Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Bøger af Susan Hemmingsen

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • - lækre og sunde vegetaropskrifter
    af Susan Hemmingsen
    164,95 kr.

    Denne bog henvender sig til dig, som er kvalitets- og ernæringsbevidst, og som vil have vegetarmad integreret i den daglige madlavning, uden at det bliver for svært og tidskrævende. En beskrivelse af de hyppigste og lettest tilgængelige krydderurter, grønsager og rodfrugter, som er almindelige i den daglige madlavning, og hvordan man tilbereder dem. Bogen er opdelt i lette basisopskrifter til brug i andre opskrifter; beskrivelse af krydderurt og råvare med billede, latinsk navn, og hvordan den bruges i madlavning. Endvidere hvordan og hvad den i gamle dage blev brugt til medicinsk, og hvad den er gavnlig for helbredsmæssigt, og til sidst indholdsstoffer såsom vitaminer og mineraler. Endelig er der almindelige og lette madopskrifter, hvor der ved hver opskrift er beskrivelse af en råvare – hvordan den bruges og behandles og dens indholdsstoffer. Jeg har bestræbt mig på at beskrive de almindeligste råvarer i den daglig madlavning, som flere og flere mennesker endvidere dyrker i deres egne haver. Om forfatteren Susan Kate Hansen Hemmingsen er uddannet farmakonom, ED (Diploma of Nutrition) professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i kost og fysisk aktivitet hos Metropol og ernæringsrådgiver (ERKU). Hun er selvstændig ernæringsrådgiver og kostvejleder og arbejder til daglig med personlig kostvejledning, rådgivning inden for ernæring og fysisk aktivitet, holder foredrag, underviser i madlavning og er uddannet instruktør i pilates, aqua fitness, Smart training, dans og meget mere. www.susanhemmingsen.dk

  • - også med fisk
    af Susan Hemmingsen
    198,95 kr.

    Lette og hurtige madopskrifter til inspiration til kødfrie/løse dage for pesco-vegetarer, vegetarer, personer med gigt, osteoporose (knogleskørhed) eller diabetes-2 (sukkersyge) – og som slankemad.Her finder du opskrifter til inspiration til forretter og hovedretter, beskrivelse af råvarer, deres udseende og indhold af mineraler, vitaminer og andre ernæringsmæssige indholdsstoffer. Alle råvarer anvendt i bogen er økologiske og frugter ubehandlede. I alle opskrifter kan du let erstatte de anvendte råvarer med tilsvarende, som du alligevel har i køkken- eller køleskabet. Desuden kan du sagtens erstatte flere af råvarerne, hvis du vil undgå for meget madspild. Det er kun fantasien, som sætter grænser.

  • - Den vilde naturs spisekammer
    af Susan Hemmingsen
    278,95 kr.

    Drømmer du også om at begive dig ud i naturen og tage den med hjem til middagsbordet? VANDRETURENS VILDE URTER henvender sig til alle naturelskere, som ønsker at udnytte naturens skatkammer af vilde planter og urter. Den kan give vandreren inspiration til at opnå en rig og mere plantebaseret kost på en nem og billig måde. Foruden at indeholde en oversigt over vilde planter, som er spiselige, beskriver bogen det miljø, hvor planterne vokser, og den indeholder oplysninger om, hvordan planterne tilberedes, så de kan indgå i en lækker middagsret.

  • - Grundbog
    af Susan Hemmingsen, Louise Jakobsen & Karsten Hemmingsen
    286,95 kr.

    KombiMat er et nyt matematiksystem, der med fordel kan kombineres med et digitalt træningssite. Indholdet i grundbogen giver et godt fagligt fundament og er tilpasset brugen af supplerende træningssites, der kan målrette træningen for den enkelte elev.Læs mere om systemetKombiMat giver:• Fagligt overblik, fokus, fordybelse og forståelse• Faglige pointer og faglig dialog• Støtte til matematiske undersøgelser og differentiering• Masser af gratis digitale ressourcer knyttet til bogen• Mulighed for et perfekt match med et supplerende træningssite, somfx KvikMat.Få overblik over alle materialer i systemet

  • - til en mere vegetarisk og plantebaseret kost
    af Susan Hemmingsen
    288,95 kr.

    Kødfrie hverdage 2 – sunde råvarer indeholder beskrivelser og flotte billeder af planter og urter som allehånde og gurkemeje samt krydderurter som rosmarin, timian og basilikum til en mere vegetarisk og kødfri madlavning – samt et overblik/indblik over en lang række andre planter, læge- og krydderurter, grønsager og frugter i den danske natur, køkkenhave og drivhus.Fra gammel tid har krydderier og krydderurter haft en stor betydning på forskellige områder som madlavning, havedyrkning, skønhed og sundhed. Men igennem lang tid er mange krydderurter, især lægeurterne, desværre næsten blevet glemt, selvom de fortsat stadig findes i naturen og dyrkes i vores haver.Susan Hemmingsen er uddannet farmakonom, professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med speciale i kost og fysisk aktivitet, ED (Diploma of nutrition) samt Ernæringsrådgiver (ERKU). Hun er selvstændig ernæringsrådgiver og kostvejler og arbejder til daglig med rådgivning og vejledning inden for ernæring og fysisk aktivitet. Hun underviser i vegetarisk madlavning og i pilates, gymnastik og dans med mere.

  • af Susan Hemmingsen
    138,95 kr.

    Denne bog henvender sig til dig, som er kvalitets- og ernæringsbevidst, og som vil have vegetarmad integreret i den daglige madlavning, uden at det bliver for svært og tidskrævende.En beskrivelse af de hyppigste og lettest tilgængelige krydderurter, grønsager og rodfrugter, som er almindelige i den daglige madlavning, og hvordan man tilbereder dem.Bogen er opdelt i lette basisopskrifter til brug i andre opskrifter; beskrivelse af krydderurt og råvare med billede, latinsk navn, og hvordan den bruges i madlavning. Endvidere hvordan og hvad den i gamle dage blev brugt til medicinsk, og hvad den er gavnlig for helbredsmæssigt, og til sidst indholdsstoffer såsom vitaminer og mineraler. Endelig er der almindelige og lette madopskrifter, hvor der ved hver opskrift er beskrivelse af en råvare – hvordan den bruges og behandles og dens indholdsstoffer. Jeg har bestræbt mig på at beskrive de almindeligste råvarer i den daglig madlavning, som flere og flere mennesker endvidere dyrker i deres egne haver. Om forfatterenSusan Kate Hansen Hemmingsen er uddannet farmakonom, ED (Diploma of Nutrition) professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i kost og fysisk aktivitet hos Metropol og ernæringsrådgiver (ERKU). Hun er selvstændig ernæringsrådgiver og kostvejleder og arbejder til daglig med personlig kostvejledning, rådgivning inden for ernæring og fysisk aktivitet, holder foredrag, underviser i madlavning og er uddannet instruktør i pilates, aqua fitness, Smart training, dans og meget mere.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.