
  73,95 - 228,95 kr.

  Connell og Marianne er vokset op i den samme lille landsby i Irland, men det er også det eneste, de har til fælles. Marianne bor i den hvide palævilla med den lange indkørsel, Connells mor gør rent hos Mariannes familie. Connell er populær og afholdt i gymnasiet, Marianne er en enspænder, og hun ved af smertefuld erfaring, at det er bedst at undgå de andre fra skolen. Men da Connell og Marianne en dag indleder en samtale i Mariannes køkken – der på en gang er kejtet og inciterende – bliver det begyndelsen på en kærlighedshistorie, der kommer til at vare mange år frem og ændre deres liv for altid. Normale Mennesker er en udsøgt kærlighedsfortælling om, hvor stor betydning ét menneske kan have for et andet menneskes liv. Om hvor svært det kan være at udtrykke, hvad man føler, og om hvordan fascination, venskab, kærlighed, privilegier og magtforhold kan ændre sig igen og igen over tid. Pressen skriver: »Sally Rooneys lysende udforskning af ung kærlighed bør blive en klassiker ... ’Normale mennesker’ er en gave. Ingen der læser den, vil kunne undgå at blive løftet af den.« ****** – Politiken »Det er en af de mest rørende romaner, jeg længe har læst... En smuk historie, der borer sig ind i hjertet og bliver siddende længe efter endt læsning.« ****** – Søndag »Et helstøbt romanværk med øjeblikkeligt klassikerpotentiale ... Sally Rooney er tilbage med endnu en fremragende roman om at være (et normalt, hvad det så end betyder) menneske." ***** – Jyllands-Posten »Alle generationer har hver deres rodløshed og overfladiske omgangsformer, og med denne bog indfanger Rooney på fornem vis 2010’ernes særlige afarter. Normale mennesker er det foreløbigt bedste bud på SoMe-generationens samtidsroman.« – Information »En rigtig god roman ... beskrivelserne af ungdomslivets strabadser er spot on.« ***** – Magasinet Liv »Rooney har et sjældent talent for at observere og tegne skarpe portrætter af en moderne ungdom.« **** – Berlingske »Et rigt, præcist og sansemættet sprog.« **** – Nordjyske »Irske Sally Rooney gør det igen. Rooney har med sin anden roman 'Normale mennesker' skrevet en inderlig kærlighedsfortælling, der indfanger ungdommens foranderlige og angstfyldte tilværelse og sender én direkte tilbage til den første kærlighed fyldt af eufori og hjertesorg.« – Littuna »En fascinerende, vrangvendt Romeo og Julie-fortælling, hvor to unge har en intens forståelse og kærlighed, men hverken tør tro på kærligheden eller tillade den plads ... en ægte pageturner.« – Litteratursiden »Spiddende skarp og kompleks kærlighedsroman ... Velskrevet, hudløs, ironisk, morsom, ondskabsfuld, observerende, intelligent og kompleks er nogle af de ord, der kan beskrive den. Samtalerne er sublime og forståelsen af Marianne og Connells gensidige og skrøbelige afhængighed af hinanden formidabel.« – Lektørudtalelsen

 • - from the internationally bestselling author of Normal People
  af Sally Rooney
  118,95 - 166,95 kr.

 • af Sally Rooney
  118,95 kr.

  When they are profiled by Melissa, a well-known journalist, they enter an exotic orbit of beautiful houses, raucous dinner parties and holidays in Provence.Initially unimpressed, Frances finds herself embroiled in a risky menage a quatre when she begins an affair with Nick, Melissa's actor husband.

 • af Sally Rooney
  238,95 kr.

