Gør som tusindvis af andre bogelskere
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.Du kan altid afmelde dig igen.
200 opskrifter på god gammeldags suppe.Suppe har til enhver tid været populært som sund, lækker og nem mad. ”Suppebogen” bugner af opskrifter på supper til enhver lejlighed. Bogen udkom første gang i 1911 og giver også et spændende indblik i datidens madkultur. Prøv for eksempel en kraftsuppe med nyrefedt, en gammel høne og to gamle duer, en klar suppe med kalvefod eller en sommersuppe med tapioka.Sofie Horten (1848-1927) var en dansk journalist, oversætter og kogebogsforfatter. Hun var den første kvinde, der blev optaget som medlem af Journalistforeningen, og sad i en årrække som hovedbestyrelsesmedlem i Foreningen af Danske Fagblade og Tidsskrifter. Sofie Horten stod bag oversættelser af prominente bøger af blandt andre Victoria Benedictsson, Bertha von Suttner og Lev Tolstoj.
Kartofler har i århundreder været en af grundstenene i traditionel dansk mad, og de kan tilbederes på et utal af måder. Sofie Hortens bog fra 1916 præsenterer os for 173 konkrete måder at bruge kartoflen på i madlavning.Sofie Horten giver desuden tips til, hvordan man vælger de bedste kartofler, og hvordan de bedst opbevares, så de kan holde længere. Bogen giver et spændende indblik i, hvordan man lavede mad med denne populære ingrediens, før der var noget, der hed køleskab og supermarked, og den viser, hvor alsidig og brugbar kartoflen i virkeligheden er.Sofie Horten (1848-1927) var en dansk journalist, oversætter og kogebogsforfatter. Hun var den første kvinde, der blev optaget som medlem af Journalistforeningen, og sad i en årrække som hovedbestyrelsesmedlem i Foreningen af Danske Fagblade og Tidsskrifter. Sofie Horten stod bag oversættelser af vigtige bøger af blandt andre Victoria Benedictsson, Bertha von Suttner og Lev Tolstoj.
Hvilke typer kage var den danske husmoders foretrukne i starten af 1900-tallet? Hvilke typer mel var de mest populære til kager, og hvad var de generelle retningslinjer for bagning?Alt det fortæller Sofie Horten om i "Kagebogen" fra 1911, som bugner af kageopskrifter, der er lige til at gå i gang med. Bogen indeholder også et langt afsnit med opskrifter på forskellige typer brød. I "Kagebogen" kan du finde et utal af forskellige udgaver af æblekage, lagkage, småkager og formkager.Sofie Horten (1848-1927) var en dansk journalist, oversætter og kogebogsforfatter. Hun var den første kvinde, der blev optaget som medlem af Journalistforeningen, og sad i en årrække som hovedbestyrelsesmedlem i Foreningen af Danske Fagblade og Tidsskrifter. Sofie Horten stod bag oversættelser af prominente bøger af blandt andre Victoria Benedictsson, Bertha von Suttner og Lev Tolstoj.
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.
Ved tilmelding accepterer du vores persondatapolitik.