Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Bøger af Susanne Piilgaard Hallin

Filter
Filter
Sorter efterSorter Populære
  • af Inge Olsen & Ann-Mette Kiel
    443,95 kr.

    En grundbog til faget ”Farmakologi og medicinhåndtering". Bogen er skrevet til dig, der skal være social- og sundhedsassistent.Faget skal give dig forudsætninger for at håndtere medicin på en patientsikker måde. Derfor indeholder bogen emner som: Ansvar og kompetence ved medicinhåndtering. Konkrete opgaver i forbindelse med medicinhåndtering Samarbejde med og undervisning af borgeren i forbindelse med medicinering Medicinens påvirkning af kroppen Medicinregning Konkrete præparaters virkninger og bivirkninger.Denne bog er en trykt bog, som indholder en nøgler til en digital udgave af bogen.

  • af Inge Olsen & Susanne Piilgaard Hallin
    508,95 - 878,95 kr.

    Farmakologi – hånden på hjertet giver en bred og grundlæggende indføring i faget farmakologi. Denne 2. udgave suppleres af en i-bog, en digital udgave af bogen som kan læses på fx en pc eller en tablet, overalt, hvor der er internetadgang. Bogen omhandler grundlæggende principper for, hvad der sker med et lægemiddel i organismen efter indtagelsen, dvs. hvordan lægemidlet optages, fordeles og udskilles samt hvilke virkninger, virkningsmekanismer og bivirkninger lægemidlet har. Bogens opbygning Farmakologi – hånden på hjertet er overordnet inddelt i tre dele: Almen farmakologi, der gennemgår generelle farmakokinetiske og -dynamiske forhold, bivirkninger, interaktioner og dosering af lægemidler. Lægemiddelhåndtering, der giver en indføring i sygeplejerskens ansvars- og kompetenceområde, relevante arbejdsmiljøregler og patientsikkerhedsaspekter, medicinrummets opbygning og funktion. Desuden indeholder kapitlet en introduktion til lægemiddelregning, en gennemgang af medicineringsprocessen, samt et kapitel om medicineringsfejl. Specialfarmakolgi, der gennemgår de enkelte lægemiddelgrupper i forhold til deres virkninger, virkningsmekanismer og bivirkninger. Målgruppe Farmakologi – hånden på hjertet er en lærebog til sygeplejerskestuderende og kan bruges gennem hele uddannelsen både i teori og i klinik. Andre studerende inden for det sundhedsfaglige område, fx jordmoder- eller radiografstuderende, kan også have glæde af bogen. Bogen kan endvidere anvendes af færdiguddannet sundhedspersonale, som opslagsbog og som mulighed for at få opdateret deres viden på området.

  • - Det nære sundhedsvæsen
    af Ida Wentzel Winther, Inge Olsen, Rita Nielsen, mfl.
    284,94 kr.

    Primærsektor – det nære sundhedsvæsen er en lærebog, der beskriver og analyserer de sundhedstilbud, der møder borgeren i den kommunale sektor. Bogen giver både sygeplejersker og andre sundhedsprofessionelle den nødvendige viden om de sundhedstilbud, der specifikt knytter sig til borgernes hverdagsliv.Bogens opbygningBogen består af tre dele med hver sit fokus: Det strukturelle niveau Centrale begreber Borgerne og deres pårørendeAlle kapitler er forsynet med perspektiverende og faktuelle oplysninger, og der er en række konkrete eksempler, som viser kompleksiteten i de udfordringer, sundhedsprofessionelle står over for i primærsektor. Her kan studerende og undervisere finde inspiration til diskussion, repetition og øvelser.  Målgruppe Bogen er skrevet til sygeplejestuderende, især på modul 6 i grunduddannelsen, hvor der er fokus på borgere i eget hjem, og hvor mange studerende er i klinik i primærsektor. Den vil også være relevant i resten af uddannelsen, da alle sygeplejersker skal forholde sig til sundheds- og sygdomsproblematikker i borgernes hverdagsliv. Andre sundhedsprofessionelle, der er i berøring med det nære sundhedsvæsenet, vil også kunne have god gavn af bogen, fx fysioterapeuter og ergoterapeuter.

  • af Susanne Piilgaard Hallin
    208,95 kr.

    Hvor mange tabletter af et lægemiddel skal patienten have? I et letlæst sprog beskriver bogen grundlæggende regnefærdigheder og matematiske begreber, og den gennemgår alle de regnemetoder, som er nødvendige i forhold til medicinregning. Bogen giver et godt fundament for videre arbejde med medicinregningsopgaver og farmakologi.

  • af Henrik Andersen, Inge Olsen & Susanne Piilgaard Hallin
    368,95 kr.

    En grundbog til faget ”Farmakologi og medicinhåndtering".Bogen er skrevet til dig, som skal være social- og sundhedsassistent.I bogens indledende del beskrives den almene farmakologi, medicinhåndtering og medicinpædagogik. I denne del er særligt lagt vægt på samarbejdet med borgeren/patienten og de vejledende og pædagogiske opgaver, der knytter sig til opgaverne vedrørende medicinhåndtering.I den sidste del af bogen gennemgås udvalgte dele af den specielle farmakologi. Der er her lagt vægt på at give et overskueligt overblik over de vigtigste hovedgrupper og præparater og at koble til elevernes viden om kroppens anatomi og fysiologi.Bogen indeholder også en eNøgle, som giver adgang til en digital udgave af bogen (iBog). I iBogen er der supplerende materiale i form af fx lydfiler, film, opgaver og mulighed for at tage noter.

  • af Allan Sørensen, Susanne Piilgaard Hallin, Hanne Selberg, mfl.
    508,95 kr.

    Få en solid grundbog på dansk med praktisk vejledning og bliv skarp på simulation i sundhedsvæsenet. Bogen henvender sig til instruktører og facilitatorer, der varetager simulationsbaseret undervisning i både præ- og postgraduat uddannelse. Simulation i sundhedsvæsenet har fokus på at styrke den evidensbaserede tilgang til simulationsbaseret uddannelse. Du får indblik i scenarietræning såvel som teknisk simulation, både på uddannelsesinstitutioner, i simulationscentre og lokalt i klinikken. Igennem kapitlerne bliver du guidet igennem simulationsbaseret læring i et bredt udvalg af sundhedsfaglige kontekster som f.eks. psykiatrien, primærsektoren og den præhospitale sektor.

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.