  Frances går på universitet og er i praktik hos en litterær agent i Dublin. Hendes bedste veninde og tidligere kæreste er den smukke og selvoptagede Bobbi. En aften til et oplæsningsarrangement møder de fotografen Melissa og hendes mand, skuespilleren Nick. Den begavede, men distancerede Frances fascineres mod sin vilje af det ældre par, og det som begynder som en ironisk og uskyldig flirt med Nick, leder snart til et dybere forhold. Et kompliceret ménage-à-quatre af skiftende loyaliteter og kærlighedsforbindelser udfolder sig mellem de fire, men efterhånden som forholdene til Nick, til Frances besværlige og ulykkelige far og til Bobbi begynder at slå sprækker, får Frances stadig sværere ved at bevare sin kølige distance. Pressen skriver: »Fabelagtig debut ... et fuldendt værk ... En af årets foreløbig bedste bøger handler om en ung kvindes forvirrende forhold til menneskene omkring hende.« – ***** JP »Irske Sally Rooney vender om på det normative i sin fremragende debutroman, der sværmer om den biseksuelle og ikkemonogame kærlighed i en slags queer udgave af The Great Gatsby.« – Information »En dejlig romantisk komedie om ungdom, vildfarelser og forelskelse. Rooney skriver forrygende.« – **** Politiken »En tankevækkende og original bog … Det er ikke uden grund, at Sally Rooney, der har vundet flere priser, er blevet kaldt ’Salinger for the snapchat-generation’.« – **** Nordjyske »En velskrevet og knivskarp roman om et kompliceret menage-a-quatre, hvor både identitet, alder og seksuelt tilhørsforhold er i spil … Læsere af Zadie Smith og Jennifer Egan vil nyde denne historie.« – Lektørudtalelsen »En roman om følelser og sex, men også om at skelne mellem, hvad man selv ønsker, og hvad fællesskabet forpligter til. Den er ret så god, og midt i det hele er der altså også plads til humor og fnis.« – **** Femina »En troværdig hyldest til fortvivlede unge mennesker.« – Litteratur.nu

 • - Faber Stories
  af Sally Rooney
  69,95 kr.

  My love for him felt so total and so annihilating that it was often impossible for me to see him clearly at all. Years ago, Sukie moved in with Nathan because her mother was dead and her father was difficult, and she had nowhere else to go.

 • - A Novel
  af Sally Rooney
  168,95 - 217,95 kr.

 • af Sally Rooney
  218,95 kr.

  DANSK UDGAVEUdover at de er brødre, har Peter og Ivan Koubek umiddelbart ikke meget tilfælles. Peter er i trediverne og advokat i Dublin – tilsyneladende succesfuld og kompetent. Men i kølvandet på farens død medicinerer han sig selv i søvn og kæmper med at håndtere sit forhold til to meget forskellige kvinder – hans livs kærlighed, Sylvia, og Naomi, en universitetsstuderende for hvem livet er én lang joke.Ivan er en toogtyveårig skakspiller. Han har altid set sig selv som socialt akavet, en ener, antitesen til den glatte storebror. Midt i sin sorgproces møder Ivan Margaret, en ældre kvinde, der selv har en turbulent fortid, og deres liv bliver hurtigt og intenst flettet sammen.For de to sørgende brødre og menneskene omkring dem opstår et nyt mellemspil – en periode med begær og fortvivlelse, men også en mulighed for at opdage, hvor meget et liv kan rumme uden at gå i stykker.Om forfatteren:Sally Rooney (f. 1991) har skrevet romanerne Samtaler med venner, Normale mennesker og Skønne verden, hvor er du. Alle tre romaner er internationale bestsellere, og hendes bøger er oversat til mere end 40 sprog. Rooney bor og arbejder i County Mayo, hvor hun også er født.

 • af Sally Rooney
  196,95 kr.

 • af Sally Rooney
  256,95 kr.

 • - A Novel
  af Sally Rooney
  293,95 kr.

  NOW AN EMMY-NOMINATED HULU ORIGINAL SERIES *;NEW YORK TIMESBESTSELLER *; ';A stunning novel about the transformative power of relationships' (People) from the author of Conversations with Friends,';a master of the literary page-turner' (J. Courtney Sullivan).ONE OF THE TEN BEST NOVELS OF THE DECADEEntertainment WeeklyTEN BEST BOOKS OF THE YEARPeople, Slate,The New York Public Library,Harvard CrimsonAND BEST BOOKS OF THE YEARThe New York Times,The New York Times Book Review,O: The Oprah Magazine,Time,NPR,The Washington Post, Vogue, Esquire, Glamour, Elle, Marie Claire, Vox, The Paris Review, Good Housekeeping, Town & Country Connell and Marianne grew up in the same small town, but the similarities end there. At school, Connell is popular and well liked, while Marianne is a loner. But when the two strike up a conversationawkward but electrifyingsomething life changing begins.A year later, they're both studying at Trinity College in Dublin. Marianne has found her feet in a new social world while Connell hangs at the sidelines, shy and uncertain. Throughout their years at university, Marianne and Connell circle one another, straying toward other people and possibilities but always magnetically, irresistibly drawn back together. And as she veers into self-destruction and he begins tosearch for meaning elsewhere, each must confronthow far they are willing to go to save the other.Normal Peopleis the story of mutual fascination, friendship and love. It takes us from that first conversation to the years beyond, in the company of two people who try to stay apart but find that they can't. Praise forNormal People ';[A] novel that demands to be read compulsively, in one sitting.'The Washington Post ';Arguably the buzziest novel of the season, Sally Rooney's elegant sophomore effort . . . is a worthy successor toConversations with Friends. Here, again, she unflinchingly explores class dynamics and young love with wit and nuance.'The Wall Street Journal ';[Rooney] has been hailed as the first great millennial novelist for her stories of love and late capitalism. . . . [She writes] some of the best dialogue I've read.'The New Yorker

 • af Sally Rooney
  147,95 kr.

 • af Sally Rooney
  313,95 kr.

  A collection of the scripts of episodes 1-12 of the television series Normal people, accompanied by behind-the-scenes photos and an introduction by director Lenny Abrahamson.

 • af Sally Rooney
  129,95 - 138,95 kr.

  Frances er 21 år gammel, kølig og observant. Om dagen studerer hun i Dublin, om aftenen optræder hun med spoken word sammen med sin bedste veninde Bobbi, der også er hendes ekskæreste. Da den kendte journalist Melissa skriver en artikel om dem, bliver de venner. Melissa er gift med skuespilleren Nick, og det nye bekendtskab åbner en verden af smukke huse, vilde middage og ferier i Provence. Det bliver samtidig begyndelsen på et firkantsdrama, og da forholdet mellem Frances og Nick udvikler sig i en overraskende retning, bliver den skarpe og følelsessky Frances for første gang konfronteret med sin egen sårbarhed.I 2022 blev ”Samtaler med venner” til en anmelderrost tv-serie. Denne genudgivelse af bogen indeholder også novellen ”Concord 34”, der for første gang er tilgængelig på dansk.Om forfatteren:Sally Rooney (f. 1991) er en af sin generations største forfattere. Hun debuterede i 2017 med ”Samtaler med venner”, som omgående blev en succes både i udlandet og herhjemme.Med sin anden roman, ”Normale mennesker”, slog Rooney sin status som litterær superstjerne fast. Romanen er solgt i over tre millioner eksemplarer og udkommet på 46 sprog. I 2020 blev ”Normale mennesker” omdannet til en tv-serie, som filmmagasinet Ekko udråbte til ”en af de bedste kærlighedsserier i dette årtusinde”. I 2021 udkom Rooneys tredje roman, ”Skønne verden, hvor er du”.

 • af Sally Rooney
  206,95 kr.

  Alice meets Felix and asks him if he'd like to travel to Rome with her. In Dublin, her best friend, Eileen, is getting over a break-up, and slips back into flirting with Simon, a man she has known since childhood. Alice, Felix, Eileen, and Simon are still young - but life is catching up with them. They desire each other, they delude each other, they get together, they break apart. They have sex, they worry about sex, they worry about their friendships and the world they live in. Are they standing in the last lighted room before the darkness, bearing witness to something? Will they find a way to believe in a beautiful world?

 • af Sally Rooney
  213,95 kr.

 • af Sally Rooney
  227,95 kr.

 • af Sally Rooney
  159,95 kr.

  « Lu en une journée » – Sarah Jessica Parker« J’aime beaucoup ‘Conversations entre amis’. J’aime le ton que [Rooney] prend quand elle écrit. C’est comme d’être à l’intérieur de la tête de quelqu’un d’autre. » – Taylor SwiftFrances, vingt-et-un ans, étudiante et apprentie écrivaine vit à Dublin et participe à des soirées de poésie parlée avec sa meilleure amie, qui est aussi son ex, Bobbi. C’est à une de ces soirées qu’elles rencontrent la célèbre journaliste Mélissa et son mari Nick, un acteur, avec qui elles se lient d’amitié. D’un univers estudiantin décrépit, elles passent à des villas somptueuses et des vacances en Provence et l’amitié entre les deux couples évolue en un mariage à quatre, qui pousse Frances à jeter un regard honnête sur elle-même. « Conversations entre amis » est le portrait attachant de ces deux millenials, porté par la voix poétique et désinvolte de Frances, et de sa génération.Copyright © 2017, Sally Rooney All rights reservedTraduit par Laetitia Devaux © L'Olivier, 2019 pour la traduction française ; et Points, 2021Sally Rooney est une auteure irlandaise, née en 1991. Ces deux premiers romans "Conversations entre amis" et "Normal people" ont rencontré un immense succès international. "Normal people" fut adapté en une mini-série de 12 épisodes par BBC Three/Hulu en 2020. De même, la mini-série "Conversations entre amis" est en cours de production et prévue pour 2022.

 • af Sally Rooney
  159,95 kr.

  Le livre phénomène, vendu à plus d’un million de copies. Le best-seller qui a fait la tête des listes du Sunday Times et du New York Times.Connell et Marianna vivent dans la même petite ville irlandaise, mais tandis que Connell est le garçon populaire du lycée, et vit avec sa mère célibataire dans une petite maison, Marianne est première de classe, mal aimée, et vit avec sa mère et son frère dans une grande villa. La mère de Connell est leur femme de ménage. Bien que n’ayant à priori rien en commun, petit à petit, une relation intime se développe entre les deux adolescents, une liaison qui bouleversera leur vie à tout jamais.« Normal people » est une histoire qui touche à l’attraction, l’amitié et l’adolescence.Copyright © 2018, Sally Rooney All rights reservedTraduit par Stephane Roques © L'Olivier, 2021 pour la traduction françaiseSally Rooney est une auteure irlandaise, née en 1991. Ces deux premiers romans "Conversations entre amis" et "Normal people" ont rencontré un immense succès international. "Normal people" fut adapté en une mini-série de 12 épisodes par BBC Three/Hulu en 2020. De même, la mini-série "Conversations entre amis" est en cours de production et prévue pour 2022.

 • - A Novel
  af Sally Rooney
  176,95 kr.

  ';[A] cult-hit . . . [a] sharply realistic comedy of adultery and friendship.'Entertainment WeeklySALLY ROONEY NAMED TO THE 2019TIME100 NEXT LIST *;WINNER OF THESUNDAY TIMES(UK) YOUNG WRITER OF THE YEAR AWARD *; ONE OF BUZZFEED'S BEST BOOKS OF THE DECADE *; NAMED ONE OF THE TEN BEST BOOKS OF THE YEAR BYVOGUEANDSLATEAND ONE OF THE BEST BOOKS OF THE YEAR BYBUZZFEEDANDELLEFrances is a coolheaded and darkly observant young woman, vaguely pursuing a career in writing while studying in Dublin. Her best friend is the beautiful and endlessly self-possessed Bobbi. At a local poetry performance one night, they meet a well-known photographer, and as the girls are then gradually drawn into her world, Frances is reluctantly impressed by the older woman's sophisticated home and handsome husband, Nick. But however amusing Frances and Nick's flirtation seems at first, it begins to give way to a strangeand then painfulintimacy.Written with gemlike precision and marked by a sly sense of humor,Conversations with Friendsis wonderfully alive to the pleasures and dangers of youth, and the messy edges of female friendship.SHORTLISTED FOR THE INTERNATIONAL DUBLIN LITERARY AWARD';Sharp, funny, thought-provoking . . . a really great portrait of two young women as they're figuring out how to be adults.'Celeste Ng, ';Late Night with Seth Meyers Podcast'';The dialogue is superb, as are the insights about communicating in the age of electronic devices. Rooney has a magical ability to write scenes of such verisimilitude that even when little happens they're suspenseful.'Curtis Sittenfeld,The Week';Rooney has the gift of imbuing everyday life with a sense of high stakes . . . a novel of delicious frictions.'New York';A writer of rare confidence, with a lucid, exacting style . . . One wonderful aspect of Rooney's consistently wonderful novel is the fierce clarity with which she examines the self-delusion that so often festers alongside presumed self-knowledge. . . . But Rooney's natural power is as a psychological portraitist. She is acute and sophisticated about the workings of innocence; the protagonist of this novel about growing up has no idea just how much of it she has left to do.'Alexandra Schwartz,The New Yorker';This book. This book. I read it in one day. I hear I'm not alone.'Sarah Jessica Parker (Instagram)

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.